We make people grow.

Me uskomme, että kaikilla ihmisillä on sisäinen liekki. Kun puitteet ovat oikeat, liekki roihuaa tulikuumana. Silloin ihminen todella syttyy, innostuu, kehittyy ja kasvaa.

Rehellisyyden nimissä: se tunne, kun näet ihmisten tunnistavan omat kykynsä ja potentiaalinsa, ottavan ohjat omiin käsiinsä ja kasvavan – se on todella jotakin ainutlaatuista. Tämän kasvupotentiaalin vapauttaminen on se, mikä saa meidät Academic Workilla syttymään. Kyse ei ole vain nuoren ammattilaisen työllistämisestä. Kyse voi olla kokonaisesta elämänmuutoksesta, suuresta saavutuksesta, itsensä ylittämisestä, unelmien toteutumisesta...

Joka päivä autamme tuhansia kaltaisiasi innokkaita ja uteliaita osaajia kasvamaan oppimalla, kehittymällä ja löytämällä merkityksellisiä uramahdollisuuksia. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tunnistaa asiakkaidemme tarpeita, tukea heidän kasvuaan ja auttaa heitä löytämään kaltaisesi huippuosaajat töihin, sillä... People make things grow and we make people grow.

Missä sinä haluat kasvaa seuraavaksi?

Hei IT-osaaja - meillä on töitä sinulle!

Kauttamme löydät niin ensimmäisen työpaikkasi kuin jo vaativammat asiantuntijatyöt. Me haluamme tarjota sinulle töitä!

Tutustu tarkemmin

Oletko työnhaussa oleva insinööri?

Kiinnosti sinua sitten prosessit, sähköala, automaatio, tuotantotalous tai mikä tahansa muu tekniikan ala – me haluamme työllistää sinut.

Lue lisää

Kaupallisen alan talentti, katse tänne!

Meiltä löydät niin taloushallinnon, analytiikan, myynnin, markkinoinnin kuin HR:nkin työtehtäviä odottamassa hakemustasi.

Nyt haussa

Näin helpotat työnhakuasi - vie aikaa n. 10 minuuttia

Tiesitkö, että rekisteröitymällä Academic Workille ja täyttämällä profiilisi huolellisesti, helpotat työnhakuasi kauttamme huomattavasti? Lataa ajantasalla olevan CV:si järjestelmäämme ja täydennä puuttuvat tiedot, niin

  • voit samalla profiililla hakea useaa työpaikkaa ilman, että sinun tarvitsee täyttää lomakkeet aina uudestaan
  • teet itsesi näkyväksi rekrytoijillemme: voi olla, että joskus saat työtarjouksen hakematta työpaikkaa.

Samalla voit aktivoida Duunivahdin, jolloin pääset ensimmäisten joukossa hakemaan unelmiesi työpaikkaa!

Rekisteröidy

Työkalut työnhakuun

Jaa artikkeli