Viestintäalan rekrytointi

Jokainen yritys tarvitsee viestintää toimiakseen. Academic Work antaa auttavan kätensä, jotta voitte rekrytoida parhaimman mahdollisen työntekijän viestintätehtäviin. Pitkä kokemuksemme viestinnän alan rekrytointien parissa varmistaa, että löydämme motivoituneet ja viimeisintä tietoa tihkuvat nuoret ammattilaiset yritykseenne.

Haluan kuulla lisää

Miksi yrityksen kannattaa ottaa rekrytointiyritys apuun viestintätehtäviin palkattaessa?

Viestintä on yritykselle paitsi elintärkeää, myös jatkuvan muutoksen alla. Teknologian kovan kehityksen ansiosta ala on jatkuvan myllerryksen alla. Kun hoidamme rekrytointiprosessin puolestanne, voitte pitää fokuksenne ydinliiketoiminnassanne.

Miksi irroittaa henkilökuntaa hoitamaan rekrytointiprosessi kaikkine eri vaiheineen, kun sen voi vaivatta ulkoistaa? On laadittava rekrytointiprofiili, kirjoitettava työpaikkailmoitus, mainostettava sitä ja lopputuloksena löydettävä sopivin hakija. Laadukas rekrytointiprosessi on monimutkainen ja vie aikaa. Anna meidän auttaa sinua!

Rekrytoinnin asiantuntijamme auttavat löytämään sopivan henkilön viestintätehtäviin!

Olemme toimineet henkilöstövuokraus- ja rekrytointialalla Suomessa yli kymmenen vuoden ajan ja kerryttäneet osaamista monilta eri toimialoilta. Olemme rekrytoinnin asiantuntijoita ja löydämme sopivan henkilön jokaiseen tehtävään. Meillä on laaja tietokanta nuoria ammattilaisia, joiden joukossa voi olla yrityksesi tuleva menestyjä.

Mikä on henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin ero viestintäalalla?

Henkilöstövuokraus on yrityksessä paras vaihtoehto lyhytaikaisiin toimeksiantoihin ja kun etsit joustavia ratkaisuja. Henkilöstövuokraussopimus voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen yrityksesi tarpeista riippuen.

Henkilöstövuokrauksen avulla palkkaamisesta tulee myös entistä kustannustehokkaampaa - maksat vain tehdyistä tunneista. Ylimääräisiä yllättäviä kustannuksia ei tule, sillä me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestasi.

Rekrytointi viestintätehtäviin on oikea tapa, jos haluat asiantuntija-apua etsiessäsi yritykseen viestinnän työntekijöitä. Academic Work hoitaa koko rekrytointiprosessin puolestasi ja työntekijä palkataan suoraan yrityksesi listoille.

Täältä voit lukea lisää markkinointialan rekrytoinnista.

Tarvetta viestinnän resursseille?

Kattava työnhakijoiden tietokanta, laadukkaat rekrytointiprosessit, asiantuntevat rekrytoijat sekä sitoutuneet kollegat takaavat, että kauttamme löydät vaivattomasti ja helposti osaavat viestinnän osaajat.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä oheinen lomake niin olemme yhteydessä.

Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan välittömästi!
Jaa artikkeli