My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Kaupallisen alan työpaikat

Etsitkö uusia haasteita, ensimmäistä vakituista työpaikkaa vai kasvumahdollisuutta? Tai ehkä sittenkin projektityötä, kesätyötä tai vain inspiraatiota tulevaa varten?

Meillä on tarjolla monenlaisia kaupallisen alan työpaikkoja myynnistä markkinointiin, HR:stä asiakaspalveluun, ja taloushallinnosta rahoitukseen, ja yritysjuridiikasta analytiikkaan. Tutustu tarkemmin miksi sinun kannattaa hakea töitä Academic Workin kautta, millaisia töitä voit meidän kautta löytää ja minkälaisista organisaatioista.

Oletko malttamaton? Käy jo nyt katsomassa avoimet työpaikat!

Töitä ekonomeille, tradenomeille ja muille kaupallisen alan töistä kiinnostuneille

Halusitpa sitten työskennellä millaisessa yrityksessä tai organisaatiossa tahansa, meillä on mistä valita. Asiakkaitamme ovat niin globaalit konsernitl, suomalaiset pörssiyritykset, paikalliset perheyritykset, julkisen hallinnon toimijat, järjestökentän toimijat kuin kuumimmat startupit.

Työtehtävät vaihtelevat osa- ja määräaikaisista töistä vakituisiin ja kokoaikaisiin asiantuntijatehtäviin. Töitä on tarjolla opiskelijoille, pian valmistuville, vastavalmistuneille ja jo kokemusta kartuttaneille osaajille.

Aktivoi Duunivahti!

Kansainvälisesti yli 160 000 nuorta ammattilaista on löytänyt seuraavan askeleen uralleen Academic Workilta. Aktivoimalla Duunivahdin pidät huolen siitä, että olet ensimmäisten joukossa hakemassa unelmiesi työpaikkaa. Säästät samalla aikaasi, kun sinun ei enää tarvitse selata tunteja työpaikkasivuja ja täyttää toistuvasti CV-tietoja järjestelmään. Aktivointi vie lyhimmillään aikaasi vain muutaman minuutin!

Työhakemus vielä tekemättä? Nappaa vinkit hyvän työhakemuksen laatimiseen täältä!

Konsulttina työskentely vai rekrytointi?

Tarve uusille työntekijöille lähtee aina yrityksen tai organisaation tilanteesta ja tarpeesta - kyse voi olla kasvaneesta työmäärästä tai kovista kasvutavoittseista. Tarve voi olla myös puhtaasti projektiin liittyvä: tarvitaan osaamista viemään projekti päätökseen. Joskus taas kyse on kiiretilanteesta, eikä suorarekrytointi aina ole mahdollista. Syitä voi olla monia: rekrytointiluvan puute, rajattu henkilötyövuosien määrä tai sijaisuus. Mikään näistä ei ole työnhakijan kannalta huono asia - päin vastoin! Henkilöstövuokrauksen, eli konsulttina työskentelyn kautta urasi voi lähteä aivan uuteen nousuun!

Konsulttinamme saat:

  • Kiinnostavan työpaikan halutusta yrityksestä tai organisaatiosta
  • Urapartnerin, joka on aidosti kiinnostunut sinusta ja kehityksestäsi
  • Mahdollisuuden osoittaa taitosi ja kerrytettyä arvokasta työkokemusta
  • Esihenkilöksesi Academic Workin konsulttipäällikön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa asioissa
  • Etulyöntiaseman, kun yritys, jolle työskentelet haluaa rekrytoida
  • Kansainvälisen työnantajan, jonka kautta tuhannet kaltaisesti osaajat ovat löytäneet unelmiensa työn ympäri Eurooppaa
  • Kasvumahdollisuuksia: moni konsulteistamme on viihtynyt meillä jo vuosia työskennellen toinen toistaan kiinnostavammalle asiakkaallemme

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että iso osa henkilöstövuokrasuhteistamme päätyy konsulttimme rekrytoitumiseen asiakasyritykseen. Jokainen näistä hetkistä on osoitus siitä, että kauttamme työskennellessäsi sinulla on mitä mainioin mahdollisuus päästä sisään unelmiesi työnantajalle.

Rekrytoinnissa työllistyt suoraan rekrytoivalle yritykselle tai organisaatiolle Academic Workin esittelemänä. Me tunnemme kaltaisesti osaajat, osaamme tunnistaa potentiaalisi ja esitellä sinut houkuttelevasti rekrytointipäätökset tekeville. Meille on sydämen asia saada sinut työllistettyä ja nähdä sinun kasvavan juuri sellaiseksi oman alasi asiantuntijaksi, kuin sinä haluat.

Miksi Academic Work?

Academic Work on auttanut jo 13 vuoden ajan Suomessa yrityksiä löytämään tarvitsemansa osaajat ja uran alkuvaiheen osaajia löytämään unelmiensa työpaikan. Tänään olemme Suomen kahdeksanneksi suurin henkilöstöpalvelualan toimija ja omassa kohderyhmässämme Pohjoismaiden johtava toimija.

We make people grow. Missionamme on auttaa sinua kasvamaan niin ammattilaisena kuin ihmisenä. Me pystymme tarjoamaan sinulle työmarkkinoiden kiinnostavimpia työpaikkoja Suomen houkuttelevimmilta työnantajilta. Vuonna 2020 allekirjoitimme 2100 työsopimusta kaltaistesi kunnianhimoisten ja osaavien nuorten ammattilaisten kanssa. Seuraavaksi haluamme työllistää sinut!

Näin rekrytoimme kaupallisella alalla

Meille kaikkien työnhakijoiden tasapuolinen, vastuullinen ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää. Hyödynnämme hakuprosesseissa kompetenssipohjaista haastattelumallia, joka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu yhdeksi luotettavimmista työhaastattelumetodeista. Hastattelumallissa työtehtävään määritellään etukäteen siinä menestymisen kannalta tärkeimmät ominaisuudet ja haastateltavaa arvioidaan näiden kompetenssien pohjalta.

Haastattelussa arvioidaan kompetenssien lisäksi myös hakijan muuta osaamista, kuten taitoja, motivaatiota ja kulttuuriin sopivuutta, mutta kompetensseilla on yhtä tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa arvioinnissa.