My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic Work Duunivahti

Duunivahdin avulla et hukkaa mahdollisuuttasi unelmien työpaikkaan

Työnhaussa nopeus on tunnetusti valttia - himotuimmat työpaikat täytetään nopeasti. Mitä jos sinun ei tarvitsisi enää käyttää tunteja etsien sinua kiinnostavia, relevantteja työpaikkoja?

Tiesitkö, että Academic Work tarjoaa hakukoneen, Duunivahdin, joka etsii ne puolestasi? Lue lisää Duunivahti-palvelusta ja varmista, ettei yksikään unelmiesi työpaikka mene sivusuun.

Aktivoi oma Duunivahtisi
Duunivahti

Mikä on Duunivahti?

Duunivahdin avulla pysyt kartalla sinua kiinnostavista työmahdollisuuksista. Sinä määrittelet itse, minkälaisista työpaikoista olet kiinnostunut ja hakukoneemme ilmoittaa sinulle aina sähköpostitse, kun määritelmiisi sopiva työpaikka aukeaa sivuillamme. Koska emme tietenkään halua spämmätä sähköpostiasi, on Duunivahti rakennettu niin, että voit rajata työpaikat juuri niin tarkasti kuin haluat, esimerkiksi sijainnin tai toimialan mukaan.

Sinä valitset millaisia työpaikkailmoituksia Duunivahti sinulle lähettää. Voit myös koska tahansa muuttaa asetuksiasi, tai poistaa Duunivahdin käytöstä.

3 syytä Duunivahdin aktivointiin

1. Räätälöity juuri sinulle Kiinnostaako sinua kokoaikaiset koodarihommat, mutta vain Tampereella? Vai pystytkö opintojen ohessa työskentelemään vain Helsingin alueella? Vai oletko kiinnostunut kaikenlaisista markkinointitehtävistä Varsinais-Suomessa? Duunivahdin voit määritellä juuri sinulle sopivaksi.

2. Etulyöntiasema hakuun Työpaikan hakeminen varhaisessa vaiheessa sen auettua antaa sinulle etulyöntiaseman muihin hakijoihin nähden, sillä alamme käymään hakijoita läpi saapumisjärjestyksessä. Duunivahdin sähköposti lähtee n. tunnin sisällä työpaikkailmoituksen julkaisusta.

3. Huomattavaa ajansäästöä Me haluamme, että sinä voit keskittyä CV:si ja hakemuksesi viilaamiseen sen sijaan, että vahtisit työpaikkasivuja tuntikausia. Duunivahdin avulla voit keskittyä siis olennaiseen.

Miten Duunivahti aktivoidaan?

Duunivahdin aktivointi on helppoa ja nopeaa. Näin se toimii:

  1. Mene avoimiin työpaikkoihimme.
  2. Valitse sinua kiinnostavat kategoriat (Asiakaspalvelu, IT, Markkinointi…) klikkaamalla niitä. Voit myös rajata hakua alakategorioittain: esim. IT:n alta voit valita kiinnostavatko sinua esimerkiksi testaukseen tai projektihallintaan liittyvät tehtävät.
  3. Valitse ne sijainnit, joissa olet halukas työskentelmään. Myös Sijainti-kategorioista löytyy alakategoriat, esimerkiksi Uusimaa-kategoriasta löytyy erikseen Helsinki, Espoo ja Vantaa. Voit valita halutessasi vain yhden tai vaikka kaikki – mikä ikinä on sinulle sopivin.
  4. Merkkaa työn kestoon, oletko kiinnostunut osa- vai kokoaikaisista tehtävistä
  5. Looking for jobs that do not require Finnish skills? Check the Jobs in English category in the right-most box.
  6. Klikkaa Tilaa Duunivahti.

Voilà – valmista on!

Mikäli et ole aikaisemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, tulee sinun vielä luoda käyttäjätili. Löydät kaikki Duunivahtisi profiilistasi, kun olet kirjautuneena sisään. Voit milloin tahansa muokata Duunivaihtiasi, aktivoida toisen eri kriteereillä tai lopettaa sen. Helppoa, vai mitä?

Lue myös

Avoimet työpaikat Academic Workilla odottavat sinua

Tiesitkö, että allekirjoitamme vuosittain tuhansia työsopimuksia Suomessa? Joka päivä sadat konsultit työskentelevät asiakasyrityksissämme unelmien työpaikoissaan. Me olemme erikoistuneet uran alkuvaiheen osaajiin eli osaajiin, joilla on oman alansa kokemusta n. 0-5 vuotta. Kauttamme löydät osa- ja kokoaikatöitä erityisesti IT:n, tekniikan ja kaupalliselta alalta. Mitä enää odotat? Aktivoi Duunivahti ja laita hakemuksesi tulemaan!

Vastuullinen urapartneri, tänään ja huomenna

Academic Work on Vastuullinen Työnantaja. Olemme sitoutuneita edistämään työelämässä kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen & työelämän tasapaino, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Maksamme aina vähintään työehtosopimusten mukaista palkkaa ja noudatame huolellisesti kaikkia lakeja, määräyksiä, suosituksia ja työehtosopimuksia. Meille on myös tärkeää toimia sosiaalisesti vastuullisesti, mistä voit lukea lisää täältä.