My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
volvo omamekaanikko trainee academic work

Hae mukaan Volvo Omamekaanikko trainee-ohjelmaan

Volvo on yksi maailman tunnetuimpia autobrändejä. Mutta entä Volvo Omamekaanikko, mitä se tarkoittaa?

Tutustu nyt käynnissä olevaan Omamekaanikko trainee-ohjelman hakuun ja klikkaa ripeästi itsesi hakemaan. Tarjolla palkitsevaa tiimityötä, vakaa työpaikka sekä mahdollisuus esihenkilövastuuseen!

Volvo Omamekaanikko -haut löydät täältä

Volvo Omamekaanikko -toimintamalli on osa Volvo Personal Service –palvelukonseptia. Siinä Omamekaanikko hoitaa asiakkaan auton koko huoltoprosessin varauksesta itse huoltotoimenpiteisiin, ja luovutuksesta yhteydenpitoon.

Volvo Omamekaanikkona pääset osaksi erityislaatuista ja asiakaspalvelukeskeistä tiimiä. Työtä tehdään pareittain nykyaikaisia teknologioita hyödyntäen - et siis jää yksin rasvaiseen halliin työkaluinesi. Kuulostaako hyvältä? Jatka lukemista, sillä haemme nyt kolmelle eri jälleenmyyjälle Volvo Omamekaanikkoja!

Volvo omamekaanikko trainee

Vuoden kestoisesta trainee-ohjelmasta Volvo Omamekaanikoksi

Haemme nyt kolmelle Volvo-jälleenmyyjälle uran alkuvaiheen osaajia 12 kuukauden kestoiseen trainee-ohjelmaan, jonka päätteeksi sinusta tulee ihka oikea Volvo Omamekaanikko! Työskentely tapahtuu tiimeissä, eli heti ensimmäisestä päivästä lähtien tukenasi on kokenut kollega ja esihenkilö.

Vaikka aiemmasta työkokemuksesta autojen parissa on hyötyä, se ei ole edellytys trainee-ohjelmaan hakemiselle. Omamekaanikkona menestyy henkilö, jolla on riittävä tekninen perusosaaminen (esim. insinööriopintoja) yhdistettynä positiiviseen rohkeuteen ja työtäpelkäämättömään asenteeseen. Volvo Omamekaanikkona pääset hyödyntämään alan huipputeknologioita seuraten samalla aitiopaikalta, miten Suomen autokanta sähköistyy nopealla vauhdilla.

Omamekaanikon työ on kaukana siitä yksinäisestä rasvahaalarityöstä, jona ehkä mekaanikon työ aiemmin on nähty. Tämä palvelukonsepti on jotain uutta ja erilaista – tähän sinä haluat mukaan!

volvo omamekaanikko trainee academic work

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Vuoden kestoisen trainee-ohjelma, joka alkaa marraskuussa 2021
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Vakituisen työsuhteen
  • Paikan uniikin Volvo Personal Service – palvelukonseptin parissa osana Volvon tarinaa
  • Palkitsevaa tiimityötä
  • Vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin
  • Erinomaiset etenemismahdollisuudet esimerkiksi esihenkilötyöhön

Haemme Volvo Omamekaanikkoja kolmelle eri jälleenmyyjälle pääkaupunkiseudulle, Lohjalle ja Jyväskylään.

Millaista työskentely Volvo Omamekaanikkona on?

Työ Omamekaanikkona on kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja tiimityötä huipputeknologialla varustetuissa toimipisteissä. Konseptin mukaisesti Omamekaanikkona saat vastuullesi kaikki toiminnot, jotka asiakkaan auton huoltoon liittyy. Olet asiakkaan kontaktihenkilö, kun hän varaa aikaa huoltoon. Käyt yhdessä asiakkaan kanssa huoltotarpeen läpi ja hoidat mahdollisten varaosien tilaamisen. Kun huoltopäivä koittaa ja asiakas kaartaa autollaan paikalle, sinä Omamekaanikkona otat hänet vastaan ja kertaat tulevat huoltotoimenpiteet. Mikäli huollon aikana ilmenee mitään erikoista, tiedotat luonnollisesti asiakasta loistavalla asiakaspalvelutyylilläsi. Myös laskutus ja yhteydenpito kuuluvat Omamekaanikkojen työpöydälle. Kaiken tämän pääset tekemään tiimityönä toisen Omamekaanikon kanssa - kyse on ennen kaikkea joukkuepelaamisesta!

volvo omamekaanikko trainee academic work

Urapolku Omamekaanikosta eteenpäin

Koulutamme sinusta Volvo-ammattilaisen – taitotasokoulutus on Volvon oma koulutus ja keskittyy nimenomaan Volvojen korjaamiseen ja huoltamiseen. Koulutus tapahtuu moduuleittain työn ohessa. Työhön tuo nopeutta ja joustavuutta tiimityöskentely, jossa pääset kehittymään osaavan Omamekaaniikko-kollegan opissa. Ja jotta meno ei käy tylsäksi, myös työpareja vaihdellaan säännöllisesti.

Kaikista Omamekaanikoista ei tietenkään tule esihenkilöitä, mutta mikäli esihenkilön urapolku kiinnostaa, niin esihenkilöroolin kautta on mahdollista edetä jopa huoltopäälliköksi. Ei myöskään ole pois suljettu, että Volvo Omamekaanikko etenisi töihin Volvon puolelle. Mahdollisuudet ovat siis monet!

Volvo Omamekaanikkojen esihenkilö toimii mentorina muille Omamekaanikoille. Esihenkilöt varmistavat joka työpäivä huoltotoimenpiteiden sujuvuuden, ikään kuin ”katsovat päivän menua”. He vastaavat myös hallinnollisista työtehtävistä, kuten esimerkiksi vahinkoasioista vakuutusyhtiöiden suuntaan.

Omamekaanikko-tiimeissä on vahvasti mukana yhteisöllisyyden vaaliminen: aktiivinen työporukka järjestääkin säännöllisesti rentoja kokoontumisia kuten saunailtoja.

Volvo Omamekaanikko x Academic Work

Academic Work on uran alkuvaiheen osaajien houkutteluun, rekrytointiin ja sitouttamiseen erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys. Yli 13 vuoden ajan olemme Suomessa tarjonneet työpaikkoja opiskelijoille, vastavalmistuneille ja urallaan jo joitain vuosia työskennelleille osaajille erityisesti tekniikan, IT:n ja kaupallisella alalla.

Academic Work vastaa Volvo Omamekaanikko trainee-ohjelman rekrytoinnista ja kaikki kysymykset hakuun liittyen tulee osoittaa Academic Workille. Volvo Omamekaanikko trainee-ohjelma tarjoaa vakituisen työsuhteen Volvon jälleenmyyjällä Bilialla, Lohjanportin Autolla tai Hämeen Autovarusteella.