Henkilöstövuokrausyritys opiskelijat - miksi rekrytoida opiskelijoita?

Opiskelijoilla ja valmistuneilla on tärkeä rooli tulevaisuuden työvoiman suhteen. Opiskelijan palkkaaminen osa-aikaisesti on yksi tapa saada uutta osaamista ja tietoa yritykseen ja kattaa tarpeita, kun kokoaikainen palkkaaminen ei ole tarpeen.

Ottamalla opiskelijoita mukaan ennen heidän valmistumistaan, saatte mahdollisuuden sitouttaa heitä yritykseenne, jolloin he todennäköisemmin jatkavat yrityksessänne myös valmistumisen jälkeen. Opiskelijoiden rekrytointi on joustava resurssi- ja osaamisratkaisu yrityksille.

Tutustu henkilöstopalveluihimme

Henkilöstöpalveluyritys, joka rekrytoi vastavalmistuneet ja opiskelijat yrityksesi puolesta

Olemme alusta lähtien erikoistuneet nuoriin ammattilaisiin, jotka ovat opiskelijoita ja valmistuneita uransa alussa. Syy siihen, miksi olemme päättäneet panostaa tähän kohderyhmään, on se, että heillä on paljon kunnianhimoa, energiaa ja uutta ajankohtaista osaamista, josta tiedämme yritysten hyötyvän.

Vaikka monet nuoret ammattilaiset voivat olla iältään nuoria, iällä ei ole meille merkitystä, vaan termillä viitataan henkilöön, jolla on 0-5 vuotta työkokemusta omalta alaltaan.

Olemme yli 10 vuoden ajan työskennelleet aktiivisesti muodostaaksemme suhteen nuoriin ammattilaisiin. Nykyään meillä on ainutlaatuinen oma yli 40 000 nuoren ammattilaisen tietokanta, josta varmasti löytyisi osaaja myös sinun yritykseesi.

YPAI-tutkimus tarjoaa ajantasaista tietoa opiskelijoista ja vastavalmistuneista

Suoritamme joka vuosi tutkimuksen, jota kutsumme nimellä YPAI – young professional attraction index. Tutkimus kartoittaa, mikä nuoria ammattilaisia työnantajassa houkuttaa ja, kuinka heitä voi sitouttaa yritykseen tehokkaammin.

Lataa viimeisin YPAI-tutkimus.

Jaa artikkeli