My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Yrityksellesi räätälöity esittely YPAI 2021 -tuloksista!

Miltä kuulostaisi, jos asiantuntijamme esittelisivät tuoreen YPAI 2021 -tutkimuksen tulokset teidän yritykselle? Me kokoamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn esityksen YPAI-tutkimuksesta ja jaamme arvokkaita käytännön vinkkejä tulosten hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme esittelyajan kanssasi!Mitä räätälöity esittely sinulle tarjoaa?

  • Yleisten tutkimustulosten esittely ja analyysiä niiden taustalla
  • Alakohtaiset tulokset, esim. IT, tekniikka ja kaupalliset alat
  • Käytännön vinkkejä ja keskusteluja YPAI-asiantuntijamme kanssa tulosten hyödyntämiseen - eli miten tulla houkuttelevammaksi työnantajaksi

Sinun tehtäväsi on kerätä relevantti porukka kasaan tulosten esittelytilaisuuteen ja kertoa asiantuntijallemme, mikä/mitkä seuraavista toimialoista ovat juuri teidän yrityksenne näkökulmasta kiinnostavimmat: IT:n, tekniikan vai kaupallinen ala.

Löytyykö yrityksesi houkuttelevien työnantajien top 50 -listalta? Loistavaa, onneksi olkoon! Me kerromme mielellämme, mitä nuoret ammattilaiset ajattelevat teistä työnantajana ja jaamme käytännön vinkkimme tulosten hyödyntämiseen.

Huomaathan, että yrityksenne tulee sijaita pääkaupunkiseudulla, jotta asiantuntijamme pääsevät fyysisesti paikan päälle. Myös esittely Teamsin kautta järjestyy mainiosti.

YPAI-tutkimuksesta

Kysymme vuosittain nuorilta ammattilaisilta mikä heille on tärkeintä uutta työnantajaa valitessa. Tutkimustulosten avulla autamme yrityksiä syventämään ymmärrystään nuorista ammattilaisista ja miten he voivat parhaiten houkutella ja sitouttaa osaajat yritykseen.