HR-alan rekrytointi

HR on yksi yrityksen tärkeimmistä toiminnoista. HR-osasto hoitaa rekrytointiin, henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen liittyviä tehtäviä. On tärkeää, että näissä tehtävissä on osaavia työntekijöitä ja juuri siinä Academic Work haluaa auttaa yritystäsi. Olemme toimineet rekrytointialalla useita vuosia ja voimme kokemuksemme ja osaamisemme avulla varmistaa, että löydät juuri oikeat ihmiset niin kulttuurin kuin osaamisenkin puolesta.

Haluan kuulla lisää HR-alan rekrytoinneista.

Miten Academic Work voi auttaa HR-alan rekrytoinnissa

Jos yritykselläsi on pitkäaikainen tarve ja etsit HR-alan osaajia, Academic Work voi auttaa sinua. Joskus voi olla vaikea määrittää, millaisia vaatimuksia tiettyyn tehtävään on ja millainen työntekijä pystyy täyttämään kaikki tarpeet. Asiantuntevat rekrytoijamme auttavat sinua räätälöimään rekrytointiprofiilin omien tarpeittesi mukaisesti ja hoitavat tämän jälkeen koko rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka. Kun prosessi on hoidettu, esittelemme sinulle työhön sopivat työntekijäehdokkaat, ja valitsemasi henkilö rekrytoidaan suoraan yritykseesi.

Miksi Academic Workin pitäisi auttaa sinua HR-alan rekrytoinnissa?

Kun autamme yrityksiä rekrytoinnissa, tavoitteemme on auttaa yrityksiä keskittymään ydinliiketoimintaansa myös silloin, kun henkilöstössä tapahtuu muutoksia. Rekrytointiprosessi voi viedä paljon aikaa ja sopivien osaajien löytäminen ei ole koskaan ollut niin vaikeaa kuin nykyisin.

Yksi eduistamme on laaja nuorten ammattilaisten verkosto. Olemme alusta lähtien työskennelleet korkeakouluopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden ammattilaisten kanssa heidän uransa alkuvaiheessa, minkä ansiosta tunnemme tämän kohderyhmän hyvin. Uskomme, että heillä on kunnianhimoa ja uusinta tietoa siitä, mitä markkinat tarvitsevat kehittyäkseen. Yhteytemme ja suhteemme nuoriin ammattilaisiin on ainutlaatuinen, eikä kenelläkään muulla ole vastaavaa tarjolla.

HR-alan tehtävät, joiden parissa me rekrytointiyrityksenä olemme työskennelleet

Meillä on pitkä kokemus sopivien henkilöiden palkkaamisesta eri yrityksiin. Tässä tehtäviä, joihin olemme aiemmin rekrytoineet:

Tässä vain muutamia esimerkkejä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voimme yhdessä selvittää, millainen työntekijä täyttäisi tarpeesi. Hoidamme myös toimistoalan rekrytointia ja hallinto-alan rekrytointia.

Jaa artikkeli