My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Academy - rekrytointikoulutus alanvaihtajille

Unelmoitko nopeasta uranvaihdosta ja uudesta suunnasta työelämässä? Tee niin kuin yli 3000 alumniamme ovat jo tehneet ja hyppää Academic Work Academyn kiihdytyskaistalle kohti työelämän eturiviä. Varmaan työpaikkaan johtavat intensiivikoulutukset tarjoavat tehokkaan ponnahduslaudan IT- tai teknologia-alalle.

Koulutukset julkaistaan täällä!

Miksi olemme olemassa?

Vuodesta 2015 alkaen olemme tukeneet tuhansia ihmisiä heidän polullaan kohti uutta uraa tarjoamalla korkealaatuisia koulutuksia osaamispulan selättämiseksi. Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvat Academy-koulutukset mahdollistavat alanvaihtajille nopean väylän uudelle uralle ja organisaatioille mahdollisuuden kasvaa ja löytää työntekijöitä, joissa yhdistyy todistetusti uniikilla tavalla motivaatio, kyvykkyys ja sopiva persoonallisuus. Edistämme yksilöiden urakehitystä ja siten vastaamme osaajapulaan useilla eri toimialoilla.

Academyssa luodaan tulevaisuuden osaamista.

Olin positiivisesti yllättynyt kuinka todella noin lyhyessä ajassa voi oppia niin paljon täysin ennalta tuntematonta.

- Henna Mustola, automaatiotekniikan koulutuksen alumni

Kuinka Academy toimii?

Toimintamme alusta alkaen olemme järjestäneet koulutuksia motivoituneille alanvaihtajille. Nopeatempoiset ja käytännönläheiset koulutukset kehitetään yhdessä oppimiskumppanimme ja sisaryrityksemme Brightsin kanssa ja ne toteutetaan asiantuntevien opettajien johdolla, työskennellen sekä tiimeissä yhdessä kurssikavereiden kanssa että itsenäisesti. Academy koostuu kolmesta vaiheesta, jotka yhdessä takaavat huikean lopputuloksen: motivaatiota mittaava rekrytointiprosessi, noin 12 viikon intensiivinen koulutus ja vakituinen työsuhde Academic Workilla, työskennellen konsulttina yhdessä asiakasyrityksistämme. Näin voimme taata sen, että konsulttimme ovat valmiita aloittamaan työt uudella alalla heti valmistumisen jälkeen.

Hakuprosessi

Academyn monivaiheinen hakuprosessi eroaa normaalista Academic Workin rekrytoinnista sillä, että painotamme aiemman taustan ja osaamisen sijaan motivaatiota, tulevaisuuden potentiaalia sekä kykyä oppia uutta! Näitä arvioidaan muun muassa soveltuvuustesteillä sekä motivaatiokirjeellä. Pääset tutustumaan tarkemmin hakuprosessin eri vaiheisiin alla olevan napin kautta.

Academyn jälkeen

Koulutuksen läpikäytyäsi saat lähtölaukauksen uudelle urallesi, kun aloitat työt konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä ja pääset jatkamaan osaamisesi kehittämistä uudessa työssäsi. Työsuhde on vakituinen ja siihen tulee sitoutua kahdeksi vuodeksi – tällä mahdollistamme sen, että koulutus on osallistujille maksuton. Valmistuttuasi työnantajasi on siis Academic Work, mutta käytännössä elät ja hengität arkea asiakasyrityksessä.

Useimmissa koulutusohjelmissamme tiedät jo koulutukseen hakiessasi tai opintojen alkaessa yrityksen, johon työllistyt, mutta joskus toimeksiantoa ei vielä ole tiedossa tai toimeksianto vaihtuu - tämä kaikki on normaalia konsulttityössä! Me kuitenkin aina etsimme sinulle uuden toimeksiannon.

3000+

ALUMNIA

Vuodesta 2015 alkaen olemme kouluttaneet jo yli 3000 uranvaihtajaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Saksassa ja Tanskassa.

200+

KOULUTUSTA

Uudelle uralle on kiihdytetty kansainvälisesti jo yli 200 koulutusohjelman kautta.

500+

ASIAKASTA

Yli 500 asiakasyritystä on saanut riveihinsä Academic Work Academyn läpikäyneitä osaajia ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Kokemus oli intensiivinen ja hauska. Päivät tuntuivat pitkiltä, mutta 12 viikkoa meni supernopeasti ja oli kivaa jakaa kokemus samassa tilanteessa olevien kurssikavereiden kanssa.

- Anssi, Academy-alumni

Löydä oma polkusi ja kiihdytä uudelle uralle!

Julkaisemme koulutuksia useita kertoja vuodessa. Seuraa Koulutukset-sivuamme sekä sosiaalisen median kanaviamme pysyäksesi kuulolla julkaistavista koulutuksista.

Tilaa Academic Work Academyn uutiskirje

Pysy ajantasalla uusista koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista uutisista. Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa, ei spämmiä.