Ilmoittaudu YPAI 2021 -tapahtumaan kuullaksesi tuoreimmat tutkimustulokset

On jälleen tullut aika julkistaa Young Professional Attraction Index (YPAI) -tutkimuksen tuoreimmat, vuoden 2021, tulokset. YPAI-tulokset tarjoavat tutkimustietoa, joka auttaa ymmärtämään, houkuttelemaan ja sitouttamaan nuoria ammattilaisia.YPAI-tutkimustulosten avulla entistäkin houkuttelevammaksi työnantajaksi

Mietitkö koskaan, miten houkutellaan tämän ja huomispäivän kovimpia staroja, nuoria ammattilaisia? Tai miksi jotkut työnantajat koetaan muita houkuttelevampina? Me selvitimme tämän jälleen kysymällä nuorilta ammattilaiselta, mikä heille on tärkeintä työnantajaa valitessa. Anna asiantuntijoidemme johdattaa sinut syvälle tuloksiin, ja nappaa heidän konkreettiset vinkit omaan kehitystyöhön.

Milloin: 30.9.2021, klo 09-10

Miten: Digitaalinen tapahtuma

YPAI 2021 tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin seuraavista asioista:

  • 10 tärkeintä asiaa uutta työnantajaa valitessa
  • Suomen 50 houkuttelevinta työnantajaa
  • Nousevat trendit - mikä on muuttunut? Miten pandemia on vaikuttanut tuloksiin?
  • Miten houkuttelet ja sitoutat nykyiset ja tulevat työntekijät?

Tilaa räätälöity YPAI-esittely yrityksellenne

Miltä kuulostaisi, jos asiantuntijamme esittelisivät tuoreen YPAI 2021 -tutkimuksen tulokset teidän yritykselle? Me kokoamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn esityksen YPAI-tutkimuksesta ja jaamme arvokkaita käytännön vinkkejä tulosten hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme esittelyajan kanssasi!

Kyllä kiitos, haluan räätälöidyn esittelyn! 👍
Jaa artikkeli