Teollisen alan rekrytointi

Teollisuuden jatkuvasta muutoksesta ja digitalisaatiosta johtuen on entistä suurempi haaste löytää oikeanlaisia ihmisiä, joilla on oikeanlaista osaamista. Kun ryhdyt yhteistyöhön Academic Workin kanssa, saat apua koko rekrytointiprosessiin alusta loppuun saakka. Luomme yhdessä ainutlaatuisen rekrytointiprofiilin, joka on räätälöity täyttämään yrityksesi tarpeet.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Säästä aikaa ja löydä oikea henkilö rekrytoivaksi teollisuuteen

Rekrytointiprosessi vaatii paljon aikaa ja tietoa siitä, minkälaista osaamista yritykseesi etsit. Academic Workilla on monen vuoden kokemus rekrytoinnista ja uskomme, että voimme auttaa yritystäsi mahdollisimman hyvin.

Kun aloitat yhteistyön Academic Workin kanssa, luomme yhdessä yrityksesi tarpeisiin perustuvan rekrytointiprofiilin. Sen jälkeen Academic Work huolehtii hakijoista, haastatteluista ja tehtävään sopivan täydellisen kandidaatin valinnasta. Sinut pidetään prosessin aikana ajan tasalla ja samalla voit keskittyä rekrytointiprosessin aikana ydinliiketoimintaasi. Hoidamme myös teollisuuden henkilöstövuokrausta.

Tehdastyöpaikkoja, joihin olemme rekrytoineet

Olemme hoitaneet monien toimialojen rekrytointiprosesseja. Vahvuutemme Academic Workissa on se, että rekrytoijamme ovat erikoistuneet eri liiketoiminta-aloihin ja he tietävät, miten näiden alojen rekrytointi hoidetaan mahdollisimman hyvin. Voimme auttaa monissa tehtävissä, mutta tässä muutamia mainitaksemme:

Hoidamme myös teollisuuden henkilöstövuokrausta

Nykyään on entistä vaikeampaa löytää sopivia ammattilaisia, joten uskomme, että meillä on todellinen etumatka muihin verrattuna. Academic Work on nuorten ammattilaisten koti, ja olemme alusta lähtien työskennelleet tämän kohderyhmän kanssa ja tunnemme heidät hyvin.

Nuoret ammattilaiset ovat korkeakouluopiskelijoita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia, joilla on ajantasaista tietoa alaltaan. Heidän energisyydestään ja kunnianhimostaan on markkinoille hyötyä. Me tunnemme ja ymmärrämme tämän kohderyhmän ja tiedämme, mikä sitä innostaa; siitä on meille rekrytointiyrityksenä paljon hyötyä.

Hoidamme myös tekniikan alan rekrytointia.

Jaa artikkeli