Oletko vastaanottanut meiltä asiakaskyselyn?

Siinä tapauksessa kaikki on kunnossa. Lähetämme kyselyitä säännöllisesti kerätäksemme tietoa asiakkaidemme kokemuksista ja ajatuksista löytääksemme sellaisia kohtia, joissa meillä voisi olla vielä kehitettävää.

Me Academic Workilla haluamme jatkuvasti mennä eteenpäin ja kehittymisen kannalta on tärkeää, että ymmärrämme asiakkaidemme kanssa toisiamme.

Vastatessasi kyselyymme annat meille mahdollisuuden parantaa tarjoamaamme palvelua. Lyhyiden kyselyidemme avulla selvitämme, missä meillä menee hyvin ja missä voisimme petrata. Arvostamme todella palautettasi ja kehitämme toimintaamme sen mukaan vastataksemme mahdollisimman hyvin asiakkaidemme toiveisiin ja odotuksiin. Haluamme olla jokaisen asiakkaan ensimmäinen valinta ja panoksesi palautteen muodossa auttaa meitä pääsemään tavoitteeseemme.

Toteutamme kaksi erilaista asiakaskyselyä yhteistyössä MarketDirectionin kanssa.

Mikäli olet ollut meihin yhteydessä rekrytointiin liittyen, saatamme lähettää sinulle kyselyn arvioidaksesi kokemuksestasi. Lisäksi lähetämme ajoittaisia kyselyjä kartoittaaksemme asiakkaidemme yleistä mielikuvaa meistä palveluntarjoajana.

Turvallinen tapa jakaa ajatuksiasi

Meille on tärkeää, että koet voivasi turvallisesti vastata kyselyyn ja tiedät sen olevan meiltä. Toimimme yhteistyössä MarketDirectionin kanssa ja MarketDirection vastaa kyselyjen lähettämisestä, datan prosessoinnista sekä tuloksista. Sekä me, Academic Work, että MarketDirection noudatamme GDPR-säädöksiä.

Jaa artikkeli