Account Manageriksi Academic Workille. Ohituskaista B2B-myynnin huipulle!

Haku on suljettu. Seuraava haku aukeaa syyskuussa 2019.

Unohda CV. Meitä kiinnostaa vain potentiaalisi menestyä B2B-myynnissä!

Varta vasten Account Manager -hakuumme kehitetyt testit toimivat hakemuksenasi, sillä ne mittaavat potentiaaliasi menestyä roolissa. Vaivatonta, vai mitä?

Kuitenkin ennen testeihin siirtymistä pyydämme, että luet mitä kaikkea haluamme sinulle tarjota, tutustut positioon mm. videoiden kautta ja annat sisäisen kipinäsi B2B-myyntiä kohtaan roihahtaa tuleen!

Hae paikkaa tekemällä testit! (30 min)

Academic Workin B2B-myyjänä saat:

 • 1 vkon ylimääräisen palkallisen loman joka vuosi
 • Mahdollisuuden tienata ilman palkkakattoa
 • B2B Sales Programin, sekä muita kehittymistäsi tukevia koulutuksia
 • Ainutlaatuisen työyhteisön, jota ohjaa välittämisellä ja kunnianhimolla kuorrutettu kulttuuri
 • Osakkeiden ostomahdollisuuden
 • Nopean urakehityksen
 • Työsuhde-edut menestyksen tueksi

Vaatimuksemme sinua kohtaan:

 • Olet opintosi suorittanut
 • B-ajokortin omaava
 • Suomen- ja englanninkielentaitoinen
 • Etsit kokoaikatyötä pääkaupunkiseudulta
 • Arvomme omaksesi tunteva
 • Nykyinen tai tuleva huippumyyjä!

HAE TEKEMÄLLÄ SOVELTUVUUSTESTIT! (30 min)

Tätä tarjoamme tuleville B2B-myynnin huipuille

Lupaamme vastuuta, vapautta ja juuri tarvitsemasi määrän tukea ensimmäisestä päivästäsi lähtien loistaaksesi huippumyyjänä. Yli 10 vuoden kokemuksemme B2B-myyjien kotipesänä ja kouluttajana takaa, ettei kukaan jarruttele matkaasi huipulle.

Sinun ei tarvitse olla lähellekään valmis paketti voidaksesi loistaa meillä. Aloittelevat B2B-myyjät koulutamme perusteellisesti, jotta kaikilla on tarvittavat eväät lähteä tekemään tulosta.

Lue 10 syytä hakea Account Manageriksi.

Mitä Account Manager tekee?

Toimit strategisen kumppanin roolissa etsien ja tarjoten eri alojen asiakkaillemme ratkaisuja heidän henkilöstöpulmiinsa.

Olet kokonaisvaltainen B2B-myyjä, joka huolehtii omasta asiakasportfoliostaan palvelemalla aktiivisella ja asiantuntevalla otteella. Prospektoit potentiaalisia asiakasyrityksiä, kontaktoit yritysjohtoa ja sovit tapaamisia heidän kanssaan itsenäisesti.

Miltä kuulostaisi istahtaa esimerkiksi IT-talon HR-johtajan tai markkinoinnin tiimiesimiehen kanssa alas keskustelemaan siitä, kuinka korkeakoulutetut nuoret ammattilaiset voisivat auttaa hänen yritystään menestymään?

Tutustu työnkuvaan vielä lähemmin.

Hae tekemällä testit (30min)

"Mahdollisuus tienata oli tärkeä syy aloittaessani, mutta jäämään minut saivat Academic Workin työyhteisö ja työkulttuuri."

Joonatan Woodward, Senior Account Manager

"Parhaat myyjät tienaa yli satatuhatta euroa. Mutta jotta sellaisiin tuloksiin yltää, on pidettävä asiakas keskiössä."

Farzad, Account Manager

"Urheilutaustasta on paljonkin hyötyä B2B-myyntityössä, koska sieltä tulee selkärangasta kilpailuvietti ja halu olla paras."

Rasmus, Account Manager

"Fakta on se, että Account Managerin rooli avasi mulle ohituskaistan B2B-myynnin huipulle."

Timo, Sales Process Specialist

Unohda CV ja hakemus - näin hakuprosessi toimii

Me tiedämme, että B2B-myyjälle ei ole muottia. Myyntitiimeistämme löytyy upeita persoonia monipuolisilla taustoilla, minkä takia sivuutimme perinteisen CV:n rustaamisen ja hakemuksen hiomisen Account Manager -haussamme jo kauan aikaa sitten.

Täysin tätä hakuamme varten räätälöidyt testit mittaavat potentiaaliasi menestyä B2B-myyjän roolissa - taustasta viis. Testien suorittaminen vaatii keskittymistä ja kestää maksimissaan 30 minuuttia. Varmista siis, että sinulla on kunnolla aikaa testejä varten, jotta unelmaduunisi ei tyssää ajan tai keskittymisen puutteeseen.

Rekrytointiprosessi kestää kokonaisuudessaan n. 2 vkoa ja etenee seuraavasti:

Hae tekemällä testit (30min)

Miksi AW?

Menestys lähtee ihmisistä.

Menestystarinamme todistaa, että samat arvot jakavat kunnianhimoiset ihmiset voivat yhdessä rakentaa paitsi menestyvän ja järjetöntä vauhtia kasvavan yrityksen, myös työpaikan, jossa jokainen viihtyy, menestyy ja kasvaa omana itsenään.

Emme pelkää sanoa ääneen, että tähtäämme korkealle ja aiomme rikkoa 100 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin vuonna 2022. Suuntamme on oikea, mutta maaliin on vielä matkaa.

Kovan kasvumme, ja kovien tavoitteidemme, ansiosta rivimme kaipaavat säännöllistä täydennystä. Siksi tulosta takova myyntiorganisaatiomme etsii uusia B2B-myyjiä ja -myyjän alkuja liittymään osaksi menestystarinaamme.

Oletko sinä halukas menestymään?

Hae läpäisemällä testit!
+48%
Liikevaihdon kasvu vuonna 2018.
43M€
Liikevaihtomme vuonna 2018.
180
Menestyvää kollegaa.
Jaa artikkeli