My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Kiitos testien suorittamisesta!

Hakuprosessin ensimmäinen steppi on nyt tehty. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

  1. Odota testituloksiasi. Saat testituloksesi sähköpostiin 7 päivän kuluessa. Pidäthän silmällä varmuuden vuoksi myös roskapostikansiota.

  2. Lähetä motivaatiokirje ja CV. Mikäli läpäisit testit, lähetämme sähköpostiisi linkin hakuportaaliin, johon pääset jättämään CV:si ja motivaatiokirjeesi. Keskity tuomaan esiin motivaatiosi alanvaihtoa, kyseistä koulutusta ja työpaikkaa kohtaan. Rekrytoijamme käyvät hakemuksia läpi jatkuvasti, joten motivaatiokirje ja CV kannattaa lähettää mahdollisimman pian testitulosten saapumisen jälkeen. Vastaamme kaikille neljän viikon kuluessa CV:n ja motivaatiokirjeen lähetyksestä.

  3. Puhelinhaastattelu. Jos motivaatiokirjeesi vakuuttaa rekrytoijamme, varaamme sinulle ajan puhelinhaastatteluun.

  4. Haastattelu. Onnistunutta puhelinhaastattelua seuraa kutsu pidempään haastatteluun, jossa keskitymme aiemman taustan sijaan käyttäytymisen malleihisi, kuinka olet esimerkiksi ratkonut ongelmia aiemmissa työtehtävissäsi ja siihen, millaiset yhteistyötaitosi ja vahvuutesi ovat. Valmistaudu antamaan esimerkkejä ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asenteellasi ja persoonallasi.

  5. Suosittelijapuhelut. Soitamme kahdelle henkilölle, joiden kanssa olet työskennellyt aiemmin, saadaksemme ulkopuolisen mielipiteen ja varmuuden siitä, että olet etsimämme tulevaisuuden talentti.

  6. Haastattelu asiakasyrityksessä. Jos tiedämme jo mihin asiakasyritykseen kurssilta työllistyisit, viimeisen haastattelun tekee asiakasyrityksen edustaja.

  7. Sinä teit sen! Tervetuloa Academic Work Academyyn. On aika aloittaa elämäsi antoisin opiskelukokemus ja ryhtyä valmistautumaan uuteen uraasi.