Hero image

Academy alanvaihtajille

Unelmoitko nopeasta uranvaihdosta ja uudesta suunnasta työelämässä? Tee niin kuin 3000 alumniamme ovat jo tehneet ja hyppää Academic Work Academyn kiihdytyskaistalle kohti työelämän eturiviä. Varmaan työpaikkaan johtavat intensiivikoulutukset tarjoavat tehokkaan ponnahduslaudan IT- tai teknologia-alalle.

Haku syksyn koulutukseen on nyt auki!

Miksi olemme olemassa?

Vuodesta 2015 alkaen olemme tukeneet tuhansia ihmisiä heidän polullaan kohti uutta uraa tarjoamalla korkealaatuisia koulutuksia osaamispulan selättämiseksi. Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvat Academy-koulutukset mahdollistavat alanvaihtajille nopean väylän uudelle uralle ja organisaatioille mahdollisuuden kasvaa ja löytää työntekijöitä kaivatuilla kompetensseilla. Edistämme yksilöiden urakehitystä ja siten vastaamme osaajapulaan useilla eri toimialoilla.

Academyssa luodaan tulevaisuuden osaamista.

Olin positiivisesti yllättynyt kuinka todella noin lyhyessä ajassa voi oppia niin paljon täysin ennalta tuntematonta.

- Henna Mustola, automaatiotekniikan koulutuksen alumni

Kuinka Academy toimii?

Toimintamme alusta alkaen olemme järjestäneet koulutuksia motivoituneille alanvaihtajille. Nopeatempoiset ja käytännönläheiset koulutukset kehitetään yhdessä oppimiskumppanimme Brightsin kanssa ja ne toteutetaan asiantuntevien opettajien johdolla, työskennellen sekä tiimeissä yhdessä kurssikavereiden kanssa että itsenäisesti. Academy koostuu kolmesta vaiheesta, jotka yhdessä takaavat huikean lopputuloksen: motivaatiota mittaava rekrytointiprosessi, 12 viikon intensiivinen koulutus ja vakituinen työsuhde Academic Workilla, työskennellen konsulttina yhdessä asiakasyrityksistämme. Näin voimme taata sen, että konsulttimme ovat valmiita aloittamaan työt uudella alalla heti valmistumisen jälkeen.

Hakuprosessi

Academyn hakuprosessissa keskitytään koulutuksesta riippumatta aina potentiaaliin, motivaatioon sekä kykyyn oppia nopeasti. Näin prosessi etenee: 

MicrosoftTeams-image_(9).png

1. Tee testit verkossa

Aloita hakuprosessi tekemällä testit, jotka mittaavat ongelmanratkaisu- ja oppimiskykyäsi sekä persoonasi soveltuvuutta intensiiviseen koulutukseen.

MicrosoftTeams-image_(8).png

2. Läpäisitkö testit? Lähetä motivaatiokirje ja CV  

Saat tiedon testituloksestasi sähköpostitse 7 päivän kuluessa. Mikäli läpäisit testit, lähetämme sähköpostiisi linkin hakuportaaliin, johon pääset jättämään CV:si ja motivaatiokirjeesi. Rekrytoijamme käyvät hakemuksia läpi jatkuvasti, joten motivaatiokirje ja CV kannattaa lähettää mahdollisimman pian testitulosten saapumisen jälkeen. 

MicrosoftTeams-image_(12).png

3. Puhelinhaastattelu 


Jos motivaatiokirjeesi vakuuttaa rekrytoijamme, varaamme sinulle ajan puhelinhaastatteluun. Pääset kertomaan lisää itsestäsi ja saat lisätietoja koulutuksesta ja siitä, mitä koulutukseen osallistuminen vaatii. 

MicrosoftTeams-image_(13).png

4. Haastattelu 


Onnistunutta puhelinhaastattelua seuraa kutsu pidempään haastatteluun, jossa keskitymme aiemman taustan sijaan käyttäytymisen malleihisi, kuinka olet esimerkiksi ratkonut ongelmia aiemmissa työtehtävissäsi ja siihen, millaiset yhteistyötaitosi ja vahvuutesi ovat. Valmistaudu antamaan esimerkkejä ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asenteellasi ja persoonallasi.  

MicrosoftTeams-image_(11).png

5. Suosittelijapuhelut


Soitamme kahdelle henkilölle, joiden kanssa olet työskennellyt aiemmin, saadaksemme ulkopuolisen mielipiteen ja varmuuden siitä, että olet etsimämme tulevaisuuden talentti. 

MicrosoftTeams-image_(13).png

6. Haastattelu asiakasyrityksessä 


Jos tiedämme jo mihin asiakasyritykseen kurssilta työllistyisit, viimeisen haastattelun tekee asiakasyrityksen edustaja. 

MicrosoftTeams-image_(10).png

7. Tervetuloa Academic Work Academyyn!  


Sinä teit sen! On aika aloittaa elämäsi antoisin opiskelukokemus ja ryhtyä valmistautumaan uuteen uraasi! 

Academyn jälkeen

Koulutuksen läpikäytyäsi saat lähtölaukauksen uudelle urallesi, kun aloitat työt konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä ja pääset jatkamaan osaamisesi kehittämistä uudessa työssäsi. Työsuhde on vakituinen ja siihen tulee sitoutua kahdeksi vuodeksi – tällä mahdollistamme sen, että koulutus on osallistujille maksuton. Useimmissa koulutusohjelmissamme tiedät jo koulutukseen hakiessasi tai opintojen alkaessa yrityksen, johon työllistyt.

Valmistuttuasi työnantajasi on siis Academic Work, mutta käytännössä elät ja hengität arkea asiakasyrityksessä.

3000+

ALUMNIA

Vuodesta 2015 alkaen olemme kouluttaneet jo yli 3000 uranvaihtajaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Saksassa ja Tanskassa.

200+

KOULUTUSTA

Uudelle uralle on kiihdytetty kansainvälisesti jo yli 200 koulutusohjelman kautta.

500+

ASIAKASTA

Yli 500 asiakasyritystä on saanut riveihinsä Academic Work Academyn läpikäyneitä osaajia ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Löydä oma polkusi ja kiihdytä uudelle uralle!

Syksyn 2023 koulutus on nyt julkaistu.

Tilaa Academic Work Academyn uutiskirje

Pysy ajantasalla uusista koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista uutisista. Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa, ei spämmiä.