My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_tyonhaku_kauttamme

3 tapaa hakea töitä kauttamme

Autamme sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi.

Lue, kuinka vaivatonta työnhaku kauttamme on!

Luo profiili & tule löydetyksi!
Academic_Work_tyonhaku_kauttamme

Luo profiili ja tule löydetyksi - vaivattomin tapa löytää oman alan töitä!

Luomalla profiilin mahdollistat, että rekrytoijamme voivat löytää sinulle kokemuksiasi, toivomuksiasi ja koulutustasi vastaavan unelmaduunisi ilman, että edes haet sitä.

Kolme tapaa hakea töitä kauttamme

  • Voit selata avoimia työpaikkojamme perinteiseen tapaan ja hakea sinua kiinnostavia positioita.
  • Toinen vaihtoehto on aktivoida Duunivahtimme, jolloin saat ilmoituksen sähköpostitse juuri sinua kiinnostavista työpaikoista.
  • Kolmas tapa on rekisteröidä CV:si tietokantaamme ja varmistaa sen löydettävyys. Rekrytoijamme etsivät jatkuvasti tietokannastamme potentiaalisia hakijoita. Voit siis saada haastattelukutsun hakematta edes koko paikkaa. Vaivatonta, vai mitä?

Voit valita sinulle sopivimman tavan hakea töitä. Jos kuitenkin etsit aktiivisesti töitä, suosittelemme yhdistämään kaikki kolme!

Miksi hakea töitä kauttamme?

Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Kauttamme löydät oman alan töitä!

Asiakasyrityksemme toimivat monilla eri toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehitysmahdollisuuksia. Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä, tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Vuokratyö on oikeaa työtä

Osa- tai kokoaikainen vuokratyö on monen menestyksekkään uran alku! Se tarkoittaa, että solmit työsuhteen meidän, eli Academic Workin kanssa, ja toimit konsulttina asiakasyrityksessämme.

Vuokratyön kautta saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi, kerryttää arvokasta työkokemusta ja "jalan oven väliin työelämään." Työsuhteen aikana tutustut paremmin yritykseen sekä työyhteisöön ja saat erinomaista työkokemusta, jonka perusteella asiakasyritys voi haluta rekrytoida sinut osaksi ydintiimiään.

Monet avoimet uramahdollisuudet mahdollisestaan nimeomaan henkilöstövuokrauksen kautta. Henkilöstövuokrauksen lisäksi tarjoamme myös rekrytointeja, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

AW_image53_1200x600.jpg

Aika hakea töitä? Nappaa vinkit hyvän työhakemuksen kirjoittamiseen!

Lue lisää