Media-alan rekrytointi

Kun maailma muuttuu nopeasti ja kaikki tapahtuu digitalisaation vuoksi entistä nopeammin, pätevillä ja osaavilla ihmisillä on yrityksille merkitystä. Media-alan yritykset haluavat olla huipulla ja pikemminkin johtaa alaa kuin seurata sitä. Tämä edellyttää, että yrityksessä on oikeanlaisia ihmisiä. Academic Workilla on pitkä kokemus rekrytoinnista ja me autamme sinut prosessin läpi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kokenut, media-alaan erikoistunut rekrytointiyritys

Kun rekrytointi hoidetaan yhdessä rekrytointiyrityksen kanssa, voidaan helposti varmistaa, että yrityksessä on oikeat työntekijät oikeissa paikoissa. Tämä on täydellinen vaihtoehto, kun haluat täyttää yrityksessäsi pitkäaikaisen tehtävän.

Me autamme sinua selvittämään, minkälaista osaamista yrityksessäsi tarvitaan ja määritämme yhdessä tehtävää varten rekrytointiprofiilin. Tämän jälkeen me huolehdimme rekrytointiprosessista, ja sinä saat keskittyä ydinliiketoimintaasi. Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan, ja kun löydämme sopivan kandidaatin, voit rekrytoida henkilön suoraan yritykseesi!

Tarvitsetko työntekijöitä lyhytaikaisiin tehtäviin, vai onko henkilöstötarvettasi vaikea arvioida? Hoidamme myös media-alan henkilöstövuokrausta.

Miten löydämme parhaat kandidaatit media-alan rekrytointiin?

Me tunnemme kohderyhmän nuoret ammattilaiset – korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset. Olemme alusta lähtien keskittyneet tähän tärkeään kohderyhmään ja oppineet tuntemaan heidät hyvin.

Markkinoimme aktiivisesti itseämme korkeakouluissa ja yliopistoissa ja kutsumme opiskelijoita toimistoillemme erilaisiin tapahtumiin. Tarkoituksena on paitsi tutustua heihin, antaa myös heille mahdollisuus tutustua meihin! Tämä kohderyhmä valtaa alan, kun seuraava sukupolvi jää eläkkeelle ja he jatkavat yritysten kehittämistä. Heidän kunnianhimonsa ja energiansa sekä ajantasainen tietonsa ovat markkinoille tärkeitä tekijöitä, ja uskomme vahvasti, että yrityksesi hyötyy heistä.

Media-alan tehtävät, joihin voimme rekrytoida

Olemme vuosien varrella hankkineet paljon kokemusta rekrytoinnista. Rekrytoijamme ovat erikoistuneet eri toimialoihin, jotta heillä olisi varmasti osaamista eri markkinoista ja he voisivat auttaa yrityksiä mahdollisimman hyvin. Media-alan markkinoinnin lisäksi hoidamme myös markkinoinnin rekrytointia ja viestinnän rekrytointia. Voimme auttaa yritystäsi monissa tehtävissä.

Tässä muutamia tehtäviä, joihin olemme aiemmin rekrytoineet:

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua!

Jaa artikkeli