Viestintäalan henkilöstövuokraus - anna meidän auttaa sinua!

On kyse sitten viestinnästä, PR:stä tai mediasta, Academic Work voi auttaa sinua henkilöstövuokrauksessa viestintäalan tehtäviin. Koska meillä on laaja työnhakijaverkosto ja osaavat rekrytoijat, voimme tarjota yrityksellesi joustavia ja helppoja ratkaisuja.  

Kyllä, haluan kuulla lisää

Etsitkö työntekijöitä viestintätehtäviin?

Hyvistä ihmisistä muodostuu hyviä yrityksiä. Mutta upeista ihmisistä upeita yrityksiä. Academic Workilla on pitkä kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista ja siksi tunnemme kohderyhmämme nuoret ammattilaiset erinomaisesti.

Nuoret ammattilaiset ovat tulevaisuus, ja meidän intohimomme on tuoreinta tietoa omaavien työnhakijoiden yhdistäminen sopiviin yrityksiin. Markkinat muuttuvat entistä kilpailuhenkisimmiksi, eikä sopivien työntekijöiden löytäminen ole aina helppoa. Jos etsit apua viestintäalan henkilöstövuokraukseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Voimme auttaa sinua myös viestintäalan rekrytoinneissa.

Miksi käyttää henkilöstövuokrausyritystä, kun etsit viestinnän työntekijää?

Henkilöstövuokrausyrityksen käyttäminen on monella tapaa tehokasta. Se voi olla yritykselle hyvä työkalu, jolla kontrolloidaan kuluja ja pidetään resurssit joustavina. Kun käytät henkilöstövuokrauspalveluita, voit valita henkilökuntaa joko kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi.

Osa-aikainen työntekijä lisää henkilökunnan joustavuutta ja tehokkuutta. Esimerkiksi ruuhkahuippuina tai sairauslomien yhteydessä osa-aikainen henkilökunta on täydellinen vaihtoehto. Kokoaikainen henkilöstövuokraus on hyvä valinta, kun head count -rajoitteet estävät rekrytoinnin, haluat ulkoistaa työntekijän hallinnolliset tehtävät meille tai rekrytointiluvan saamisessa kestää. Henkilöstövuokrauksesta on se hyöty, että me hoidamme koko rekrytointiprosessin ja sinä voit keskittyä enemmän ydinliiketoimintaasi.

Mihin viestintäalan työtehtävään etsit vuokratyöntekijää?

Laadimme aina yksilöidyn rekrytointiprofiilin, joka perustuu yrityksesi tarpeisiin. Lisäksi meillä on luotettava rekrytointiprosessi, jolla varmistetaan paras lopputulos. Tässä muutama esimerkki tehtävistä, joiden kanssa voimme auttaa sinua:

Kiinnostaako sinua enemmän uuden työntekijän löytäminen markkinointialan tehtävään? Lue lisää markkinointialan henkilöstövuokrauksesta.

Jaa artikkeli