Toimistoalan henkilöstövuokraus

Jos etsit uutta työntekijää toimistoon tai hallintoon, olet tullut oikeaan paikkaan. Academic Workilla on pitkä kokemus henkilöstövuokrauksesta, ja koska meillä on paljon osaamista, pystymme auttamaan sinua mahdollisimman hyvin. Rekrytoijamme ovat eri toimialojen asiantuntijoita, ja he voivat tehdä räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät tarpeesi.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Lyhytaikainen henkilöstövuokraustarve vai tarve tasapainottaa toimistosi ruuhkahuippua?

Back-office-työn määrää on joskus vaikea ennustaa ja tarve lisätyövoimalle voi syntyä odottamatta. Kyse voi olla vanhempainvapaasta, organisaatiomuutoksesta, ruuhkahuipusta tai suuresta tilauksesta. Joustavuuden ja palvelun laadun varmistamiseksi yrityksessä on tärkeää olla toimivia toimistotyöntekijän paikkoja, ja tässä Academic Work voi auttaa sinua.

Henkilöstövuokrausyrityksenä voimme auttaa sinua seuraavissa toimistotehtävissä; toimistopäällikkö, vastaanottovirkailija, toimistoassistentti, asiakaspalvelu tai hallinto. Jos tarve osoittautuu pitkäaikaiseksi, työntekijä on mahdollista rekrytoida henkilöstövuokraustoimeksiannon aikana. Hoidamme myös toimistoalan rekrytointia.

Miksi käyttää henkilöstövuokrausyritystä toimisto- tai hallintotehtäviin?

Henkilöstövuokrausyrityksen käyttämisessä on monia hyötyjä. Laadit yhdessä rekrytoijan kanssa rekrytointiprofiilin ja sen jälkeen Academic Work hoitaa koko rekrytointiprosessin.

Vielä senkin jälkeen, kun prosessi on hoidettu ja toimistollasi on uusi työntekijä, Academic Work hoitaa kaikki paperityöt, kuten palkanmaksun, työaikaraportit ja muut hallinnolliset tehtävät. Tämä antaa yrityksellesi enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi, ja se on myös joustava ja kustannustehokas tapa pitää henkilöstömäärä tilanteeseen sopivana.

Academic Workilla on monen vuoden kokemus alalta ja me teemme aina parhaamme pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä.

Yksi monista syistä, miksi sinun pitäisi valita Academic Work, kun palkkaat vuokratyöntekijöitä toimistotehtäviin

Academic Work on alusta lähtien keskittynyt nuoriin ammattilaisiin – korkeakouluopiskelijoihin tai uransa alkuvaiheessa oleviin työntekijöihin, iästä välittämättä. Uskomme että nuorilla ammattilaisilla on sellaista osaamista, mitä yritykset tarvitsevat kehittyäkseen. He ovat tietoisia markkina-arvostaan ja ovat miettineet työpaikkavaihtoehtoja tarkkaan.

Tästä johtuen laadimme yrityksille suunnatun YPAI – young professional attraction index -tutkimuksen, jotta yritykset oppisivat, mikä tätä kohderyhmää houkuttelee ja miten heihin luodaan suhde. Meillä on tästä kohderyhmästä paljon tietoa ja uskomme, että yrityksesi voi hyötyä siitä valitessaan meidän kumppanikseen.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta hallintoon tai henkilöstövuokrauksesta asiakaspalvelutehtäviin.

Jaa artikkeli