Työnhaku

Työnhaku voi olla varsinaista tunteiden vuoristorataa. Tiedämme sen ja tarjoamme tukea!

Haluamme kulkea kaverina urallasi ja olla apunasi paitsi työnhaussa, myös hakuprosessin emotionaalisissa ylä- ja alamäissä. Olemme koonneet mm. CV-vinkkejä, fiilistelysoittolistoja, motivaation nostatusta ja Duunivahdin auttaaksemme sinua nappaamaan unelmaduunisi …ja pysymään järjissäsi koko prosessin läpi.

Avoimet työpaikat
Työnhaku

Motivaatiota matkallesi menestykseen

Oikeaan mielentilaan pääseminen on avain parhaalla mahdollisella tavalla suoriutumiseen, niin työhaastattelussa kuin itse työssäkin. Hae vinkeistämme motivaatiota menestyksen tielle!

1. Kyseenalaista ajattelumallisi. Näe haasteiden toinen puoli ja maailmasi on mahdollisuuksia täynnä!

2. ”Olet, mitä mietit.” Positiiviset ajatukset = Positiiviset fiilikset = Positiiviset teot = Positiiviset tulokset

3. Määritä suuntasi. Aseta lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita sekä selkeä suunnitelma niiden saavuttamiseen.

Let's celebrate

Aina on jotain juhlittavaa!

Loistit haastattelussa, sait töitä, rokkasit ensimmäisen työviikkosi, sait ylennyksen… Välillä keskitymme niin vahvasti tuleviin tavoitteisiimme, ettemme muista olla ylpeitä kaikesta, mitä olemme jo saavuttaneet. Oli kyseessä sitten pieni tai isompi juttu, aina on syytä juhlaan!

Juhlamusiikin tarpeessa? Kasasimme fiilistelysoittolistan juuri tähän tarkoitukseen!

Älä anna hermoilun seistä unelmiesi tiellä

Olit sitten kokenut haastattelukävijä, aloittelemassa ensimmäisessä duunissasi tai ylennyksen kynnyksellä, on normaalia olla hermostunut. Kaikki stressaavat! Tunteita on kuitenkin hyvä osata käsitellä, jotta ne eivät estä sinua saavuttamasta haaveitasi.

Tämä hengitysharjoitus auttaa taltuttamaan hermot ja rentoutumaan. Jos taas kaipaat pientä itseluottamusboostia, lataa taustakuvamme piristämään päivääsi!

Lataa tästä

Juuri sinua kiinnostavat avoimet työpaikat suoraan sähköpostiin?

Aktivoimalla Duunivahdin varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa hakemaan unelmiesi työpaikkaa. Samalla säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse käyttää tunteja työpaikkasivujen selaamiseen.