Näin varmistat, ettet hukkaa mahdollisuuttasi unelmien työpaikkaan

Työnhaussa nopeus on tunnetusti valttia - himotuimmat työpaikat täytetään nopeasti. Mitä jos sinun ei tarvitsisi enää käyttää tunteja etsien sinua kiinnostavia, relevantteja työpaikkoja?

Tiesitkö, että Academic Work tarjoaa hakukoneen, Duunivahdin, joka etsii ne puolestasi? Lue lisää Duunivahti-palvelusta ja varmista, ettei yksikään unelmiesi työpaikka mene sivusuun.

Aktivoi oma Duunivahtisi

Mikä on Duunivahti?

Duunivahdin avulla pysyt kartalla sinua kiinnostavista työmahdollisuuksista. Sinä määrittelet itse, minkälaisista työpaikoista olet kiinnostunut ja hakukoneemme ilmoittaa sinulle aina sähköpostitse, kun määritelmiisi sopiva työpaikka aukeaa sivuillamme. Koska emme tietenkään halua spämmätä sähköpostiasi, on Duunivahti rakennettu niin, että voit rajata työpaikat juuri niin tarkasti kuin haluat, esimerkiksi sijainnin tai toimialan mukaan.

Sinä valitset millaisia työpaikkailmoituksia Duunivahti sinulle lähettää. Voit myös koska tahansa muuttaa asetuksiasi, tai poistaa Duunivahdin käytöstä.

Aloita kertomalla millaista työtä haet

3 syytä Duunivahdin aktivointiin

1. Räätälöity juuri sinulle Kiinnostaako sinua kokoaikaiset koodarihommat, mutta vain Tampereella? Vai pystytkö opintojen ohessa työskentelemään vain Helsingin alueella? Vai oletko kiinnostunut kaikenlaisista markkinointitehtävistä Varsinais-Suomessa? Duunivahdin voit määritellä juuri sinulle sopivaksi.

2. Etulyöntiasema hakuun Työpaikan hakeminen varhaisessa vaiheessa sen auettua antaa sinulle etulyöntiaseman muihin hakijoihin nähden, sillä alamme käymään hakijoita läpi saapumisjärjestyksessä. Duunivahdin sähköposti lähtee n. tunnin sisällä työpaikkailmoituksen julkaisusta.

3. Huomattavaa ajansäästöä Me haluamme, että sinä voit keskittyä CV:si ja hakemuksesi viilaamiseen sen sijaan, että vahtisit työpaikkasivuja tuntikausia. Duunivahdin avulla voit keskittyä siis olennaiseen.

Miten Duunivahti aktivoidaan?

Duunivahdin aktivointi on helppoa ja nopeaa. Näin se toimii:

  1. Mene avoimiin työpaikkoihimme.
  2. Valitse sinua kiinnostavat kategoriat (Asiakaspalvelu, IT, Markkinointi…) klikkaamalla niitä. Voit myös rajata hakua alakategorioittain: esim. IT:n alta voit valita kiinnostavatko sinua esimerkiksi testaukseen tai projektihallintaan liittyvät tehtävät.
  3. Valitse ne sijainnit, joissa olet halukas työskentelmään. Myös Sijainti-kategorioista löytyy alakategoriat, esimerkiksi Uusimaa-kategoriasta löytyy erikseen Helsinki, Espoo ja Vantaa. Voit valita halutessasi vain yhden tai vaikka kaikki – mikä ikinä on sinulle sopivin.
  4. Merkkaa työn kestoon, oletko kiinnostunut osa- vai kokoaikaisista tehtävistä
  5. Looking for jobs that does not require Finnish skills? Check the Jobs in English category in the right-most box.
  6. Klikkaa Tilaa Duunivahti.

Voilà – valmista on!

Mikäli et ole aikaisemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, tulee sinun vielä luoda käyttäjätili. Löydät kaikki Duunivahtisi profiilistasi, kun olet kirjautuneena sisään. Voit milloin tahansa muokata Duunivaihtiasi, aktivoida toisen eri kriteereillä tai lopettaa sen. Helppoa, vai mitä?

6 vinkkiä unelmatyön saamiseen

Opinnot loppusuoralla tai tutkintopaperit jo kourassa, mutta uran seuraava askel vielä auki? Ei hätää! Lue täältä kuusi vinkkiä unelmatyön saamiseen!

Lue lisää

Rekrytoijan 10 vinkkiä työhakemuksen kirjoittamiseen

Millainen on hyvä työhakemus? Tarkistamalla perusasiat voi jo välttyä useilta yleisiltä virheiltä. Nappaa 10 loistavaa vinkkiä!

Lue lisää

Työkalut työnhakuun

Keräsimme yhdelle sivulle vinkit CV:n laatimisesta työhaastatteluun valmistautumiseen. Käy lukemassa kaikki vinkkimme työnhakuun.

Lue lisää

Löydä oman alan töitä

Työpaikat-sivultamme löydät jatkuvasti uusia upeita uramahdollisuuksia monipuolisesti eri aloilta. Kiinnostipa sinua markkinointi, IT, rakennusala, hankinta, rekrytointi, taloushallinto, asiakaspalvelu, myyntityö, automaatiotekniikka tai mikä tahansa - meillä on sinulle oman alasi töitä!

✔ Avoimet työpaikat

Unelmien työ löytyi, mitä sitten tapahtuu?

Löysitkö unelmiesi työpaikan avoimista työpaikoistamme? Mahtavaa! Nyt on aika hakea paikkaa. Löydät sivuiltamme runsaasti vinkkejä menestyksekkääseen työhankuun. Olemme myös kuvanneet hakuprosessimme, jotta tiedät mihin valmistautua ja mitä voit odottaa haun aikana. Klikkaa alta ja tutustu haun vaiheisiin!

Hakuprosessimme - näin rekrytointi etenee
Jaa artikkeli