Yhteystiedot

Helsinki 

Academic Workin Suomen toimipiste sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella ja vain kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Henkilöstöpalveluihimme kuuluu sekä henkilöstövuokraus että rekrytointipalvelutTäältä löydät ohjeet miten löydät toimistollemme. 
 
Academic Work Helsinki 
Puh: +358 106 805 600
E-mail: info@academicwork.fi
Osoite: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki 
 

Toimipisteemme kansainvälisesti

Academic Workin kautta voitte löytää oikeat osaajat tarpeeseenne sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti kuudessa maassa. Täältä löydät toimipisteemme kansainvälisesti. 
 

Töihin meille? 

Kova kasvuvauhtimme on loistavien työntekijöidemme ansioita. Heidän, jotka tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaillemme, konsulteillemme ja työnhakijoillemme. Heidän, jotka työskentelevät taustajoukoissa tavoitteenaan luoda meille mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa, niin yksilöinä kuin yrityksenäkin. Etsimme kasvumme myötä jatkuvasti uusia kollegoita kehittääksemme heistä tulevaisuuden tähtiä. Ehkäpä sinä olet yksi heistä?

Jos olet huipputyyppi, jolla riittää kunnianhimoa, päättäväisyyttä ja jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa, ota yhteytää Talent Acquisition-tiimimme, joka vastaa sisäisistä rekrytoinneistamme osoitteessa: talentacquisitionhel@academicwork.fi

Jaa