Myynnin rekrytointi

Etsitkö uutta työntekijää yrityksesi myyntitehtäviin? Kilpailuilla markkinoilla on tärkeää löytää parhaat myyntihenkilöt ja sitouttaa heidät tiukasti, jotta yrityksesi voi menestyä täydellä potentiaalilla. Ihmiset tekevät yrityksen, ja ilman vahvaa ja luotettavaa myyntihenkilöstöä yritys ei pysty kehittymään. Tekemällä yhteistyötä Academic Workin kanssa voimme yhdessä varmistaa, että löydät oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Miksi pyytää apua myyntiin erikoistuneelta rekrytointiyritykseltä?

Hyvä myyntitiimi on avain monien yritysten kasvuun ja kilpailukyvyn säilyttämiseen. Academic Workin rekrytoijat tietävät tämän, ja heillä on myös valtavasti tietoa siitä, miten löydetään yritykseesi sopivat parhaat myyjät. Kun yrityksessäsi on pitkäaikainen tarve, mutta ei aikaa hoitaa rekrytointiprosessia, Academic Workin rekrytoijat voivat auttaa. Luotte yhdessä rekrytointiprofiilin, joka sopii yrityksesi tarpeisiin, ja me hoidamme sen jälkeen sopivien työnhakijoiden etsinnän.

Hoidamme myös myynnin henkilöstövuokrausta.

Laaja verkosto – hyvä työkalu myyntityöntekijöiden rekrytointiin

Me tunnemme nuoret ammattilaiset, mutta keitä he ovat? Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita tai uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia iästä riippumatta.

Uskomme, että tällä kohderyhmällä on uusinta tietoa markkinoista ja että nämä henkilöt valtaavat alan, kun seuraava sukupolvi jää eläkkeelle. Uskomme, että he ovat vahva investointi tulevaisuuteen.

Alalla toimimiemme vuosien aikana olemme oppineet tuntemaan nuoret ammattilaiset ja koska olemme markkinoineet eri korkeakouluissa ja yliopistoissa, olemme rakentaneet laajan työnhakijaverkoston sekä suhteen heihin. Olemme myös toteuttaneet joka vuosi YPAI – young professional attraction index -tutkimuksen selvittääksemme, mitä nuoret ammattilaiset arvostavat valitessaan työnantajaa.

Myynnin eri tehtävät, joihin voimme rekrytoida

Riippumatta siitä etsiikö yrityksesi apua myyntijohtamiseen tai varauksiin tai avainasiakaspäällikköä tai henkilöä hoitamaan myynnin markkinointia, tiedämme, että voimme auttaa sinua. Hoidamme rekrytointiprosessin alusta lähtien tarpeittesi pohjalta varmistaaksemme, että rekrytointiprosessi on luotettava ja hyvin hoidettu. Tässä tehtäviä, joihin olemme aiemmin rekrytoineet:

Hoidamme myös markkinoinnin rekrytointia.

Uusi myyjä haussa? Meidän avulla löydät!

Olemme jo vuosien ajan menestyksekkästi rekrytoineet huippumyyjiä potentiaalisista tulevaisuuden staroista kokeneisiin myynnin ammattilaisiin niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Me tunnemme markkinat, osaamme houkutella oikeat tekijät sekä tukea heidän sitouttamisessa!

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä.

Jätä yhteystiedot niin olemme yhteydessä sinuun!
Jaa artikkeli