My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Tekniikan työpaikat Academic Work

Tekniikan alan työpaikat Academic Workilla

Me Academic Workilla haluamme auttaa sinua kasvamaan urallasi, kerryttämään osaamistasi ja kehittymään niin ammattilaisena kuin ihmisenä. Urakumppaninasi tarjoamme sinulle toinen toistaan kiinnostavampia tekniikan alan työpaikkoja, joiden avulla rakennat itsesi näköistä uratarinaa.

Kurkkaa avoimet tekniikan alan työpaikat
Tekniikan alan työpaikat Academic Work

Tekniikan alan työpaikkoja insinööreille ja diplomi-insinööreille

Kiinnostavat työpaikat ja mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen ovat usein tärkeimpiä tekijöitä uutta työpaikkaa etsittäessä. Me Academic Workilla työskentelemme kaikenlaisten asiakasyritysten kanssa tekniikan alan kuumimmista kasvuyrityksistä globaaleihin konserneihin ja julkisen hallinnon toimijoista Suomen suurimpiin pörssiyrityksiin. Me autamme sinua pääsemään unelmien työpaikkaasi oli se osana Pohjoismaisen teollisuuden suurinta menestystarinaa, Suomen tunnetuinta rakennusprojetkia tai lupaavan kasvuyrityksen alkumetrejä - tai mikä tahansa muu tekniikan alalla.

Aktivoi Duunivahti & tiedät ensimmäisenä kun haluamasi tekniikan alan työpaikka aukeaa

Tee kuten yli 160 000 nuorta ammattilaista ja löydä seuraava askel urallesi Academic Workilta. Aktivoimalla Duunivahdin varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa hakemaan unelmiesi työpaikkaa. Samalla säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse enää käyttää tunteja työpaikkasivujen selaamiseen. Aktivointi vie aikaasi vain muutaman minuutin!

Insinöörien työpaikat

Tekniikan alan tehtäviä osa-aikatöistä vakituisiin asiantuntijarooleihin - myös kansainvälisesti

Academic Work on erikoistunut nuoriin ammattilaisiin, eli korkeakoulutaustaisiin osaajiin, joilla on yleensä 0-5 vuotta työkokemusta oman alan työtehtävistä. Me toimimme siis urapartnerinasi hait sitten osa-aikatyötä opintojen oheen tai vaativaa asiantuntijatyötä hieman pidempään kokemusta kartuttaneena.

Avoimet työpaikat insinööreille, diplomi-insinööreille ja muille tekniikan alan osaajille

Miksi konsultiksi Academic Workille?

Monet työpaikoistamme on vuokratyöpaikkoja, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että Academic Work toimii hallinnollisena työnantajanasi ja vastaa siten mm. palkanmaksustasi ja työterveyshuoltosi järjestämisestä. Näiden lisäksi sinulla on alusta saakka Academic Workilla oma nimetty konsulttipäällikkö, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan sparraten, neuvoen ja tukien sinua.

Academic Work on Vastuullinen Työnantaja eli sitoudumme edistämään työelämässä kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen & työelämän tasapaino, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.

Tutkimme vuosittain nuorten ammattilaisten näkemyksiä työelämästä ja työnantajista toteuttamalla YPAI-tutkimuksen. Sen perusteella tiedämme mitä uran alkuvaiheen osaajat kaipaavat työelämältä ja edistämme tätä asiaa asiakkaidemme suuntaan. Pystymmekin tarjoamaan aidosti kiinnostavia uramahdollisuuksia, jotka on nimenomaan kohdennettu opiskelijoille, vastavalmistuneille ja jo hetken aikaa työelämässä olleille osaajille.

Vaikka kyse olisi määräaikaisesta tehtävästä (esim. 12 kuukauden kestoinen täysiaikainen tehtävä) on usein meidän ja asiakkaidemme yhteinen tavoite vakinaistaa tehtävä niin, että vuokratoimeksiannon aikana tai sen päätteeksi sinä konsulttina rekrytoidut halutessasi asiakkaalle. Iloksemme voimmekin todeta, että suurin osa vuokratoimeksiannoista päättyy rekrytoitumiseen. Vuokratyö onkin erinomainen tapa saada jalka oven väliin unelmien työnantajalle!

Uranvaihtajana tekniikan alalle?

Kiinnostaisiko sinua aloittaa ura tekniikan maailmassa, mutta sinulla ei ole vaadittavaa koulutusta? Ei hätää! Academic Work Academyn kautta kouluttaudut IT- ja tekniikan alalle erilaisiin tehtäviin 12 viinkon intensiivikoulutuksissa.

Olemme kouluttaneet tekniikan alan osaajia mm. automaatioalan ja kiinteistötekniikan tehtäviin.

400+

työllistettyä tekniikan alan konsulttia Suomessa vuonna 2019

160k

työllistettyä osaajaa kansainvälisesti vuodesta 1998 lähtien

800

konsulttiamme työskentelee kuukausittain asiakkaillamme