YPAI - Young Professional Attraction Index

Jotta voit houkutella ja sitouttaa osaajia, tulisi sinun ensin tietää, mitä he työnantajassa etsivät. Vuosittain toteutettava Young Professional Attraction Index (YPAI) -tutkimuksemme paljastaa juurikin tämän.

Alta pääset lataamaan vuoden 2020 -raportin, ilmoittautumaan YPAI-webinaariin sekä tilaamaan yrityksellesi räätälöidyn YPAI-esittelyn.

YPAI 2020 -raporttien lataus

YPAI2020-tutkimuksen raportti on tänä vuonna jaettu kolmeen osaan, jotka on kaikki nyt julkaistu.

Käy lataamassa osat itsellesi, niin saat tietää Suomen top 50 houkuttelevinta työnantajaa, tärkeimmät asiat työnantajan valinnassa sekä tämän vuoden tuloksista tehtävät johtopäätökset ja vinkit oman työnantajamielikuvan kehittämiseen, rekrytointeihin ja osaajien sitouttamiseen.

Lataa YPAI2020 -raportin osat

Kutsu meidät yritykseesi kertomaan YPAI:sta tarkemmin

Miltä kuulostaisi yrityksesi toimialan ja kiinnostuksen mukaan räätälöity YPAI-esittely? Klikkaa itsesi eteenpäin ja kutsu asiantuntijamme esittelemään tulokset ja jakamaan parhaat käytännöt ja vinkit juuri teidän yrityksellenne.

Tilaa asiantuntijamme esittelemään tulokset

YPAI-webinaaritallenne - palaa tapahtuman tunnelmiin

Julkaisimme vuoden 2020 YPAI-tutkimuksen tulokset syyskuussa pidetyssä webinaarissa, jossai YPAI-asiantuntijamme Stina Suominen ja toimitusjohtajamme Katja Miettinen syventyivät johtopäätösten tekemiseen. Kurkkaa heidän listaamat konkreettiset vinkit katsomalla webinaaritallenne.

Katso webinaaritallenne täältä

Tutkimuksen toteutus - näin me sen teimme

Voit lukea tarkemmin tutkimuksen toteutustavasta ja -aikataulusta, sekä tulosten validoinnista klikkaamalla alta. Tutkimus toteutettiin yhteistyössä tutkimusyhtiö Kantarin kanssa.

Näin YPAI2020-tutkimus toteutettiin

Aikaisemmat YPAI-tutkimukset

Kiinnostaako sinua nähdä miltä YPAI-tulokset ovat näyttäneet aikaisempina vuosina? Klikkaa alta, niin pääset lataamaan vuoden 2019 ja 2018 tulokset itsellesi.

Aikaisemmat YPAI-tulokset

Kuuntele YPAI-podcast vuoden 2019 tuloksista

Äänessä Reaktorin Juha Paananen, Millenial Boardin Roosa-Maria Manninen ja Marja Hintikka.

Jaa artikkeli