Työnhakijoille

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania urasi alussa. Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi!


Haastattelemme päivittäin opiskelijoita sekä nuoria ammattilaisia ja osaamme siksi katsoa CV:tä syvemmälle. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan. Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. Meille hakijoiden henkilökohtaisilla ominaisuuksilla on vähintään yhtä paljon painoarvoa kuin muodollisella koulutuksella tai kokemuksella. Olemme välittäneet töitä nuorille ammattilaisille jo 15 vuotta, joten tunnemme nuoret ammattilaiset ja työuran alkuvaiheen mahdolliset kompastuskivet hyvin. Me emme vain välitä työpaikkoja opiskelijoille, vaan olemme tukena työsuhteen aikana, neuvomme työsuhteeseen liittyvissä käytännön asioissa ja varmistamme jatkuvalla yhteydenpidolla sen, että työntekijä saa kaiken mahdollisen tuen menestyäkseen asiakasyrityksessä.

Työnhaku Academic Workin kautta

Miten työnhaku Academic Workin kautta toimii? Voit löytää työpaikan kauttamme kolmella eri tavalla: perinteisesti etsimällä ja hakemalla, tilaamalla Duunivahdin ja varmistamalla CV:si löydettävyyden. Voit valita sinulle sopivan tavan. Jos haet aktiivisesti töitä, suosittelemme yhdistämään kaikki kolme tapaa! Katso vinkit täältä.

Työpaikat nuorille ammattilaisille

Me välitämme töitä nuorille ammattilaisille. Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania urasi alussa. Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi! Asiakasyrityksemme ovat mm. Suomen menestyneimpiä yrityksiä, kansainvälisiä konserneja, mutta myös kasvavia innovatiivisia yrityksiä. Asiakasyrityksemme toimivat monilla eri alueilla sekä toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehittymismahdollisuuksia. Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta eli konsulttitehtävistä tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen. Lue lisää täältä!

Vinkit työnhakuun 

Työnhaku herättää paljon kysymyksiä erityisesti työuran alussa. Miten työnhakuun kannattaa valmistautua? Millainen on hyvä CV? Mitä työhaastattelussa kysytään? Lue vinkit mm. CV:n laatimiseen, hyvään työhakemukseen ja miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua. 


Jaa