3 tapaa hakea töitä kauttamme

Autamme sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi.

Lue, kuinka vaivatonta työnhaku kauttamme on!

Luo profiili & tule löydetyksi!

Luo profiili ja tule löydetyksi - vaivattomin tapa löytää oman alan töitä!

Luomalla profiilin mahdollistat, että rekrytoijamme voivat löytää sinulle kokemuksiasi, toivomuksiasi ja koulutustasi vastaavan unelmaduunisi ilman, että edes haet sitä.

Luo profiili.

Kolme tapaa hakea töitä kauttamme

Voit valita sinulle sopivimman tavan hakea töitä. Jos kuitenkin etsit aktiivisesti töitä, suosittelemme yhdistämään kaikki kolme!

Miksi hakea töitä kauttamme?

Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Kauttamme löydät oman alan töitä!

Asiakasyrityksemme toimivat monilla eri toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehitysmahdollisuuksia. Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä, tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Vuokratyö on oikeaa työtä

Osa- tai kokoaikainen vuokratyö on monen menestyksekkään uran alku! Se tarkoittaa, että solmit työsuhteen meidän, eli Academic Workin kanssa, ja toimit konsulttina asiakasyrityksessämme.

Vuokratyön kautta saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi, kerryttää arvokasta työkokemusta ja "jalan ovenväliin työelämään." Työsuhteen aikana tutustut paremmin yritykseen sekä työyhteisöön ja saat erinomaista työkokemusta, jonka perusteella asiakasyritys voi haluta rekrytoida sinut osaksi ydintiimiään.

Monet avoimet uramahdollisuudet mahdollisestaan nimeomaan henkilöstövuokrauksen kautta. Henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme myös rekrytointeja, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Jaa artikkeli