Rekrytointi it

Vaikeuttaako työntekijän markkinat IT-osaajien rekrytointia? Onneksi IT-alan nuoriin ammattilaisiin erikoistunut rekrytointitiimimme löytää, houkuttelee ja rekrytoi parhaat tekijät puolestasi. Tutustu IT-osaajien rekrytointipalveluumme ja anna meidän huolehtia haastavista rekrytoinneista jatkossa!

Oletko IT-alan osaajaa vailla? Ota yhteyttä!

Kuinka löytää, houkutella ja rekrytoida it-alan ammattilaisia?

”Yksi nykypäivän suurimmista haasteista it-alan rekrytoinnissa on se, että monet kandidaatit eivät etsi aktiivisesti uutta työtä. He ovat ja heillä on varaa olla valikoivia etsiessään uusia uramahdollisuuksia. Lisäksi heillä on erityisiä vaatimuksia. Siksi rekrytoijien ja työnantajien on panostettava täysillä.” -Academic Workin it-rekrytoija

Mistä löytää ja miten houkutella it-alan ammattilaisia? It-alan johtajat eivät ole ainoita, jotka joutuvat pohtimaan tätä kysymystä – nykypäivän digitalisoitunut työympäristö tuo haasteita lähes joka alalle.

It-rekrytointiin erikoistunut tiimimme palvelee sinua

Rekrytoimme IT-alan ammattilaisia ensisijaisesti 0-5 vuotta alan työkokemusta vaativiin asiantuntijatehtäviin. Sekä IT-tiimimme että IT-alan osaajien etsintään erikoistuneet IT-Sourcerimme tuntevat alan ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt. Haastattelemme ja työllistämme IT-alan opiskelijoita, vastavalmistuneita ja alan ammattilaisia IT/ICT-alan tehtäviin päivittäin.

Jos etsit it-alan ammattilaisia, sinun on huomioitava monta seikkaa. Kokenut it-rekrytoija on asiantuntija rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa, aina rekrytointiprofiilin laatimisesta ja houkuttelevan työpaikkailmoituksen kirjoittamisesta oikean kandidaatin valintaan. Katso täältä, miten rekrytointiprosessi toimii. Kun käytät Academic Workia rekrytointikumppanina, saat tietoosi parhaat kandidaatit samalla kun voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Rekrytointi it: Nyt on työnhakijoiden markkinat

Kun työpaikkoja on avoinna enemmän kuin työnhakijoita, kandidaateilla on korkeat odotukset. Rekrytoijan tulee olla ajan tasalla eri alojen teknisestä kehityksestä voidakseen keskustella ja arvioida kandidaatin osaamista. Academic Work panostaa paljon siihen, että kandidaatin työnhakukokemus on sujuva ja vaivaton.

It-asiantuntijamme voivat auttaa sinua ymmärtämään, millaisia kandidaatteja markkinoilla on tarjolla ja käyttää sitä tietoa hyväkseen muotoillakseen rekrytointiprofiilin ja luodakseen kilpailukykyisen tarjouksen. Kun etsitään harvinaisia taitoja omaavia osaajia, työskentelemme myös ennakoivasti löytääksemme sinulle sopivan tekijän.

Miksi kääntyä Academic Workin puoleen it-alan rekrytoinnissa?

Kun käytät Academic Workia it-alan rekrytointiin, sinulla on kokonainen joukko it-alan rekrytoinnin ammattilaisia palveluksessasi. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme tältä alalta ja samalla selvitämme, miten voimme houkutella nuoria ammattilaisia.

Tässä muutamia tehtävistä ja aloista, joihin voimme auttaa sinua löytämään oikean osaajan:

Jotain muuta mielessä? Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme ratkaisun löytääksemme tarvitsemasi osaajat.

Asiantuntijamme auttavat oikean palvelun valinnassa

Sinun ei suinkaan tarvitse tietää, mikä on yrityksellesi järkevin vaihtoehto. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, kun pohdit eri menettelyjen hyötyjä ja vaikutuksia. Ota yhteyttä, niin IT-alaan erikoistunut asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa kartoittamaan yrityksesi tarpeet.

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!
Jaa artikkeli