My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
AW_Academy_intensiivikoulutus
Työ & ura

12 viikon intensiivikoulutuksia tarjoava AW Academy pähkinänkuoressa

AW Academy tuli ja haastoi perinteiset tavat vaihtaa alaa. Miten 12 viikon intensiivikoulutus käytännössä toimii? Kuka voi hakea AW Academyyn? Entä mitä tapahtuu valmistumisen jälkeen? Tutustu AW Academyyn ja ota kiihdytyskaista uudelle uralle!

Mikä AW Academy on?

AW Academy on kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva koulu, joka kouluttaa ja työllistää motivoituneet ja oikeanlaiset oppimisvalmiudet omaavat ihmiset uudelle uralle. 12 viikon mittainen intensiivikurssi on maksuton ja jokaiselle osallistujalle taataan koulutuksen jälkeen vakituinen työpaikka. AW Academy on Academic Workin sisaryhtiö, jonka avulla koulutamme osaajapulasta kärsiville aloille uusia nuoria ammattilaisia.

Tähän asti suurin osa AW Academysta valmistuneista yli 2400 osaajasta on kouluttautunut ja työllistynyt osaajapulasta kärsivälle IT-alalle, mutta olemme järjestäneet koulutuksia myös erilaisiin tekniikan alan tehtäviin. Katso tulevat koulutukset täältä!

Miksi hakisin AW Academyyn?

AW Academy on kiihdytyskaista alanvaihdosta haaveilevalle: se mahdollistaa nopean siirtymisen uudelle uralle ilman monen vuoden opiskelua tai aiempaa alan kokemusta. Se on siis ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle, joka koet vetoa alaan ja etsit mahdollisuutta päästä oppimaan ja saada jalkaa oven väliin.

AW Academy mahdollistaa paitsi nopean myös turvallisen uranvaihdoksen: saat valmistumisen jälkeen varman työpaikan Academic Workilta, eli et joudu huolehtimaan työpaikan löytymisestä itse – jalkasi todella sujahtaa oven väliin ja pääset kasvattamaan osaamistasi heti valmistumisen jälkeen. Tutustu avoimiin ohjelmiin.

Miten voin oppia uuden ammatin 12 viikossa?

Koulutusohjelmat perustuvat kiihdytetyn oppimisen malliin, joka tarkoittaa lyhyiden teoriaosuuksien yhdistämistä intensiiviseen käytännön työelämän ongelmien ratkomiseen. Koulutuksissa ehdottomasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, mikä antaa parhaat mahdolliset eväät töiden aloittamiseen heti koulutuksen jälkeen.

Käytännönläheinen 12 viikon koulutus rakentaa vankan perustan, jonka päälle jatketaan osaamisen rakentamista työelämässä. Vauhdilla muuttuva työelämä vaatii jatkuvaa osaamisen päivittämistä ja AW Academysta saa hyvät valmiudet etsiä tietoa myös itsenäisesti.

Mitä valmistumisen jälkeen tapahtuu?

AW Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina asiakasyrityksessä. Käytännössä elät ja hengität arkea asiakasyrityksessä ja heidän asiakkaidensa projekteissa – Academic Work toimii tukena taustalla.

Kuka voi hakea?

AW Academyyn voi hakea kuka tahansa: rekrytointiprosessi keskittyy aiemman työkokemuksesi sijaan potentiaaliisi. Tärkeintä on, että olet motivoitunut aloittamaan uuden uran valitsemasi koulutusohjelman aihepiirin parissa ja valmis panostamaan aikaasi ja energiaasi intensiiviseen koulutukseen.

Myös oppimisvalmiudet vaikuttavat opiskelijavalintoihin. Hakuprosessi alkaakin aina testeillä, jotka pääset tekemään verkossa.

Miten haen?

Voit aloittaa AW Academyn hakuprosessin vaikka saman tien kiinnostavan kurssin löydettyäsi: hakuprosessi alkaa omalla tietokoneella tehtävillä testeillä, joiden suorittamiseen on kokonaisuudessaan hyvä varata noin 45 minuuttia.

Testit mittaavat oppimiskykyäsi ja persoonasi sopivuutta haettavaan rooliin. Mikäli läpäiset testit, saat linkin, jonka kautta voit hakea koulutusohjelmaan.

Kiinnostuitko?

Tiesitkö, että jo yli 2400 osaajaa on valmistunut koulutuksistamme Pohjoismaissa ja Saksassa ja heitä työskentelee jo yli 400 eri yrityksessä?

Jos sinä haluat olla seuraava, tutustu koulutuksiin ja hae mukaan.