Yhteystiedot

Helsinki 

Academic Workin Helsingin toimipiste sijaitsee Ruoholahdessa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella ja vain kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta.
 
Academic Work Helsinki 
Puh: +358 106 805 600
E-mail: info@academicwork.fi
Osoite: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki 
 

Espoo

Academic Workin Espoon toimipiste sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella, saavuitpa sitten Helsingistä tai Espoosta. 
 
Academic Work Espoo
Puh: +358 106 805 600
E-mail: info@academicwork.fi
 

Palveluistamme

Palvelemme asiakkaita toimistoidemme sijainnista riippumatta ympäri Suomen. Henkilöstöpalveluihimme kuuluu sekä henkilöstövuokraus että rekrytointipalvelutTäältä löydät ohjeet miten löydät toimistollemme. 

Toimipisteemme kansainvälisesti

Academic Workin kautta voitte löytää oikeat osaajat tarpeeseenne sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti kuudessa maassa. Täältä löydät toimipisteemme kansainvälisesti. 
 

Töihin meille? 

Kova kasvuvauhtimme on loistavien työntekijöidemme ansioita. Heidän, jotka tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaillemme, konsulteillemme ja työnhakijoillemme. Heidän, jotka työskentelevät taustajoukoissa tavoitteenaan luoda meille mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa, niin yksilöinä kuin yrityksenäkin. Etsimme kasvumme myötä jatkuvasti uusia kollegoita kehittääksemme heistä tulevaisuuden tähtiä. Ehkäpä sinä olet yksi heistä?

Jos olet huipputyyppi, jolla riittää kunnianhimoa, päättäväisyyttä ja jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa, ota yhteyttä Talent Acquisition-tiimimme, joka vastaa sisäisistä rekrytoinneistamme osoitteessa: talentacquisitionhel@academicwork.fi

Jaa