My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
ilmoittaudu_headhuntattavaksi

Ilmoittaudu headhuntattavaksi ja anna unelmaduunisi löytää sinut!

Yli 3000 korkeakoulutettua nuorta ammattilaista työllistyy Suomessa avullamme joka vuosi. Yhä useampi heistä headhuntataan unelmaduuniinsa ammattirekrytoijiemme toimesta.

Haluaisitko sinäkin saada kutsun unelmaduunisi haastatteluun hakematta koko paikkaa?

Luo profiili jo tänään ja mahdollista löydettävyytesi rekrytoijillemme!

Ilmoittaudu headhuntattavaksi luomalla profiili

Millaisiin rooleihin rekrytoijamme headhunttaavat nuoria ammattilaisia?

Selventäkäämme aluksi, että termi "nuori ammattilanen" tarkoittaa korkeakoulutettua henkilöä, jolla on 0-5 v. oman alansa työkokemusta.

Meillä Academic Workilla on satoja yritysasiakkaita, joille etsimme jatkuvasti parhaita osaajia erilaisiin tehtäviin pääosin IT:n, tekniikan ja kaupallisille aloille.

Headhunttaus on osa lähes jokaista rekrytointiprosessiamme alasta riippumatta. Mikäli siis olet nuori ammattilainen, kannattaa sinun ehdottomasti luoda profiili heti! Se ei sido sinua mihinkään, mutta mahdollistaa paljon.

Lue headhuntatun Miinan uratarina.

Miten headhunttaus käytännössä toimii?

Luomalla profiilin sivuillemme, rekisteröidyt tietokantaamme.

Käytämme tekoälyä hyödyntävää teknologiaa, jonka avulla pystymme etsimään juuri tiettyyn rooliin sopivia nuoria ammattilaisia tietokannastamme.

Jos asiakasyrityksemme haluaa esimerkiksi vahvistaa IT-tiimiään koodarilla, joka puhuu sujuvaa englantia ja taitaa javascript-ohjelmointikielen, voi rekrytoijamme etsiä tietokannastamme eri hakusanojen ja filttereiden avulla näitä kriteereitä vastaavia osaajia, joita kyseinen rooli kiinnostaa.

ilmoittaudu_headhuntattavaksi

Näin maksimoit mahdollisuutesi tulla headhuntatuksi

Koska mahdollisuutesi ovat täysin sidoksissa löydettävyyteesi, kannattaa sinun huomioida seuraavat asiat luodessasi profiilia sivuillemme:

  • Käytä 10 minuuttia profiilisi luomiseen, niin saat sen kerralla kuntoon.
  • Lataa profiiliisi ajan tasalla oleva CV:si. Sen ei tarvitse olla visuaalisesti näyttävä, kunhan se sisältää tärkeimmät tiedot koskien koulutustasi, työkokemustasi ja taitojasi.
  • Profiilisi tiedot täyttyvät automaattisesti CV:si pohjalta. Tarkista kuitenkin tietojen oikeellisuus ja täytä mahdolliset puuttuvat tiedot.
  • Täytä "taidot"-kohtaan mahdollisimman paljon avainsanoja, jotka kuvaavat taitojasi. Esimerkiksi: MS Office, Photoshop, Python, myynti, Facebook, digimarkkinointi, valokuvaus, kirjanpito ja niin edelleen.
  • Kokemuksesi ja taitojesi karttuessa, muista käydä päivittämässä profiiliasi.

Kun muistat nämä kohdat, teet headhunttauksestasi huomattavasti helpompaa.

Tiesitkö, että...

... samalla profiililla voit myös näppärästi hakea niin montaa avointa työpaikkaa sivuillamme kuin ikinä haluat!

Unohda lukuisten hakemusten hiominen ja CV:si räätälöinti erikseen jokaista positiota varten. Haluamme työnhaun olevan mahdollisimman vaivatonta, siispä teimme siitä sellaista!