Rekrytointi Espoo

Etsitkö luotettavaa rekrytointikumppania, jotta voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen? Academic Work on Suomen johtava nuoriin ammattilaisiin erikoistunut rekrytointiyritys Espoossa.

Lue lisää rekrytointipalveluistamme tai ota suoraan yhteyttä, niin voimme yhdessä syventyä juuri sinun yrityksesi rekrytointitarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Rekrytointi eri alojen yrityksille Espoossa

Kun valitset meidät rekrytointikumppaniksesi yhden tai useamman osaajan rekrytointiin, hoidamme koko prosessin alusta loppuun laadukkaasti, mutta ripeästi.

Aluksi kartoitamme kanssasi rekrytointiprofiilin, jonka perusteella luomme ilmoituksen ja valitsemme jakelukanavat. Rekrytointiprosessi työllistää sinua minimaalisesti, sillä ammattirekrytoijamme hoitavat prosessin eri osa-alueet itsenäisesti, kuitenkin sinut koko ajan kartalla pitäen.

Tutustu rekrytointiprosessin eri vaiheisiin syvemmin.

Yrityspalvelut Espoo - mitä kaikkea tarjoamme?

Olemme korkeakoulutettuihin nuoriin ammattilaisiin erikoistunut yritys, mikä tarkoittaa, että osaamisemme painottuu valkokauluspuolelle.

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluita eri alojen pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

Esimerkkejä toimialoista, joihin löydämme osaajat puolestasi:

Listan kaikista aloista löydät täältä.

3000
Allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2018 Suomessa
40k
Meillä on yli 40 000 nuoren ammattilaisen uniikki tietokanta, jonka avulla löydämme osaajia
10+
Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus nuorten ammattilaisten asiantuntijana
Jaa artikkeli