Duunivahti

Työnhaussa nopeus on tunnetusti valttia ja himotuimmat työpaikat täytetään nopeasti. Duunivahdin avulla varmistat ettei yksikään unelmiesi työpaikka mene sivusuun. Lue, miten Duunivahti toimii!

Aktivoi oma Duunivahtisi

Näin Duunivahti toimii

Duunivahdin tavoitteena on, että saat sähköpostiisi vain sellaisia työpaikkoja, jotka sinua aidosti kiinnostaa. Me emme halua spämmätä sähköpostiasi ja sen vuoksi olemme rakentaneet Duunivahdin niin, että työpaikan pitää vastata kaikkia valitsemiasi asetuksia, jotta saat siitä tiedon sähköpostiisi.

Voit määrittää asetukset toimialan, sijainnin tai jopa tittelin tarkkuudella halutessasi. Sinä valitset millaisia työpaikkailmoituksia Duunivahti sinulle lähettää. Voit aina muuttaa Duunivahti-asetuksiasi.

Duunivahdin tilaaminen

Duunivahdin tilaaminen on helppoa; määrittelet vain asetukset, jotka vastaavat sinulle kiinnostavaa työpaikkaa. Huomioithan, että työpaikan pitää vastata kaikkia asettamiasi kriteereitä. Esimerkiksi työpaikka ei voi olla samanaikaisesti osa-aikainen ja kokoaikainen, eikä se voi sijaita samanaikaisesti Helsingissä ja Oulussa.

Valitse siis vain ne kriteerit, jotka toivot täyttyvän. Suosittelemme valitsemaan yhden alan ja paikkakunnan per Duunivahti. Muista, että riittää kun valitset edes yhden kriteerin - muut kohdat voit halutessasi jättää tyhjäksi. Jos olet kiinnostunut työpaikoista useammalla paikkakunnalla, tee kaupungeille omat Duunivahdit tai jätä sijainti kokonaan valitsematta. Voit lisätä ja poistaa Duunivahteja milloin tahansa.

Vinkki! Mikäli etsit aktiivisesti töitä ja olet kiinnostunut useammista toimialoista, suosittelemme tekemään useamman Duunivahdin. Esimerkiksi asettamalla kriteeriksi vain alan, saat siis enemmän ilmoituksia.

Aktivoi Duunivahtisi nyt!
Jaa artikkeli