Academic_Work_rekrytointi_laki_juridiikka

Lakialan rekrytointi

Juridiikan ala on dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva ala. Lakialan työntekijöitä tarvitaan kaikilla mahdollisilla toimialoilla. Joskus voi olla vaikea löytää juuri oikea oikeustieteiden opiskelija, vastavalmistunut tai kokenut juristi, ja siinä Academic Work voi auttaa sinua. Pyrimme joka päivä löytämään osaavia henkilöitä heille sopiviin positioihin. Jos yrityksesi etsii apua juridiikan rekrytointiin, Academic Work voi auttaa.

Ota yhteyttä.

Lakialan rekrytointiyritys

Miksi yrityksesi kannattaa pyytää apua Academic Workilta, kun rekrytoit uutta lakialan työntekijää? Jos sinulla on pitkäaikainen tarve lakialan opiskelijalle tai junior-tason osaajalle, rekrytointipalvelumme ovat sinulle oikea ratkaisu.

Kun ryhdyt Academic Workin kumppaniksi, räätälöit yhdessä rekrytoijiemme kanssa tarpeittesi mukaisen rekrytointiprofiilin ja saat asiantuntevaa apua rekrytoijiltamme. Rekrytointiyrityksenä hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestasi. Kun prosessi on valmis, rekrytoit työntekijän suoraan yritykseesi. Hoidamme myös finanssialan rekrytointia ja hankintapuolen rekrytointia.

Onko lakialan henkilöstövuokraus tai rekrytointi paras vaihtoehto?

Yrityksesi tarpeista riippuen voit valita joko henkilöstövuokrauksen tai rekrytoinnin.

Henkilöstövuokraus on paras vaihtoehto, kun tarve on lyhytaikainen, esimerkiksi, kun yrityksesi työmäärä on kasvanut tai kyse on tilapäisestä henkilöstövajeesta. Se on kustannustehokas tapa, koska maksu perustuu todellisiin työtunteihin ja hoidamme hallinnolliset tehtävät puolestasi.

Rekrytointi on oikea valinta silloin, kun yrityksesi tietää tarpeen olevan pitkäaikainen ja tarvitset apua vain sopivan kandidaatin löytämiseen. Molemmissa tavoissa saat apua rekrytointiprosessiin, mutta rekrytoinnissa työntekijä ei ole rekrytointiprosessin jälkeen yhteydessä Academic Workiin.

Academic Work on nuorten ammattilaisten koti

Uskomme, että korkeakouluopiskelijat ja uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset ovat tärkeitä tulevaisuudessa. Nämä ihmiset valtaavat alan seuraavan sukupolven jälkeen ja jatkavat yritysten kehittämistä. Olemme alusta lähtien keskittyneet tähän tärkeään kohderyhmään ja tunnemme heidät hyvin.

Toteutamme lisäksi joka vuosi YPAI- Young Professional Attraction Index -tutkimuksen, jossa selvitämme, mikä nuorten ammattilaisten mielestä on työnantajassa tärkeää. Tutkimuksen ansiosta yritykset voivat lisäksi oppia houkuttelemaan markkinoiden parhaita työnhakijoita.

Anna meidän auttaa juridiikan resursoinnissa!

Etsit sitten oikeustieteiden opiskelijaa, vastavalmistunutta juristia tai jo kokemusta kartuttanutta lakialan asiantuntijaa, anna meidän auttaa. Me kartoitamme tarpeesi ja tarjoamme sopivinta ratkaisua ammattitaitoisesti!

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä.