My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Korona toimisto paluu
Re:work

Paluu toimistolle edessä - ota nämä huomioon

Koronarajoitusten jälkeen paluu toimistoarkeen alkaa olla käsillä. Monet etätyön aikana käyttöönotetut toimintatavat jäävät varmasti elämään tavalla tai toisella. Nyt viimeistään on hyvä varmistaa, että toimistoympäristö ja käytännöt siellä ovat turvallisia.

Turvallisen toimiston takaamiseksi keräsimme käyttöösi muistilistan, jota hyödyntämällä voit pitää huolta työntekijöistäsi, asiakkaistasi ja muista sidosryhmistä.

Vaikka pahin koronatilanne näyttäisi laantuneen Suomen osalta, jylläävät tauti ja sen seuraukset vielä muualla maailmassa rajuinakin. Jotta voit taata työntekijöille turvallisen paluun koti- ja mökkitoimistoilta takaisin yrityksenne tiloihin työskentelemään, tulee sinun kiinnittää erityistä huomiota muutamiin seikkoihin, tiedottaa riittävästi sekä varautua sopivilla välineillä.

Tärkeintä varautumisessa on estää taudin leviäminen ja siten suojella työntekijöitä tartunnalta. Tartuntariskiä voi alentaa parhaiten huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä vähentämällä lähikontakteja. (Lähde: THL)

Auttaaksemme sinua koronan jälkeisessä toimistolle paluussa, kokosimme muistilistan asioista, jotka sinun tulisi ottaa huomioon valmisteluissa.

Voit selata muistilistaa ohesta klikkaamalla nuolia, tai lataamalla muistilistan itsellesi.

Lataa muistilista