My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Kouluttaudu ja työllisty teknologian ja elinkaarihallinnan välimaastoon ILS-osaajaksi!

Miltä kuulostaa merkityksellinen mutta haastava ja innostava ura teknologisten kokonaisuuksien ja elinkaarihallinnan välimaastossa? Houkutteleeko työ elintärkeiden teknologioiden parissa kiinnostavilla toimialoilla, ja halutun osaamisen kartuttaminen? Yritykset ympäri maailmaa panostavat ILS-osaajiin (integrated logistics support), sillä he ovat avainasemassa monimutkaisten teknologisten järjestelmien suunnittelussa ja ylläpidossa. ILS-osaajien tehtävänkuvan ytimessä on varmistaa, että järjestelmät ja laitteet toimivat tehokkaasti ja luotettavasti kaikissa olosuhteissa koko niiden elinkaaren ajan.

✨ Oletko siis huippumotivoitunut ja oppimisennälkäinen uranvaihtaja, joka on valmis kouluttautumaan maksuttomalla n. 12 viikon intensiivikoulutuksella ILS-osaajaksi? ✨

Koulutuksesta valmistuttuasi sinua odottaa vakituinen työpaikka Academic Workin konsulttina ja aloitat työskentelyn yhdellä asiakkaistamme. Tutustu Academyn mahdollisuuksiin tarkemmin ja aloita hakuprosessi jo tänään!

Integrated Logistics Support Academy-koulutus järjestetään virtuaalisesti opettajan johdolla 21.10.2024-24.1.2025 aikana. Koulutuksen jälkeen aloitat vakituisessa työsuhteessa Academic Workin konsulttina ja aloitat työskentelyn yhdellä asiakkaistamme - tutustu mukana oleviin asiakasyrityksiin ja heidän sijainteihin alta!

Rekrytoinnin ensimmäiseen vaiheeseen (soveltuvuustestit) rekisteröityminen päättyy sunnuntaina 2.6. ja päätökset tehdään startti-iltaan 23.9. mennessä kuitenkin mahdollisimman pian. Haun ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee tehdä kaksi soveltuvuustestiä. Aloita ne jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja päätöksiä tehdään heti sopivien hekilöiden löydyttyä!

Tutustu koulutuksen sisältöön, tulevaan työrooliin, rekrytoinnin vaatimuksiin ja sen aikatauluun tarkemmin alta! 👇

Lyhyesti

Aloituspäivä21.10.24
Päättymispäivä24.01.25
KoulutuspaikkaOnline
Startti-ilta23.09.24
Töiden aloitus27.01.25

Mikä Academy on?

Academy-konsepti on suunnattu yksilöille, joilla on palava halu vaihtaa uusiin tehtäviin teknologia-alalle. Konsepti koostuu kolmesta osiosta: motivaatiota ja potentiaalia mittaavasta rekrytointiprosessista, noin 12 viikon vaativasta intensiivikoulutuksesta sekä vakituisesta työsuhteesta Academic Workilla koulutuksen jälkeen. Olemme kouluttaneet Suomessa jo lähes 1000 osaajaa uudelle uralle!

Miksi valita Academy?

  • Nopea väylä uudelle alalle.
  • Käytännönläheistä oppimista huippukouluttajien johdolla sekä vertaistukea ja -oppimista kurssikavereiden kanssa.
  • Varma työpaikka heti valmistumisen jälkeen.
  • Maksuton koulutus, jonka ajalta maksetaan ansionmenetyskorvausta.
  • Vuosien kokemus uranvaihtajien uudelleenkouluttamisesta.
On uskomatonta jälkeenpäin huomata, kuinka paljon olemme oppineet näiden lyhyiden mutta intensiivisten viikkojen aikana ja että nyt saamme työskennellä maailman hienoimman ja kehittyneimmän teknologian parissa.

- Emil, ILS Academyn alumni Ruotsista

Mitä ILS-osaaja tekee? Miksi työllistyä ILS:n pariin?

Integrated Logistics Support osaaja on keskeisessä tehtävässä varmistamassa erilaisten teknologisten ratkaisujen toimivuuden ja tehokkuuden muuttuvissa ympäristöissä - toisin sanoen kriittisten laitteiden ja järjestelmien tulee toimia luotettavasti, olla ylläpidettäviä ja käyttökelpoisia – ja tästä ILS-osaaja pitää huolen. ILS-osaajana pääset työskentelemään tiiviisti eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja varmistamaan optimaalisen teknologisten kokonaisuuksien toiminnan kaikissa tilanteissa. ILS-osaajia kaivataan monenlaisilla toimialoilla, etenkin puolustus-, lento- ja avaruus-, tietoliikenne- sekä raskas teollisuudessa.

ILS:n pariin kannattaa hakeutua, jos monipuoliset työmahdollisuudet kiinnostavat, nautit monimutkaisista ja haastavista (mutta palkitsevista!) työtehtävistä, sekä haluat jatkuvasti oppia uutta ja sitä kautta kantaa vastuuta entistäkin suuremmista kokonaisuuksista. ILS:n parissa pääset elinkaarihallinnan, teknologian ja liiketoiminnan huippukiinnostavaan leikkauspisteeseen!

Hae mukaan ILS-osaajien Academy-koulutusohjelmaamme ja avaa ovi urallasi uusiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Tartu tilaisuuteen ja rakenna tulevaisuutesi alalla, jolla on merkitystä!

Academic Work Academyn koulutuksesta valmistuvien osaajien tulevien työtehtävien yksityiskohdat ja painopisteet riippuvat tulevasta toimeksiannosta ja sen toimialasta. Kaikissa toimeksiannoissa lähdetään kuitenkin liikkeelle samankaltaisista junior-tason tehtävistä.

Mitä opit koulutuksen aikana?

Koulutuksen sisältö on suunniteltu yhdessä asiakasyritysten, koulutuskumppanimme Brights Learningin sekä alan huippuopettajien kanssa. Sen on tarkoitus tarjota konkreettiset taidot uudessa työssä aloittamiseen, ja koulutuksesta valmistuttuasi olet valmis työskentelemään juniortason ILS-rooleissa.

ILS-koulutuksen aikana opit muun muassa:
💡 ymmärtämään mitä ILS:n perusteet, eli keskeisen terminologian, prosessit, tehtävät sekä vaatimukset
💡 ymmärtämään järjestelmien elinkaarihallintaa ja siihen liittyvää projektijohtamista
💡 tunnistamaan ja laskemaan keskeisiä kustannustekijöitä monimutkaisten järjestelmien elinkaaren aikana - nautithan numeroiden pyörittämisestä?
💡 järjestelmien luotettavuudesta, saatavuudesta ja ylläpidettävyydestä – mitä tarkoittaa esim. LCN-struktuuri, FMECA ja FTA
💡 hyödyntämään Exceliä datan käsittelyssä
💡 oman työn johtamista, ajanhallintaa sekä projektin vetämistä

Kaikkein tärkeimpänä asiana opit nopeasti kehittyvän teknologia-alan ykköstaidon: oppimaan oppimisen. Millään alalla ei voi oppia kaikkea vain muutamassa viikossa, joten valmius ja motivaatio oppia lisää työn ohessa ovat avainasemassa.

Minne Academy-koulutuksen jälkeen työllistyy?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina yhdellä asiakasyrityksistämme. Käytännössä elät ja hengität arkea asiakkaallamme – Academic Work toimii tukenasi taustalla.

Mukana olevat yritykset:


Rekrytoinnin aikana saatamme lisätä muita asiakasyrityksiä ja paikkakuntia listaan. Valitettavasti emme voi kuitenkaan etukäteen arvioida mille paikkakunnille toimeksiantoja voi olla tarjolla, vaan julkaisemme tiedot tällä sivulla niiden vahvistuttua.

Kenelle Academy-koulutus sopii?

Academy-rekrytoinnissa painotamme hakijan kykyä ja halua oppia uutta, aitoa motivaatiota koulutusta, uutta työtä ja teknologia-alaa kohtaan, sekä intensiivikoulutukseen ja uuteen työhön sopivaa persoonallisuutta. Lisäksi hakijan eduksi voidaan laskea aikaisemman työuran aikana kehittyneitä ominaisuuksia ja taitoja - tuo siis rohkeasti esiin erilaiset työelämätaidot, joita sinulla on tuoda mukanasi!

Etsimällämme henkilöllä on…
palava halu päästä työskentelemään ILS:n parissa ja olla ratkaisemassa monimutkaisia haasteita sen avulla
luja motivaatio sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
joustava asenne, kärsivällisyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa
kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä soveltuvuustestit, joilla hakuprosessi alkaa
sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielitaito
✅ vähintään 18 vuotta ikää
✅ kyky sitoutua asiakasyrityksen työskentelykäytäntöihin: toimeksiannon asiakasyrityksestä ja työn luonteesta riippuen työ voi vaatia runsasta, jopa täyttä läsnäoloa, kun taas osalla voi olla vapaammat etätyökäytännöt - kuulet tarkemmin asiakaskohtaisista käytännöistä rekrytoinnin aikana.
💚 hakijan eduksi voidaan laskea erilaiset ominaisuudet ja taidot aiemmalta työuralta - kerro rohkeasti millaista osaamista sinulla on jo entuudestaan!

Huomaathan, että turvallisuusselvitys/huumausainetesti vaaditaan ja se tulee läpäistä.

Näin haet mukaan Academyyn

Monivaiheinen Academy hakuprosessi alkaa soveltuvuustesteillä, joihin pääset rekisteröitymään klikkaamalla tämän sivun Tee testit -nappulaa. Pääset tutustumaan tarkemmin hakuprosessiimme alla olevan napin kautta.

Haun ja koulutuksen aikataulu

📄 Hakuaika 22.4.-2.6.2024. Huomaathan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat tehdään startti-iltaan mennessä. Kunhan olet rekisteröitynyt haun ensimmäiseen vaiheeseen 2.6. mennessä, pidämme huolen, että ehdit jättää hakudokumentit myös sen jälkeen jos soveltuvuustestisi menevät läpi.
🗓️ Startti-ilta 23.9.2024, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut. Tästä alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen varsinaisen koulutuksen alkua.
💡 Intensiivikoulutus 21.10.2024-24.1.2025. Opetusta on joka arkipäivä klo 9–17, minkä lisäksi tulee olla valmis kertaamaan vapaa-ajalla. Intensiivikoulutuksen ajan olet oikeutettu ansionmenetyskorvaukseen. Viikot 51-52 ovat itseopiskeluviikkoja.
🎓 Valmistujaiset 24.1.2025
🤝 Töiden aloitus 27.1.2025

Happy group icon

Heräsikö kysyttävää hakuprosessista tai koulutuksesta?

Jäikö mietityttämään mitä soveltuvuustestit mittaavat, minkälainen palkka koulutuksesta valmistuneilla konsulteilla on tai mistä esiopinnoissa on kyse? Pääset tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin täällä. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen academy@academicwork.fi, ja palaamme sinulle muutaman arkipäivän sisällä.

Hyvän porukan ympäröimänä uuden oppiminen oli mielekästä ja alan vaihtaminen tuntui helpommalta.

- Johanna, Academic Work Academyn alumni