My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Uusi vuosi, uusi duuni.

Potkaise uusi vuosi käyntiin uudella duunilla!

Oletko valmis hyppäämään uuteen? Olemme vuosien saatossa työllistäneet yli 160 000 nuorta ammattilaista erilaisiin työpaikkoihin. Mitä jos sinä olisit seuraava? Kurkkaa muutamia vinkkejä uuden duunin löytämiseen ja potkaise uusi vuosi käyntiin ryminällä.

Hyppää suoraan asiaan - uusimmat työpaikat löydät täältä!

Se tärkein, eli mitä haluat tehdä työksesi?

Niin yksinkertainen, mutta ah-joskus-niin-haastava kysymys! Voimme luvata sinulle, harva tietää satavarmasti mitä haluaa työkseen tehdä - ainakaan koko uransa ajan. Tärkeintä on kuitenkin aloittaa. Yksinkertaisimmillaan voit hahmotella asiaa ottamalla esiin kynän ja paperia (tai puhelimen muistiinpanot), ja listata vastauksia kysymyksiin kuten "minkä tekemisestä nautin jopa silloin, kun fiilis ei ole huipussa?", "missä olen hyvä?", tai "mihin voisin uppoutua niin, että ajantaju katoaisi?". Muista listata myös erikseen asiat mistä et pidä, minkälaiset tilanteet tai asiat ovat sinulle epämieluisia tai saa fiiliksen lopahtamaan heti kättelyssä.

Mikä on sinulle ratkaisevaa? Mihin sinä vedät rajat?

Seuraava askel on konkretisoida ajatuksiasi: millaisessa tehtävässä ja työporukassa haluat työskennellä? Onko toimialalla tai työnantajan maineella sinulle väliä? Minkälainen kulttuuri tai arvot ovat sinulle tärkeitä? Haluatko esimerkiksi työn, jota voi tehdä kokonaan etänä tai painaako vaakakupissa erityisen paljon vastuullisuus? Olemme tutkineet nuorten ammattilaisten mieltymyksiä jo vuosien ajan ja huomanneet, että eroja todellakin on. Juuri siksi sinun on arvokas itse tunnistaa, mikä on juuri sinulle kaikkein tärkeintä!

Alkaako sinulla olla kasassa ajatus unelmiesi dunista? Aika tarttua härkää sarvista, kääriä hihat ja viskata verkot vesille. Helpota työn löytymistä aktivoimalla itsellesi Duunivahti, joka vahtii haukan lailla juuri sinulle sopivia työpaikkoja. Sen avulla et missaa unelmiesi duunia, säästät aikaa ja saat etulyöntiaseman!

Pari vinkkiä onnistuneeseen työnhakuun