erikoisalat

Erikoisalamme

Tukea uuden osaamisen houkuttelemiseen yritykseenne? Olemme erikoistuneet rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen monilla eri toimialoilla, nyt jo yli 20 vuoden kokemuksella! Oli sitten kyse pidemmästä tai vain lyhytaikaisesta tarpeesta, autamme löytämään oikeat tekijät oikeille paikoille – juuri teidän uniikkeihin tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Tarjoamme henkilöstöpalveluja monilla eri toimialoilla

Asiantuntemuksemme on käytössänne monilla eri toimialoilla ja palvelemme asiakkaitamme alansa johtavista globaaleista toimijoista pieniin start-uppeihin. Valitse ala valikosta ja lue lisää!

Valitse toimiala

Suurimmat erikoisalamme

Henkilöstöpalvelut yrityksille

Me Academic Workilla olemme nuorten ammattilaisten asiantuntijoita. Asiantuntemuksemme, laajojen verkostojemme ja kokeneiden asiantuntijatiimiemme avulla autamme houkuttelemaan ja rekrytoimaan tulevaisuuden huippuosaajat yritykseenne. Emmekä ainoastaan auta uusien osaajien löytämisessä, vaan kehitämme myös aiempaa osaamistanne ja tuemme menestystänne työnantajana. Mahdollistamme liiketoimintanne kasvun räätälöimällä palvelumme ja ratkaisumme juuri tarpeisiinne sopivaksi, nyt jo 24 vuoden kokemuksella.