Työ & ura

12 viikon intensiivikoulutuksia tarjoava Academy pähkinänkuoressa

Academy tuli ja haastoi kaavoihin kangistuneet koulutusohjelmat. Miten 12 viikon intensiivikoulutus käytännössä toimii? Kuka voi hakea Academyyn? Entä mitä tapahtuu valmistumisen jälkeen? Tutustu tulevaisuuden koulu Academyyn!

Mikä Academy on?

Academy on kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva koulu, joka kouluttaa ja työllistää motivoituneet ja oikeanlaiset oppimisvalmiudet omaavat ihmiset uudelle uralle. 12 viikon mittainen intensiivikurssi on maksuton ja jokaiselle osallistujalle taataan koulutuksen jälkeen vakituinen työpaikka. Academy on Academic Workin sisaryhtiö, jonka avulla koulutamme osaajapulasta kärsiville aloille uusia nuoria ammattilaisia.

Tähän asti suurin osa Academyn ohjelmista on kouluttanut uusia osaajia koodaripulasta kärsivälle IT-alalle. Tulevaisuuden IT-osaajia koulutetaan myös tammikuussa alkavilla kursseilla, joihin voit hakea juuri nyt!

Miksi hakisin Academyyn?

Academy on kiihdytyskaista IT-alasta haaveilevalle: se mahdollistaa nopean siirtymisen uudelle uralle ilman monen vuoden opiskelua tai minkäänlaista aiempaa kokemusta IT-alasta. Se on siis ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle, joka koet vetoa alaan ja etsit mahdollisuutta päästä oppimaan ja saada jalkaa oven väliin.

Academy mahdollistaa paitsi nopean myös turvallisen uranvaihdoksen: saat valmistumisen jälkeen varman työpaikan Academic Workilta, eli et joudu huolehtimaan työpaikan löytymisestä itse – jalkasi todella sujahtaa oven väliin ja pääset kasvattamaan osaamistasi Junior IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen. Tutustu avoimiin ohjelmiin.

Miten voin oppia uuden ammatin 12 viikossa?

Koulutusohjelmat perustuvat kiihdytetyn oppimisen malliin, joka tarkoittaa lyhyiden teoriaosuuksien yhdistämistä intensiiviseen käytännön työelämän ongelmien ratkomiseen. IT-kursseilla koodataan noin 500 tuntia 12 viikon aikana, mikä on enemmän koodausta kuin useimmissa korkeakouluissa useamman vuoden aikana.

Käytännönläheinen 12 viikon koulutus rakentaa vankan perustan, jonka päälle jatketaan osaamisen rakentamista työelämässä. It-alalla työskentely vaatii jatkuvaa osaamisen päivittämistä ja Academysta saa hyvät valmiudet etsiä tietoa myös itsenäisesti.

Mitä valmistumisen jälkeen tapahtuu?

Työt Academic Workin vakituisena konsulttina alkavat välittömästi valmistumisen jälkeen. Saat toimeksiannon, eli menet asiakasyritykseemme kasvattamaan kokemustasi ja osaamistasi Junior IT-konsulttina. Suurin osa konsulteistamme työllistyy ohjelmistokehittäjiksi, mutta koulutuksen jälkeen saatat aloittaa myös erilaisissa IT-projektinjohtoon, testaamiseen tai vaatimusmäärittelyyn liittyvissä tehtävissä.

Kuka voi hakea?

Academyyn voi hakea kuka tahansa: rekrytointiprosessi keskittyy aiemman työkokemuksesi sijaan potentiaaliisi. Tärkeintä on, että olet motivoitunut aloittamaan uran IT-alalla ja valmis panostamaan aikaasi ja energiaasi intensiiviseen koulutukseen.

Myös oppimisvalmiudet, toisin sanoen looginen, numeerinen ja verbaalinen kyvykkyys vaikuttavat opiskelijavalintoihin. Hakuprosessi alkaakin aina testeillä, jotka pääset tekemään verkossa.

Miten haen?

Voit aloittaa Academyn hakuprosessin vaikka saman tien: hakuprosessi alkaa omalla tietokoneella tehtävillä testeillä, joiden suorittamiseen on kokonaisuudessaan hyvä varata kaksi tuntia. Testit mittaavat kognitiivisia taitojasi, eli loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyäsi. Mikäli läpäiset testit, saat linkin, jonka kautta voit hakea koulutusohjelmaan.

Katso avoimet ohjelmat
Tutustu Academyyn syvemmin
Jaa artikkeli