Tekniikan alan työpaikat Academic Workilla

Me Academic Workilla haluamme auttaa sinua kasvamaan urallasi, kerryttämään osaamistasi ja kehittymään niin ammattilaisena kuin ihmisenä. Urakumppaninasi tarjoamme sinulle toinen toistaan kiinnostavampia työpaikkoja, joiden avulla rakennat itsesi näköistä uratarinaa.

Kurkkaa avoimet tekniikan alan työpaikat

Uramahdollisuuksia insinööreille ja diplomi-insinööreille

Kiinnostavat urapolut ja mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen ovat usein tärkeimpiä tekijöitä uutta työpaikkaa etsittäessä. Me Academic Workilla työskentelemme kaikenlaisten asiakasyritysten kanssa: tekniikan alan kuumimmista kasvuyrityksistä globaaleihin konserneihin ja julkisen hallinnon toimijoista Suomen suurimpiin pörssiyrityksiin. Me autamme sinua pääsemään unelmien työpaikkaasi oli se osana Pohjoismaisen teollisuuden suurinta menestystarinaa, Suomen tunnetuinta rakennusprojetkia tai lupaavan kasvuyrityksen alkumetrejä - tai mikä tahansa muu tekniikan alalla.

Aktivoi Duunivahti!

Tee kuten yli 140 000 nuorta ammattilaista ja löydä seuraava askel urallesi Academic Workilta. Aktivoimalla Duunivahdin varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa hakemaan unelmiesi työpaikkaa. Samalla säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse enää käyttää tunteja työpaikkasivujen selaamiseen. Aktivointi vie aikaasi vain muutaman minuutin!

✔ Haluan tiedon itseäni kiinnostavista työpaikoista!

Vastuuta osa-aikatöistä vakituisiin asiantuntijarooleihin - myös kansainvälisesti

Academic Work on erikoistunut nuoriin ammattilaisiin, eli korkeakoulutaustaisiin osaajiin, joilla on yleensä 0-5 vuotta työkokemusta oman alan työtehtävistä. Me toimimme siis urapartnerinasi hait sitten osa-aikatyötä opintojen oheen tai vaativaa asiantuntijatyötä hieman pidempään kokemusta kartuttaneena.

Työpaikkoja tarjoamme kaikkialla Suomessa painottuen suurimpiin kaupunkeihin. Osana kansainvälistä konsernia voit löytää työpaikkoja myös muualta Euroopasta: Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta tai Sveitsistä.

Avoimet työpaikat insinööreille, diplomi-insinööreille ja muille tekniikan alan osaajille

Katso kaikki tekniikan alan avoimet työpaikat

Miksi konsultiksi Academic Workille?

Monet työpaikoistamme on vuokratyöpaikkoja, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että Academic Work toimii hallinnollisena työnantajanasi ja vastaa siten mm. palkanmaksustasi ja työterveyshuoltosi järjestämisestä. Näiden lisäksi sinulla on alusta saakka Academic Workilla oma nimetty konsulttipäällikkö, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Hänen puoleen voi kääntyä milloin tahansa - hän sparraa, neuvoo ja tukee sinua!

Academic Work on Vastuullinen Työnantaja eli sitoudumme edistämään työelämässä kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen & työelämän tasapaino, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.

Tutkimme vuosittain nuorten ammattilaisten näkemyksiä työelämästä ja työnantajista toteuttamalla YPAI-tutkimuksen. Sen perusteella tiedämme mitä uran alkuvaiheen osaajat kaipaavat työelämältä ja edistämme tätä asiaa asiakkaidemme suuntaan. Pystymmekin tarjoamaan aidosti kiinnostavia uramahdollisuuksia, jotka on nimenomaan kohdennettu opiskelijoille, vastavalmistuneille ja jo hetken aikaa työelämässä olleille osaajille.

Vaikka kyse olisi määräaikaisesta tehtävästä (esim. 12 kuukauden kestoinen täysiaikainen tehtävä) on usein meidän ja asiakkaidemme tavoite vakinaistaa tehtävä niin, että vuokratoimeksiannon aikana tai sen päätteeksi sinä konsulttina rekrytoidut halutessasi asiakkaalle suoraan. Iloksemme voimmekin todeta, että noin 70 % vuokratoimeksiannoista päättyy rekrytoitumiseen. Vuokratyö onkin erinomainen tapa saada jalka oven väliin unelmien työnantajalle!

Näin me rekrytoimme tekniikan alan osaajia

Meille työnhakijoiden yhdenvertainen ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää, minkä takia hyödynnämme kompetenssipohjaista haastattelumallia, joka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu yhdeksi luotettavimmista työhaastattelumetodeista. Hastattelumallissa työtehtävään määritellään etukäteen siinä menestymisen kannalta tärkeimmät ominaisuudet ja haastateltavaa arvioidaan näiden kompetenssien pohjalta.

Haastattelussa arvioidaan kompetenssien lisäksi myös hakijan muuta osaamista, kuten teknisiä taitoja, motivaatiota tai kulttuuriin sopivuutta, mutta kompetensseillä on yhtä tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa arvioinnissa.

Lue haastattelumallista ja nappaa vinkit valmistautumiseen

Uranvaihtajana tekniikan alalle?

Kiinnostaisiko sinua aloittaa ura tekniikan maailmassa, mutta sinulla ei ole vaadittavaa koulutusta? Ei hätää! Sisaryrityksemme AW Academy kouluttaa uranvaihtajia IT- ja tekniikan alalle monipuolisesti erilaisiin tehtäviin 12 viinkon intensiivikoulutuksessa.

Olemme kouluttaneet tekniikan alan osaajia mm. automaatioalan ja kiinteistötekniikan tehtäviin.

Tutustu haussa oleviin koulutusohjelmiin
400+
työllistettyä tekniikan alan konsulttia Suomessa vuonna 2019
140k
työllistettyä osaajaa kansainvälisesti vuodesta 1998 lähtien
700
konsulttiamme työskentelee kuukausittain asiakkaillamme
Jaa artikkeli