My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic Work YPAI 2021

YPAI - Young Professional Attraction Index

Jotta voit houkutella, rekrytoida ja sitouttaa potentiaalisia huippuosaajia, tulisi sinun ensin tietää, mitä he kaipaavat ja arvostavat. Vuosittain toteutettava Young Professional Attraction Index (YPAI) -tutkimuksemme paljastaa juurikin tämän.

Lataa YPAI-tulosten molemmat raportit nyt ✔

Katso YPAI 2021 -tapahtuman tallenne

YPAI-tapahtuma järjestettiin 30. syyskuuta ja sen aikana asiantuntijamme perkasivat huolella tuoreiden tutkimustulosten tärkeimmät havainnot, analysoivat muutokset edellisvuosiin nähden ja jakoivat konkreettiset vinkit työnantajamielikuvan ja rekrytointien kehittämiseksi. Etkö ehtinyt tapahtumaan mukaan vai haluatko palata vielä uudestaan asiantuntijoiden vinkkeihin? Katso tallenne nyt!

YPAI 2021 -tulokset - molemmat osat nyt ulkona!

Mitkä työnantajat ovat nousseet ensimmäistä kertaa Suomen suosituimpien työnantajien listalle? Entä mikä on tämän vuoden uusi listan kärki nuorille ammattilaisille tärkeimpien asioiden listalle työnantajaa valitessa? Onko vastuullisuus edelleen listalla? Miten koronapandemia on vaikuttanut vastauksiin?
Tutkimuksen molemmat osat: Suomen houkuttelevimmat työnantajat ja Miten tulla houkuttelevaksi työnantajaksi, ovat nyt julkaistu. Lataa tulokset ja nappaa vinkit oman kehitystyön tueksi.

YPAI 2021 ennakko etätyö

YPAI 2021 -ennakkotutkimus: Nuoret ammattilaiset & etätyö

Julkaisimme jo ennakkomaistiaisena vuoden 2021 YPAI-tutkimustuloksista perustuen tutkimusken lisäkysymykseen, jossa kartoitimme etätyöhön liittyviä toiveita. Lataa talteen nyt raportti siitä, mitä nuoret ammattilaiset kaipaavat työnantajalta ja esihenkilöltä työsknnellessään etänä.

Lataa tulokset talteen sitouttaaksesi huomisen huippuosaajia niin etä- kuin hybridityössä.

Kutsu meidät yritykseesi kertomaan YPAI:sta tarkemmin

Miltä kuulostaisi yrityksesi toimialan ja kiinnostuksen mukaan räätälöity yksilöllinen YPAI-esittely? Klikkaa itsesi eteenpäin ja kutsu asiantuntijamme esittelemään tulokset, sekä jakamaan parhaat käytännöt ja vinkit juuri teidän organisaatiolle.

Vinkki: saatte eniten irti esityksestä, kun kutsutte paikalle esimerkiksi kaikki rekrytointien parissa työskentelevät, HR-tiiminne, tai vaikka koko johtoryhmän!

Tutkimuksen toteutus - näin me sen teimme

Voit lukea tarkemmin tutkimuksen toteutustavasta ja -aikataulusta, sekä tulosten validoinnista klikkaamalla alta. Tutkimus toteutettiin yhteistyössä tutkimusyhtiö Kantarin kanssa.

5 yritystarinaa - näin työnantajabrändiä voi kehittää

Haastattelimme viiden yrityksen asiantuntijoita siitä, miten he ovat kehittäneet työnantajamielikuvaansa mm. YPAI-tutkimuksen avulla ja kehitystyön tuloksena onnistuneet houkuttelemaan nuoria ammattilaisia.

Vinkkejä ja inspiraatiota jakoivat Konecranes, Nordea, AFRY, Northvolt ja DNV GL.

Aikaisemmat YPAI-tutkimukset

Kiinnostaako sinua nähdä miltä YPAI-tulokset ovat näyttäneet aikaisempina vuosina? Klikkaa alta, niin pääset lataamaan vuosien 2018-2020 tulokset itsellesi.