Hankinta-alan rekrytointi

Ostotoiminta on todella tärkeä yrityksen ydinliiketoiminnalle. Siksi uskomme, että meidän on tärkeää auttaa yritystäsi palvelulla, jonka osaamme parhaiten – rekrytoinnilla. Rekrytoijamme haluavat löytää jokaiseen työtehtävään sopivat työnhakijat. Rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksenä tavoitteemme ei ole saavutettu ennen kuin olemme auttaneet sinua niin hyvin kuin osaamme!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Millainen on Academic Workin rekrytointiprosessi?

Rekrytointiyritys kannattaa palkata ostajaa palkattaessa, koska koko rekrytointiprosessin tulisi edetä mahdollisimman sujuvasti. Saat yhdessä rekrytoijan kanssa laatia rekrytointiprofiilin, jossa määrität, mitä etsit sekä mitä ominaisuuksia työntekijältä vaadit.

Sen jälkeen me vastaamme seuraavista vaiheista ja kirjoitamme työpaikkailmoituksen, kutsumme sopivat hakijat, vastaamme haastatteluista ja esittelemme sinulle parhaat työnhakijat. Jos olet tyytyväinen työnhakijaan, allekirjoitamme sopimuksen, ja sinä saat uuden työntekijän! Hoidamme myös hankinta-alan henkilöstövuokrausta.

Entistä vaativammat markkinat – silloin me astumme esiin!

Nykyään käydään kovaa kilpailua markkinoiden parhaista ja pätevimmistä ihmisistä. Joskus on vaikeaa löytää oikeat henkilöt, joilla on oikeanlaista osaamista. Me tunnemme Academic Workilla nuoret ammattilaiset, joiden uskomme olevan monien yritysten tulevaisuus. Lisäksi meillä on laaja työnhakijaverkosto. Joskus voi joihinkin tehtäviin olla vaikeaa löytää työnhakijoita, minkä vuoksi etsimme sopia työnhakijoita aktiivisesti.

Mihin hankinnan tehtäviin voimme auttaa rekrytoimaan?

Olemme monien alalla toimimiemme vuosien aikana keränneet paljon kokemusta talouspuolen eri toimialoilta ja hankinta on yksi niistä. Olemme rekrytoineet aiemmin esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua! Voimme auttaa sinua myös finanssialan rekrytoinneissa ja lakipuolen rekrytoinneissa.

Jaa artikkeli