My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Tästä se lähtee!

Lähetimme sähköpostiisi linkit testeihin. Tarkistathan myös roskapostikansion, mikäli et löydä viestiä. Jos viestiä ei löydy, ole yhteydessä academy@academicwork.fi.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti uutta uraa?

Ennen kuin aloitat testien tekemisen, varmista, että olet rauhallisessa paikassa, jossa voit keskittyä ilman keskeytyksiä vähintään 45 minuutin ajan. Testejä on kaksi ja molemmat tulee suorittaa, jotta voi päästä haussa eteenpäin. Ensimmäinen testi mittaa persoonan sopivuutta koulutukseen ja tulevaan työhön. Testi on aikarajaton ja koostuu 200 kysymyksestä. Seuraava testi on loogista päättelykykyä ja kognitiivisia kykyjä mittaava testi, jossa on aikaraja. Suosittelemme, että teet testit toimivalla internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella tai tabletilla älypuhelimen sijaan.

Jos tarvitset testien aikana teknistä tukea, voit ottaa toimistoaikoina yhteyttä Assession asiakaspalveluun numeroon +468 775 09 10 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen support@assessio.se. Kirjoitathan viestisi englanniksi. Jos ongelmasi on muu kuin tekninen, ota yhteys academy@academicwork.fi.

Kaikki valmista? Lue alta, mitä seuraavaksi tapahtuu.

1. Avaa saamasi sähköposti

Olet saanut sähköpostiisi viestin osoitteesta noreply@academicwork.se. Löydät viestistä ohjeet testien tekemiseen sekä linkin testeihin. Linkki ohjaa sinut testikumppanimme Assession sivuille, joilla testit tehdään.

2. Aloita hakuprosessi tekemällä testit

Ensimmäinen askeleesi on tehdä persoonan soveltuvuutta ja loogista päättelykykyä mittaavat testit testikumppanimme Assession Ascend-järjestelmässä.

3. Odota testitulostasi

Saat viiden arkipäivän kuluessa sähköpostiisi tiedon siitä, läpäisitkö testit. Katsothan myös roskapostikansiosi! Jos läpäiset testit, seuraava vaihe on lähettää motivaatiokirje ja CV, ja saat tähän ohjeet jos läpäiset testit.

Oletko huonossa paikassa? Etkö ehdi tekemään testejä juuri nyt?

Ei hätää! Voit palata saamasi sähköpostin pariin myöhemmin ja aloittaa testit sinulle sopivana ajankohtana. Muistathan kuitenkin tehdä testit ennen haun päättymistä!

Oletko suorittanut testit jo aiemmin?

Testitulokset säilyvät nykyisen testikumppanimme portaalissa 2 vuotta. Voit testeihin rekisteröidyttyäsi valita, haluatko käyttää viime hakukierroksen testituloksia uudelleen. Huomioithan, että testien vaatimukset voivat vaihdella eri koulutusten välillä tai testikumppanimme voi vaihtua, ja näin ollen saatat joutua tekemään testit uudelleen, vaikka aiemmin olisit suorittanut ne hyväksytysti.

Happy group icon

Jäikö hakuprosessista vielä kysyttävää?

Jäikö mietityttämään mitä soveltuvuustestit mittaavat? Pääset tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin täällä. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen academy@academicwork.fi, ja palaamme sinulle muutaman arkipäivän sisällä.