My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_tarina

Academic Workin tarina - ideasta kansainväliseksi konserniksi

Academic Workin tarina alkoi, kun kolme opiskelijaa oivalsivat, että töitä etsivät opiskelijat ja työvoimaa tarvitsevat yritykset voisivat hyötyä toisistaan. Nykyään olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys, jonka toiminta ulottuu kuuteen eri maahan. Tutustu tarinaamme!

Tutustu henkilöstopalveluihimme!

Tarina alkoi kolmen opiskelijan unelmasta

Vuonna 1998 olimme kolmen opiskelijan ja yrittäjänalun villi unelma. Aloitimme toimintamme vaatimattomasti Tukholman Teknillisen korkeakoulun pannuhuoneessa. Yksinkertainen liikeidea osoittautui kuitenkin menestykseksi, ja laajennuimme nopeasti. Nykyään autamme asiakkaitamme löytämään tulevaisuuden osaajat; korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevat nuoret ammattilaiset. Haluamme luoda asiakkaillemme tulevaisuuden rekrytointikanavan!

Nuorten ammattilaisten rekrytoinnin asiantuntija

Olemme työskennelleet nuorten ammattilaisten kanssa konsernitasolla vuodesta 1998 ja Suomen markkinoilla vuodesta 2008. Yritykset kääntyvät puoleemme, koska tunnemme kohderyhmämme tarkasti ja tarjoamme erittäin ammattitaitoisia ja kiinnostavia palveluja eri toimialoilla.

Kokemuksemme ja kohderyhmätuntemuksemme ansiosta tunnistamme nuorten ammattilaisten henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuuden eli kompetenssit, jonka ansiosta osaamme katsoa pelkkää CV:tä syvemmälle. Kannustamme ja opastamme hakijoitamme hakeutumaan vahvuuksiensa mukaisiin tehtäviin, mutta myös haastamaan itseään.

Asiakkainamme on alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä, sekä myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä.

Arvojemme tärkeys rekrytoinnissa

Teettämiemme asiakas– ja työntekijätyytyväisyyteen liittyvien tutkimusten tulokset osoittavat, että arvomme ulottuvat asiakasyrityksiin saakka. Pyrimme aina löytämään työtehtävään henkilön, jonka ominaisuudet ja arvot kohtaavat asiakasyrityksen arvojen kanssa. Olemme todenneet kokemuksen perusteella, että arvojen kohtaaminen johtaa todennäköisimmin kaikkien osapuolien tyytyväisyyteen.

Palvelua myös kansainvälisesti

Kansainvälistymisemme alkoi Norjasta vuonna 2007 ja alkuvuonna 2008 avasimme jo toimistot Helsingissä, Münchenissä sekä Kööpenhaminassa. Vuonna 2010 vahvistimme asemaamme Saksassa avaamalla toimiston myös Hampuriin ja samaan aikaan avasimme kaksi uutta toimistoa Norjaan.

Ensimmäisen kerran kasvoimme yritysoston kautta 2015, kun Sveitsiläinen Cusmic henkilöstövuokrausyhtiö sulautettiin konserniin. Suomessa asiakkaitamme palvelee jo yli 170 hengen tiimi. Tällä hetkellä toimimme kuudessa maassa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Tanskassa sekä Sveitsissä.