My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_Account_Manager_haku

Account Manageriksi Academic Workille - Tätä tarjoamme sinulle!

Haku on suljettu.

Vaikka haku ei ole tällä hetkellä auki, voit silti tutustua Account Managerin, eli B2B-myyjän, työnkuvaan tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lue, millaista merkityksellinen myyntityö liiketoiminnan ytimessä meillä Academic Workilla on!

54,5M€

Liikevaihtomme vuonna 2019.

26%

Kasvumme edeltäneestä vuodesta.

200

Kunnianhimoista kollegaa!

B2B-myyjämme motivoituvat selkeistä tavoitteista, yrittäjämäisestä vapaudesta suunnitella omat päivänsä ja siitä, että saavat kerryttää omaa liiketoiminnan ymmärrystään laajasti eri aloilta.

Meidän tehtävämme on tarjota myyjillemme puitteet menestyä, he tekevät työn!

Account Managerin rooli pähkinänkuoressa

 • Sijainti: Keilaniemi, Espoo
 • Palkka: pohja + bonus + rajaton provisio
 • Myytävä palvelu: henkilöstövuokraus- ja rekrytointi
 • Vaatimuksemme: edellytykset kokoaikatyöhön, B-ajokortti, sekä suomen- ja englanninkielentaito
Accoun_manager_haku

Account Manager - roolin myyntivaltit:

 • Merkityksellinen työ - Account Managerina luot uria korkeakoulutetuille uran alkuvaiheen osaajille tunnistamalla asiakasyrityksesi resursointihaasteita ja ratkaisemalla niitä.
 • Konsultoiva työnkuva- resursoinnin asiantuntijana autat asiakasyrityksiäsi ​ymmärtämään ja ratkaisemaan resursointihaasteensa.
 • Monipuoliset asiakkaat - asiakkainamme on laaja kirjo yrityksiä pienistä startupeista kansainvälisiin konserneihin. Mm. KPMG, Neste ja SOK.
 • Ei palkkakattoa - Account Managereillamme on mahdollisuus yltää huipputienesteihin, sillä onnistumisista palkitseminen osa osa kulttuuriamme ja haluamme saavutettujen tulosten heijastuvan myyjiemme palkkatasoon.
 • B2B Sales Program - jokainen saa työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen tehtävään. Tarjoamme sinulle myös jatkuvaa koulutusta tukemaan kehittymistäsi.
 • Hyvin strukturoitu myyntiprosessi ja toimivat työkalut - yli 10 vuoden kokemuksemme B2B-myyjien kotipesänä ja kouluttajana takaa, että prosessimme ja työkalumme ovat ajan tasalla.
 • Motivoivat työsuhde-edut - saat vuosittain yhden ylimääräisen palkallisen lomaviikon, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun. Lisäksi pääset kokemaan vuosittaisia tapahtumiamme, kuten Awards-gaalan, kick off:in ja konferenssimatkan ulkomaille.
 • Osakkeiden ostomahdollisuus - kiinnostaisiko omistaa pala Pohjoismaiden johtavaa nuoriin ammattilaisiin erikoistunutta henkilöstöpalveluyritystä?
 • Upea työyhteisö - kaikkea tekemistämme ohjaa välittämisellä ja kunnianhimolla kuorrutettu kulttuuri, joka on tärkein voimavaramme!
Account_Manager

Mitä Account Manager käytännössä tekee?

Account Managerinamme toimit strategisen kumppanin roolissa etsien ja tarjoten eri alojen asiakkaillemme ratkaisuja heidän henkilöstöpulmiinsa.

Olet kokonaisvaltainen B2B-myyjä, joka huolehtii omasta asiakasportfoliostaan palvelemalla aktiivisella ja asiantuntevalla otteella. Prospektoit potentiaalisia asiakasyrityksiä, sovit tapaamisia ja käyt tapaamisissa itsenäisesti.

Miltä kuulostaisi istahtaa esimerkiksi IT-osaston vetäjän, HR-johtajan tai markkinoinnin tiimiesimiehen kanssa alas keskustelemaan siitä, kuinka korkeakoulutetut nuoret ammattilaiset voisivat siivittää hänen yrityksensä kohti menestystä?

Account_manager_haku

Vaatimuksemme sinua kohtaan:

 • Valmius kokoaikatyöhön - työn aktiivisuuden vuoksi emme palkkaa opiskelijoita
 • Sinulla on B-ajokortti, joka mahdollistaa pooliautojemme hyödyntämisen.
 • Olet suomen- ja englanninkielentaitoinen

Toivotamme niin kokeneet kuin aloittelevatkin B2B-myyjät tervetulleiksi porukkaamme. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti voidaksesi loistaa meillä, mutta sinulta on löydyttävä motivaatiota oppia ja sinnikkyyttä jaksaa ajoittain raskasta, mutta sitäkin palkitsevampaa työtä.

Oli tuote kuinka timanttinen tahansa, ei B2B-myynti ole ikinä helppoa. Siksi sinulla on osaava esimies ja kokeneet kollegat valmentamassa, tukemassa ja keventämässä tunnelmaa, kun tilanne sitä vaatii.

Miksi Academic Work?

Menestys lähtee ihmisistä.

Menestystarinamme todistaa, että samat arvot jakavat kunnianhimoiset ihmiset voivat yhdessä rakentaa paitsi menestyvän ja järjetöntä vauhtia kasvavan yrityksen, myös työpaikan, jossa jokainen viihtyy, menestyy ja kasvaa omana itsenään.

Kulttuurimme on kivijalkamme, jonka päälle menestyksemme rakentuu. Avoin palautekulttuuri, onnistumisten juhliminen, toistemme huomioiminen, kunnianhimo ja yhdessä tekeminen takaa loistavan meininkimme.