Hero image

Tästä se lähtee!

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti uutta uraa?

Ennen kuin aloitat testien tekemisen, varmista, että olet rauhallisessa paikassa, jossa voit keskittyä rauhassa ilman keskeytyksiä vähintään 45 minuutin ajan. Huomioithan, että testit voi tehdä vain kerran ja osassa testeistämme on kysymyskohtaiset aikarajat. Suosittelemme, että teet testit toimivalla internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella tai tabletilla älypuhelimen sijaan.

Jos tarvitset testien aikana teknistä tukea, voit ottaa toimistoaikoina yhteyttä Assession asiakaspalveluun numeroon +468 775 09 10 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen support@assessio.se. Kirjoitathan viestisi englanniksi. 

Kaikki valmista? Lue alta, mitä seuraavaksi tapahtuu.

1. Avaa saamasi sähköposti

Olet saanut sähköpostiisi viestin osoitteesta noreply@academicwork.fi. Löydät viestistä ohjeet testien tekemiseen sekä linkin testeihin. Linkki ohjaa sinut testikumppanimme Assession sivuille, joilla testit tehdään.

2. Aloita hakuprosessi tekemällä testit

Ensimmäinen askeleesi on tehdä testit testikumppanimme Assession Ascend-järjestelmässä. Näet koulutuksen sivuilta, millaiset testit valitsemasi koulutuksen hakuprosessiin kuuluu.

3. Odota testitulostasi

Saat 7 arkipäivän kuluessa sähköpostiisi tiedon siitä, läpäisitkö testit. Katsotan myös roskapostikansiosi!

Etkö ehdi tekemään testejä juuri nyt?

Ei hätää! Voit palata saamasi sähköpostin pariin myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Muistathan kuitenkin, että käymme hakemuksia läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja paikat voivat siksi täyttyä jo ennen viimeistä hakupäivää. Siksi suosittelemme, että tartut toimeen mahdollisimman pian!