Olemme asiantuntijoita tekniikan alan rekrytoinneissa

Etsitkö rekrytointikumppania, jolla on kattava osaaminen tekniikan alalta? Haluatko löytää parhaat tekniikan alan osaajat?

Olipa tarpeissasi kokoaikainen insinööri tai osa-aikainen insinööriopiskelija, tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointitiimimme etsivät osaajat puolestasi.

Haluatko että tekniikan alan rekrytointiasiantuntija ottaa sinuun yhteyttä?

Miksi kannattaa rekrytoida tekniikan alan osaajia Academic Workin avulla?

Monilla tekniikan aloilla on valtava pula sopivasta työvoimasta. Tämä tarkoittaa, että sekä junior-tason että senior-tason osaavia insinöörejä on entistä vaikeampi löytää. Kun työskentelet Academic Workin kumppanina, saat käsiisi tietokantamme kandidaatit ja työilmoitustasi mainostetaan kumppaniemme verkostoissa.

Työskentelet tekniikan alan rekrytointiin erikoistuneen tiimin kanssa ja teemme aktiivisesti työtä löytääksemme potentiaalisia tekniikan alan kandidaatteja.

Rekrytointiprosessimme on sujuva ja vaivaton niin sinulle kuin tulevalle työntekijällesikin. Huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessi vie mahdollisimman vähän aikaasi. Kauttamme työllistyneet työntekijät ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Jos henkilöstötarpeesi on väliaikainen, tutustu tekniikan alan henkilöstövuokrauspalveluihin.

Mitä tekniikan alan rekrytointeja toteutamme?

Tuhannet nuoret ammattilaiset ovat löytäneet kauttamme seuraavan askeleensa tekniikan alan urallaan viimeisten 20 vuoden aikana. Työskentelemme aina jäsennellyn rekrytointiprosessin mukaan ja valitsemme kandidaatin asiakkaan ja tehtävän mukaan.

Tässä muutamia tehtävistä, joilla voimme auttaa sinua löytämään oikean osaajan:

Suunnitteletko rekrytoivasi yhteen näistä tehtävistä tai jollekin muulle tekniikan alalle? Academic Work on nuoriin ammattilaisiin keskittynyt rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys: autamme sinua löytämään osaavia opiskelijoita tai vastavalmistuneita ammattilaisia. Ota meihin yhteyttä ja aloita rekrytointiprosessi kanssamme jo tänään!

Jaa artikkeli