Freelancer-palvelu yritysten tarpeisiin - tarvittua osaamista joustavasti ja kustannustehokkaasti

Työmarkkinat ja työntekokulttuuri ovat muutoksessa. Pitkien työsuhteiden sijaan lyhyet ja ketterät projektit houkuttelevat osaajia hyödyntämään taitojaan juuri siellä, missä tarve on suurin. Organisaatiot hyötyvät tästä saamalla projektiinsa täsmällistä osaamista oikeaan aikaan.

Lue tarkemmin miten voit palkata tarpeeseesi sopivan freelancerin kustannustehokkaasti ja joustavasti kauttamme.

Academic Work on yli kahdenkymmenen vuoden ajan auttanut asiakkaitaan löytämään uran alkuvaiheen osaajia monipuolisesti erilaisiin rooleihin aina osa-aikatöistä vaativampiin asiantuntijatöihin.

Nyt vastaamme asiakkailtamme nousseeseen tarpeeseen löytää IT-alan parhaat freelancerit tai freelancereiksi haluavat tekijät tukemaan asiakkaidemme kasvua ja menestystä.

Miksi freelancerin palkkaaminen kannattaa?

1. Tarpeeseen sopivaa osaamista Yritysten tarpeet vaihtelevat nopeasti. Academic Workin freelancer-palvelun avulla saat käyttöösi juuri sinun tarpeitasi vastaavaa osaamista.

2. Joustavuus Academic Workin freelancer-palvelun kautta saat tarvettasi vastaavan resurssin käyttöösi nopeasti, ja tarpeesi muuttuessa voit helposti muokata freelancerin allokaatiota tai hankkia helposti tarvittavia lisäresursseja Academic Workilta.

3. Kustannustehokkuus Kevyen ja ketterän organisaatiorakenteemme avulla pystymme tarjoamaan sopivia osaajia edullisesti verrattuna esimerkiksi perinteisiin konsultointiyrityksiin.

4. Motivoituneet freelancerit Liiketoimintamallimme avulla varmistamme freelancereiden motivaation. Kauttamme toimivat freelancerit valitsevat itse mihin toimeksiantoihin hakeutuvat, ja siten voivat itse arvioida innostustaan ko. projektiin. Emme myöskään estä freelancerin palkkaamista työntekijäksi toimeksiannon päätteeksi, mikäli hän haluaa työllistyä yritykseenne vakituiseksi työntekijäksi.

Miten palvelu toimii?

Freelancerit ovat tyypillisesti vähintään 2-3 vuotta työkokemusta kartuttaneita osaajia. Freelancerin palkkaaminen on helppoa ja joustavaa, ja kustannuksiltaan maltillista. Saat tarvittavan osaamisen riskittömästi ja kustannustehokkaasti.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan palvelusta enemmän ja mahdollisesti palkkaamaan freelancerin, jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Olemme yhteydessä sinuun keskustellaaksemme palvelun sopivuudesta ja esittelemään tietokannastamme ja avoimelta markkinalta juuri sinun tarpeisiin sopivimpia asiantuntijoita. Pääset haastattelemaan sinua kiinnostavimmat freelancerit ja valitsemaan tarpeisiin sopivimman.

Jaa artikkeli