Tuotantoalan rekrytointi

Tuotantotyö jatkuvasti muuttuvilla ja alati kehittyvillä markkinoilla on yrityksille haastavaa. Tämä edellyttää, että yritykset pyrkivät löytämään osaavinta ja taitavinta henkilökuntaa. Etenkin teollisuudessa, tuotannossa ja muilla teknisillä aloilla näitä työntekijöitä voi olla vaikea löytää. Academic Work on auttanut yrityksiä rekrytoimaan useita vuosia ja meillä on oikeanlaista tietoa ja osaamista voidaksemme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Miksi käyttää Academic Workia tuotantoalalla rekrytointiyrityksenä?

Me autamme löytämään yritykseesi oikeanlaisia osaajia. Me tiedämme, että rekrytointiprosessi vaatii paljon aikaa ja sitoutumista. Tämä saattaa häiritä keskittymistäsi ydinliiketoimintaan, anna siis meidän auttaa sinua.

Kun rekrytoit Academic Workin kanssa, laadit yhdessä kanssamme rekrytointiprofiilin, joka kattaa kaikki tarpeesi. Sen jälkeen me hoidamme koko rekrytointiprosessin ja pidämme sinut prosessin aikana ajan tasalla. Kun olemme löytäneet sopivimman kandidaatin, esittelemme hänet sinulle ja voit palkata hänet suoraan! Hoidamme myös tuotannon henkilöstövuokrausta.

Mihin tuotannon tehtäviin voimme auttaa sinua rekrytoimaan?

Rekrytoijamme ovat eri toimialojen asiantuntijoita. Me tiedämme, että tuotanto- ja teollisuusmarkkinoilla on oltava oikeat henkilöt oikeassa paikassa. Siksi me huolehdimme siitä, että rekrytoijillamme on osaamista eri markkinoista ja eri alojen työtehtävistä. Tässä tuotannon tehtäviä, joihin olemme aiemmin rekrytoineet:

Jos etsit työntekijää lyhytaikaisempaan tehtävään, hoidamme myös tuotannon henkilöstövuokrausta.

Miten hyödyt, kun teet yhteistyötä tuotantoalan rekrytointiin erikoistuneen yrityksen kanssa

Intohimomme on auttaa yrityksiä kasvamaan ja auttaa nuoria ammattilaisia löytämään sopivat työtehtävät. Sen vuoksi pyrimme aina tekemään parhaamme. Olemme alusta lähtien työskennelleet nuorten ammattilaisten; korkeakouluopiskelijoiden ja vastavalmistuneiden ammattilaisten kanssa heidän uransa alkuvaiheessa ja olemme oppineet tuntemaan heidät.

Näin olemme luoneet laajan työnhakijaverkoston, joka auttaa tuotantoalan rekrytointiprosessissa. Jos etsit apua yrityksesi rekrytointiin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua!

Jaa artikkeli