YPAI-webinaari

Vuosittain selvitämme nuorten ammattilaisten mielipiteitä työnantajiin ja työelämään liittyen jakaaksemme tätä tietoa yrityksille ja organisaatioille. Tutkimuksesta saatavien tulosten avulla työnantajien on helpompi houkutella, rekrytoida ja sitouttaa uran alkuvaiheen osaajia - huomisen huippuammattilaisia.

Julkaisimme vuoden 2020 YPAI-tutkimuksen tulokset syyskuussa pidetyssä webinaarissa, johon pääset palaamaan katsomalla oheisen tallenteen.

Katsomalla YPAI2020-webinaarin tallenteen saat ideoita siitä, miten tulla entistä houkuttelevammaksi työnantajaksi

Mietitkö koskaan, miten houkutellaan tämän ja huomispäivän kovimpia staroja, nuoria ammattilaisia? Tai miksi jotkut työnantajat koetaan muita houkuttelevampina? Me selvitimme tämän jälleen tänä vuonna kysymällä 3823 nuorelta ammattilaiselta, mikä heille on tärkeintä työnantajaa valitessa. Anna YPAI-asiantuntijamme Stina Suomisen ja toimitusjohtajamme Katja Miettisen johdattaa sinut tutkimustulosten maailmaan.

YPAI 2020 tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin seuraavista asioista:

  • 10 tärkeintä asiaa uutta työnantajaa valitessa
  • Suomen 50 houkuttelevinta työnantajaa
  • Uudet trendit verrattuna aiempien vuosien tutkimukseen
  • Miten houkuttelet ja sitoutat nykyiset ja tulevat työntekijät

Täältä pääset lataamaan tutkimustulosten raportit itsellesi talteen. Huomaathan, että tänä vuonna tutkimustulokset on jaettu kolmeen osaan - valitse mieleisesi, tai vaikka kaikki!

Lataa

Tämä lomake ei hyväksy ilmaissähköpostiosoitteita. Pyydämme käyttämään yrityssähköpostia.

Lomakkeen täyttämisen myötä tulemme käsittelemään henkilötietojasi. Käytämme tietojasi kohdennettuihin sähköpostimarkkinointeihin ja relevantteihin tapahtumakutsuihin. Lisätietoja voit lukea tietosuojaselosteestamme.

Tilaa räätälöity YPAI-esittely yrityksellenne

Miltä kuulostaisi, jos asiantuntijamme esittelisivät tuoreen YPAI 2020 -tutkimuksen tulokset teidän yritykselle? Me kokoamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn esityksen YPAI-tutkimuksesta ja jaamme arvokkaita käytännön vinkkejä tulosten hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme esittelyajan kanssasi!

Kyllä kiitos, haluan räätälöidyn esittelyn! 👍

YPAI-tutkimus - mistä on kyse ja miten se on toteutettu?

YPAI-tutkimus (Young Professional Attraction Index toteutetaan vuosittain kuudessa maassa. Tänä vuonna kyselyyn vastasi Suomessa lähes 4000 uran alkuvaiheen osaajaa opiskelijoista valmistuneisiin ja jo joitain vuosia työelämässä olleisiin. Voit lukea tarkemmin tutkimuksen toteutustavasta, aikataulusta ja tulosten validoinnista klikkaamalla alta.

Näin tutkimus toteutettiin
Jaa artikkeli