Teollisuuden henkilöstövuokraus

Etsitkö teollisuusalan henkilöstövuokrausyritystä, joka voi auttaa vahvistamaan työvoimaasi? Academic Work on henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka voi auttaa sinua tämänkaltaisissa tilanteissa. Osaavien rekrytoijiemme ja laadukkaan rekrytointiprosessin ansiosta voimme taata sinulle luotettavan rekrytointiprosessin sekä tyytyväiset konsultit koko vuokrasuhteen ajaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Teollisuuden tehtävät, joihin Academic Work voi hankkia vuokratyöntekijöitä

Olemme toimineet henkilöstövuokrausalalla useita vuosia ja hankkineet paljon tärkeää kokemusta henkilöstövuokrauksesta. Tässä on muutamia teollisuusaloja, joissa voimme auttaa:

Hoidamme myös tuotannon henkilöstövuokrausta ja tekniikan alan henkilöstövuokrausta.

Miksi valita Academic Work, kun palkkaat vuokratyöntekijöitä teollisuuteen?

Mielestämme on tärkeää, että voit luottaa meihin, kun valitset henkilöstövuokrausyritystä. Teemme kovasti töitä ja tavoitteemme on, että meillä on teollisuuden tyytyväisimmät asiakkaat – näiden avulla olemme päässeet pitkälle.

Yksi menestyksemme avaintekijöistä on suhteemme nuoriin ammattilaisiin ja se että tunnemme heidät hyvin. Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita tai uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia, ja he ovat olleet kohderyhmäämme alusta lähtien. Teollisuudessa tämä tarkoittaa sitä, että olemme yhteydessä eri teknologialan opiskelijoihin heidän opintojensa alkuvaiheesta lähtien ja järjestämme erilaisia tapahtumia ja teemme yhteistyötä.

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi?

Tarvitsetko henkilökuntaa pitkäksi tai lyhyeksi ajaksi? Vai etkö ole aivan varma tarpeestasi ja tarvitset joustavamman vaihtoehdon? Vastauksistasi riippuen joko henkilöstövuokraus tai rekrytointi on paras vaihtoehto. Rekrytointi on täydellinen valinta, kun tiedät että tarpeesi on pitkäaikainen ja tarvitset apua rekrytointiprosessiin esimerkiksi ajan tai työvoiman puutteen vuoksi. Mutta jos tarpeesi on lyhytaikainen ja tarvitset joustavan ratkaisun, henkilöstövuokraus on oikea valinta. Silloin voit päättää, kuinka paljon työntekijöitä tarvitset riippuen siitä, onko kyse ruuhkahuipusta tai tilapäisestä työntekijävajeesta. Hoidamme myös teollisen alan rekrytointia.

Jaa artikkeli