Academic Work 

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus ja rekrytointiyritys. Academic Workin tarina alkoi, kun kolme opiskelijaa oivalsivat, että töitä etsivät opiskelijat ja työvoimaa tarvitsevat yritykset voisivat hyötyä toisistaan.

IDEASTA KANSAINVÄLISEKSI KONSERNIKSI

Siitä ei ole kovin kauaa, kun olimme kolmen opiskelijan ja yrittäjänalun villi unelma. Aloitimmekin toimintamme vuonna 1998 vaatimattomasti Tukholman Teknillisen korkeakoulun pannuhuoneessa. Yksinkertainen liikeidea osoittautui kuitenkin menestykseksi, ja laajennuimme nopeasti. Nykyään toimimme kuudessa maassa, liikevaihtomme on reilusti yli 200 miljoonaa euroa ja välitämme yli 20 000 työpaikkaa joka vuosi. Autamme asiakkaitamme löytämään tulevaisuuden osaajat; korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevat nuoret ammattilaiset. Haluamme luoda asiakkaillemme tulevaisuuden rekrytointikanavan!

NUORTEN AMMATTILAISTEN REKRYTOINNIN ASIANTUNTIJA

Olemme työskennelleet nuorten ammattilaisten kanssa konsernitasolla vuodesta 1998 lähtien ja Suomen markkinoilla vuodesta 2008 lähtien. Yritykset kääntyvät puoleemme, koska tunnemme kohderyhmämme tarkasti. Siksi voimme tarjota erittäin ammattitaitoisia ja kiinnostavia palveluja eri toimialoilla. Kokemuksemme ja kohderyhmätuntemuksemme ansiosta tunnistamme nuorten ammattilaisten henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuuden eli kompetenssit, jonka ansiosta osaamme katsoa pelkkää CV:tä syvemmälle. Kannustamme ja opastamme hakijoitamme hakeutumaan vahvuuksiensa mukaisiin tehtäviin, mutta myös haastamaan itseään. Asiakkainamme on tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä.

ARVOJEMME TÄRKEYS REKRYTOINNISSA

Asiakkainamme on tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Teettämiemme asiakas– ja työntekijätyytyväisyyteen liittyvien tutkimusten tulokset osoittavat, että arvomme ulottuvat asiakasyrityksiin saakka. Kun työntekijöillämme ja konsulteillamme ovat selkeät odotukset työsuhteelle, yhteinen asenne työntekoon on helppo löytää ja ylläpitää. Voit tutustua arvoihimme ja kulttuuriimme täällä. Pyrimme aina löytämään työtehtävään henkilön, jonka ominaisuudet ja arvot kohtaavat asiakasyrityksen arvojen kanssa. Olemme todenneet kokemuksen perusteella, että arvojen kohtaaminen johtaa todennäköisimmin kaikkien osapuolien tyytyväisyyteen. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua sekä asiakkaillemme että konsulteillemme.  

PALVELUA MYÖS KANSAINVÄLISESTI

Academic Workin kautta voitte löytää oikeat osaajat tarpeeseenne sekä Suomessa että kansainvälisesti. Kansainvälistymisemme alkoi Norjasta vuonna 2007 ja alkuvuonna 2008 avasimme jo toimistot Helsingissä, Münchenissä sekä Kööpenhaminassa. Vuonna 2010 vahvistimme asemaamme Saksassa avaamalla toimiston myös Hampuriin ja samaan aikaan avasimme kaksi uutta toimistoa Norjaan. Ensimmäisen kerran kasvoimme yritysoston kautta 2015, kun Sveitsiläinen Cusmic henkilöstövuokrausyhtiö sulautettiin konserniin. Suomessa asiakkaitamme palvelee jo yli 70 hengen tiimi ja kasvua tukemaan palkataan kokoajan lisää henkilöstöä. Tällä hetkellä toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Tanskassa sekä Sveitsissä.  

Jaa