Finanssialan rekrytointi

Academic Work on työskennellyt monia vuosia rekrytoinnin parissa ja auttanut useita yrityksiä löytämään finanssialan osaajia. Pyrkimyksemme ja tavoitteemme on auttaa yritystäsi kasvamaan, mikä on hankalaa ilman osaajia oikeissa paikoissa. Noudatamme aina laatuvarmistettua prosessia, jotta voimme tarjota yrityksellesi parhaan lopputuloksen.

Ota yhteyttä jo tänään.

Finanssialan rekrytointi

Rekrytointi ei ole koskaan ollut niin vaikeaa kuin nykyisin. Monilta markkinoilta puuttuu erityisosaamista, ja sopivien henkilöiden löytäminen on vaikeaa. Tiedämme, että on tärkeää löytää hyviä ihmisiä finanssialalle rekrytoitaessa. Tiedämme kuitenkin myös, että rekrytointiprosessi vaatii aikaa ja sitoutumista, mikä vie huomiota ydinliiketoiminnalta.

Academic Work voi auttaa sinua tässä prosessissa ja antaa ammattitaitoista apua rekrytointiin. Olemme työskennelleet monia vuosia rekrytoinnin parissa ja meillä on monia tyytyväisiä asiakkaita. Hoidamme myös finanssialan henkilöstövuokrausta.

Rekrytointi finanssialan eri tehtäviin

Rekrytointiprosessissa luomme aina erityisen rekrytointiprofiilin, joka huomioi yrityksen tarpeet. Tämän jälkeen me huolehdimme profiiliin perustuvasta rekrytointiprosessista. Voit yrityksenä päättää, kuinka paljon osallistut prosessiin. Prosessin aikana pidämme sinut ajan tasalla sen etenemisestä. Muutamia finanssialan tehtävistä, joihin olemme aiemmin rekrytoineet yrityksille työntekijöitä:

Hoidamme myös talousalan rekrytointia ja lakipuolen rekrytointia.

Olemme nuorten ammattilaisten koti

Academic Work tuntee nuoret ammattilaiset. Nuorilla ammattilaisilla tarkoitamme korkeakouluopiskelijoita tai vastavalmistuneita, uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia.

Tällä kohderyhmällä on uusinta tietoa markkinoista ja moderneinta osaamista. Yritysten on hyödynnettävä heidän intonsa ja kunnianhimonsa, koska uskomme, että se on yritysten kehitykselle tärkeää. Kun rekrytoit yhteistyössä Academic Workin kanssa, saat avuksesi nuorten ammattilaisten laajan verkoston. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla lisää siitä, miten voimme auttaa sinua!

Jaa artikkeli