Palvelut yrityksille

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys. Vankka kokemuksemme henkilöstöpalveluista eri toimialoilta takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään nuoria ammattilaisia tehokkaasti omien tarpeidenne ja aikataulunne mukaisesti. Yli 15 vuoden kohderyhmäkokemuksella voimme sanoa, että me tunnistamme tulevaisuuden osaajat! 

Henkilöstöpalvelut

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys. Henkilöstöpalvelumme kattavat sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytointipalvelut. Vankka kokemuksemme henkilöstöpalveluista eri toimialoilta takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään nuoria ammattilaisia tehokkaasti omien tarpeidenne ja aikataulunne mukaisesti. Tavoitteenamme on 100% tyytyväiset asiakkaat. Haluamme siis olla ykkösvalintanne, kun kaipaatte tukea henkilöstötarpeenne täyttämisessä! Academic Work on Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu yritys.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Henkilöstövuokraus on helppo, joustava ja kustannustehokas ratkaisu sekä tilapäiseen että pysyvään työvoiman tarpeeseen. Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi voi paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja ruuhkahuippuja, löytää parhaan tekijän avoimiin tehtäviin rekrytoinnin asiantuntijan avulla tai voit säästää aikaasi ulkoistamalla työsuhteen hallinnolliset tehtävät meille. Asiakkaanamme olet aina keskipisteessä: mukautamme ja räätälöimme palvelumme teille sopiviksi. 

Rekrytointipalvelut

Me ymmärrämme rekrytoinnin laadun merkityksen asiakkaillemme. Rekrytointi ei ole vain työvoimatarpeen täyttämistä. Se on myös organisaation kehittämistä, uusien näkökulmien löytämistä, työnantajamielikuvan luomista sekä uuden energian ja osaamisen tuomista yritykseen. Yli 15 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että olemme nuorten ammattilaisten rekrytoinnin asiantuntija. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin meille, saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen. 

Jaa