Rekrytointi toimistoon

Etsiikö yrityksesi hallintojohtajaa, toimistopäällikköä tai vastaanottovirkailijaa? Tehtävästä riippumatta me Academic Workilla voimme auttaa sinua. Oikeanlaiset työntekijät ovat yrityksille ratkaiseva tekijä ja parhaista kandidaateista käydään paljon kilpailua. Vaaditaan osaamista, sitoutumista ja ymmärrystä, jotta voidaan tehdä parhaita rekrytointeja. Juuri tämän rekrytoijamme voivat sinulle tarjota. Käytämme markkinoiden parhaita rekrytointimenetelmiä, joiden ansiosta pääsemme parhaaseen tulokseen – palkkaamaan sopivat ihmiset.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Miksi valita rekrytointiyritys toimistotehtäviin?

Jos yritykselläsi on pitkäaikainen työtehtävä avoinna ja etsit uutta työntekijää toimistoon, helppo ja tehokas tapa edetä prosessissa on toimia rekrytointiyrityksen kautta. Rekrytointiprosessi vaatii paljon aikaa ja energiaa, ja joskus voi olla vaikea tietää tarkkaan, mitä olet etsimässä. Jos et ole tottunut hoitamaan rekrytointiprosessia, se voi olla haastavaa. Meillä on Academic Workissa monen vuoden kokemus rekrytoinnista ja henkilöstövuokrauksesta, ja rekrytoijamme ovat omistautuneet etsimään yrityksellesi parhaiten sopivat ihmiset.

Toimistorekrytoinnin eri alueet

Olemme vuosien varrella työskennelleet monilla toimialoilla ja toimistotehtävät ovat niistä yksi. Laadimme aina ainutlaatuisen rekrytointiprofiilin tarpeittesi mukaan ja sen jälkeen käymme läpi luotettavan rekrytointiprosessin, jonka tavoitteena on löytää parhaat työnhakijat. Tässä tehtäviä, joihin olemme aiemmin rekrytoineet:

Onko rekrytointi tai henkilöstövuokraus paras vaihtoehto yrityksellesi?

Hoidamme myös henkilöstövuokrausta toimistotehtäviin. Riippuen siitä, tarvitsetko työntekijän pitkäksi vai lyhyeksi ajaksi, voit valita henkilöstövuokrauksen tai rekrytoinnin. Henkilöstövuokraus on täydellinen vaihtoehto, jos et pysty täsmälleen ennustamaan, miten pitkään työntekijää tarvitset, tai tarve on lyhytaikainen vain loman tai ruuhkahuipun ajaksi. Se on myös hyvä tapa saada nopeasti työntekijä yritykseen, ilman että tarvitsee tehdä vakituista sopimusta.

Kun valitset henkilöstövuokrauksen, saat koko vuokratyösopimuksen voimassaoloajan apua hallinnollisiin töihin, kuten palkanmaksuun. Jos haluat pitkäaikaisen ratkaisun ja apua rekrytointiasiantuntijoilta palkatessasi uutta työntekijää, rekrytointi on paras vaihtoehto. Ero on siinä, että kun rekrytointiprosessi on ohi, uusi työntekijä ei ole Academic Workin palkkalistoilla vaan yrityksesi työntekijä.

Lue lisää rekrytoinnista hallintoon tai rekrytoinnista asiakaspalveluun.

Jaa artikkeli