Hero image

Tästä se lähtee!

Lähetimme sähköpostiisi linkit testeihin. Tarkistathan myös roskapostikansion, mikäli et löydä viestiä. Jos viestiä ei löydy, ole yhteydessä academy@academicwork.fi.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti uutta uraa?

Ennen kuin aloitat testien tekemisen, varmista, että olet rauhallisessa paikassa, jossa voit keskittyä ilman keskeytyksiä vähintään 45 minuutin ajan. Testejä on kaksi ja molemmat tulee suorittaa, jotta voi päästä haussa eteenpäin. Ensimmäinen testi mittaa persoonan sopivuutta koulutukseen ja tulevaan työhön. Testi on aikarajaton ja koostuu 200 kysymyksestä. Seuraava testi on loogista päättelykykyä ja kognitiivisia kykyjä mittaava testi, jossa on aikaraja. Suosittelemme, että teet testit toimivalla internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella tai tabletilla älypuhelimen sijaan.

Jos tarvitset testien aikana teknistä tukea, voit ottaa toimistoaikoina yhteyttä Assession asiakaspalveluun numeroon +468 775 09 10 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen support@assessio.se. Kirjoitathan viestisi englanniksi. Jos ongelmasi on muu kuin tekninen, ota yhteys academy@academicwork.fi.

Kaikki valmista? Lue alta, mitä seuraavaksi tapahtuu.

1. Avaa saamasi sähköposti

Olet saanut sähköpostiisi viestin osoitteesta noreply@academicwork.se. Löydät viestistä ohjeet testien tekemiseen sekä linkin testeihin. Linkki ohjaa sinut testikumppanimme Assession sivuille, joilla testit tehdään.

2. Aloita hakuprosessi tekemällä testit

Ensimmäinen askeleesi on tehdä persoonan soveltuvuutta ja loogista päättelykykyä mittaavat testit testikumppanimme Assession Ascend-järjestelmässä.

3. Odota testitulostasi

Saat 7 arkipäivän kuluessa sähköpostiisi tiedon siitä, läpäisitkö testit. Katsothan myös roskapostikansiosi! Jos läpäiset testit, seuraava vaihe on lähettää motivaatiokirje ja CV, ja saat tähän ohjeet jos läpäiset testit.

Oletko huonossa paikassa? Etkö ehdi tekemään testejä juuri nyt?

Ei hätää! Voit palata saamasi sähköpostin pariin myöhemmin ja aloittaa testit sinulle sopivana ajankohtana. Muistathan kuitenkin, että käymme hakemuksia läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja paikat voivat siksi täyttyä jo ennen viimeistä hakupäivää. Siksi suosittelemme, että tartut toimeen mahdollisimman pian!