Academic Work yrityskulttuuri

Meille on tärkeää ylläpitää yrityskulttuuria, joka inspiroi kehittymään, saavuttamaan tavoitteita sekä tekemään aina parhaansa. Kulttuuria, joka antaa energiaa, mutta myös kannustaa pitämään hauskaa. Samalla haluamme myös vahvistaa kulttuuria, jossa kuuntelemme, autamme sekä tuemme toisiamme aina kun siihen on tarvetta.

KULTTUURIMME 

Arvomme ”Share Energy”, ”Beat Yesterday” ja ”Show Heart” eivät ole pelkkää sanahelinää, vaan ne myös näkyvät jokapäiväisessä arjessamme. Haluamme huomioida työntekijöitämme, jotka teoillaan vahvistavat arvojamme ja kulttuuriamme. Käytännössä tämä voi esimerkiksi tarkoittaa kulttuurikortin antamista kollegalle, joka on tehnyt jotakin huomioimisen arvoista. Tutustu aiheeseen lisää täällä.

SHARE ENERGY

Haluamme yrityksenä levittää positiivista energiaa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, missä voimme jakaa energiaa, luoda uutta energiaa yhdessä sekä kannustaa toinen toisiamme.

BEAT YESTERDAY

Kun kaikilla on yhteisenä tavoitteena tehdä tästä päivästä edellistä parempi, se auttaa meitä menemään eteenpäin ja oppimaan virheistämme. Opimme, että kaikki on mahdollista ja saamme inspiraatiota uusista kokemuksista. Tämän tuloksena syntyy yritys, jonka työntekijät ovat uteliaita, rohkeita ja halukkaita kehittymään.

SHOW HEART

Välittäminen on toisen huomioimista, kuuntelemista, tukemista sekä auttamista. Se on myös sitä, että tarpeen tullen taistelemme toistemme puolesta.

MISSIOMME 

Samalla kun autamme asiakastamme löytämään juuri heille sopivan työntekijän, pääsemme myös kertomaan ilouutisia tehtävään valitulle henkilölle. Olemme erittäin iloisia saadessamme auttaa nuoria ammattilaisia löytämään töitä ja etenemään urillaan!

ARVOJEMME TÄRKEYS REKRYTOINNISSA

Teettämiemme asiakas – ja työntekijätyytyväisyyteen liittyvien tutkimusten tulokset osoittavat, että arvomme ulottuvat asiakasyrityksiin saakka. Kun työntekijöillämme ja konsulteillamme ovat selkeät odotukset työsuhteelle, yhteinen asenne työntekoon on helppo löytää ja ylläpitää. Voit tutustua arvoihimme ja kulttuuriimme täällä. Pyrimme aina löytämään työtehtävään henkilön, jonka ominaisuudet ja arvot kohtaavat asiakasyrityksen arvojen kanssa. Olemme todenneet kokemuksen perusteella, että arvojen kohtaaminen johtaa todennäköisimmin kaikkien osapuolien tyytyväisyyteen. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua sekä asiakkaillemme että konsulteillemme. 


Jaa