My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Academyn hakuprosessi - näin haku etenee

Heräsikö kiinnostuksesi Academya kohtaan? Tutustu monivaiheiseen hakuprosessiimme niin tiedät, kuinka edetä!

Löydät avoinna olevat koulutukset täältä

Hakuprosessi

Academyn hakuprosessissa keskitytään koulutuksesta riippumatta aina motivaatioon, persoonaan, ja haluun sekä kykyyn oppia uutta nopeasti - eli potentiaaliin! Näin prosessi etenee: 

MicrosoftTeams-image_(9).png

1. Tee soveltuvuustestit verkossa

Aloita hakuprosessi tekemällä soveltuvuustestit, jotka mittaavat ongelmanratkaisu- ja oppimiskykyäsi sekä persoonasi soveltuvuutta intensiiviseen koulutukseen ja konsulttityöhön. Testeihin on hyvä varata vähintään 30-45 minuuttia keskeytyksetöntä ja häiriötöntä aikaa. Testit tehdään kumppanimme Assession järjestelmässä.

MicrosoftTeams-image_(8).png

2. Läpäisitkö testit? Lähetä motivaatiokirje ja CV  

Saat tiedon testituloksistasi sähköpostitse viiden arkipäivän kuluessa. Mikäli läpäisit testit, lähetämme sähköpostiisi linkin hakuportaaliin, johon pääset jättämään CV:si ja motivaatiokirjeesi. Rekrytoijamme käyvät hakemuksia läpi jatkuvasti, joten motivaatiokirje ja CV kannattaa lähettää mahdollisimman pian testitulosten saapumisen jälkeen. Muistathan kuitenkin laatia dokumentit huolella, sillä teemme valintoja niiden perusteella!

MicrosoftTeams-image_(12).png

3. Puhelinhaastattelu

Motivaatiokirjeiden perusteella varaamme potentiaalisimpien hakijoiden puhelinhaastattelun. Siinä pääset kertomaan lisää itsestäsi ja saat lisätietoja koulutuksesta sekä siitä, mitä tulevaisuus voi pitää sisällään!  

MicrosoftTeams-image_(13).png

4. Haastattelu

Onnistunutta puhelinhaastattelua seuraa kutsu pidempään haastatteluun, jossa keskitymme aiemman taustan sijaan käyttäytymisen malleihisi, kuinka olet esimerkiksi ratkonut ongelmia aiemmissa työtehtävissäsi ja siihen, millaiset yhteistyötaitosi ja vahvuutesi ovat. Valmistaudu antamaan esimerkkejä ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asenteellasi ja persoonallasi.

MicrosoftTeams-image_(11).png

5. Referenssit

Lähetämme sinulle linkin RefApp-järjestelmään, johon pääset lisäämään kahden referenssin yhteystiedot. Pyydämme, että sinun kanssasi aiemmin työskennelleet antavat ulkopuolisen arvion sekä varmuuden siitä, että olet etsimämme tulevaisuuden talentti.

MicrosoftTeams-image_(13).png

6. Haastattelu asiakasyrityksessä

Jos tiedämme jo mihin asiakasyritykseen kurssilta työllistyisit, viimeisen haastattelun tekee asiakasyrityksen edustaja. Välillä rekrytoimme koulutuksiin myös ilman, että tiedät vielä mihin yritykseen pääset toimeksiantoon - tämä on konsulttielämän arkea!

MicrosoftTeams-image_(10).png

7. Tervetuloa Academic Work Academyyn! 

Sinä teit sen! On aika aloittaa elämäsi antoisin opiskelukokemus ja ryhtyä valmistautumaan uuteen uraasi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Happy group icon

Jäikö hakuprosessista kysyttävää?

Ei hätää, pääset tutustumaan kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksimme täällä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen academy@academicwork.fi. Vastaamme sähköposteihin pikimmiten!