Tuotannon henkilöstövuokraus

Nykymarkkinoilla on haaste löytää sopivia osaajia. Markkinat muuttuvat jatkuvasti ja eri tekijöistä, kuten digitalisaatiosta johtuen nousee jatkuvasti uusia haasteita esiin. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan löytää oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin, ja tässä Academic Work astuu kuvaan mukaan. Koska meillä on henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyrityksenä takanamme monen vuoden kokemus, me tiedämme, miten voimme auttaa sinua rekrytoimaan yritykseesi parhaat työntekijät.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Miten Academic Work voi auttaa sinua tuotantoalan henkilöstövuokrauksessa.

Mistä tiedät, että tarvitset apua tuotantoalaan erikoistuneelta henkilöstövuokrausyritykseltä? Jos yrityksessäsi tarvitaan joustavaa ja helppoa henkilöstövuokrausratkaisua, Academic Work voi auttaa. Henkilöstövuokrauksen avulla voit helposti täyttää tilapäisen vajeen tai vahvistaa työvoimaasi, kun työmäärä on kasvanut.

Academic Work palkkaa työntekijät yritykseesi. Tarpeistasi riippuen sinä päätät, kuinka paljon työntekijöitä kulloinkin tarvitset. Tämä on täydellinen ratkaisu vaikeasti ennustettavaan tarpeeseen. Henkilöstövuokrauksen lisäksi Academic Work hoitaa myös tuotantoalan rekrytointia.

Tuotantoalan tehtävät, joiden henkilöstövuokrauksessa voimme auttaa sinua

Meillä on monen vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja olemme hankkineet vuokratyöntekijöitä moniin yrityksiin. Rekrytoijamme ovat eri toimialojen asiantuntijoita, ja siksi he ovat parhaita henkilöitä auttamaan sinua. Eri toimialojen osaamisemme ansiosta me tiedämme, mitä meidän pitää etsiä, kun pyrimme löytämään sopivia työnhakijoita. Tässä tuotantoalan tehtäviä, joihin olemme palkanneet vuokratyöntekijöitä:

Täältä voit lukea lisää teollisuuden henkilöstövuokrauksesta.

Löydä nuoret ammattilaiset yhteistyössä henkilöstövuokrausyrityksen kanssa

Academic Work on alusta lähtien keskittynyt nuoriin ammattilaisiin, mutta keitä he ovat ja miksi he ovat niin tärkeitä? Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita tai uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Me uskomme vahvasti, että he ovat monien yritysten tulevaisuus.

Nuorilla ammattilaisilla on intoa ja energiaa, jota markkinat voivat hyödyntää. Lisäksi heillä on ajantasaista ja tuoreinta tietoa markkinoista! Academic Work on tämän kohderyhmän asiantuntija ja me tiedämme, mitä he työnantajalta haluavat ja mitä työnantajan on tehtävä tavoittaakseen heidät. Kun etsit tuotantoon henkilökuntaa, me tiedämme, mistä etsiä.

Jaa artikkeli