AW Academy – Uniikki ratkaisu osaajapulaan

Hidastaako osaajapula yrityksesi kasvua? Kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva sisaryrityksemme AW Academyn avulla saat nopeasti ja joustavasti tarpeitasi vastaavaa osaamista esimerkiksi IT:n ja tekniikan alojen rooleihin.

AW Academy on yrityksen tarpeisiin räätälöitävä rekrytointi- ja uudelleenkoulutusratkaisu, jonka avulla saat uutta osaamista matalalla riskillä.

Lue, millaisissa tilanteissa AW Academy on ratkaisu resursointihaasteisiisi!

60+
Yritystä on löytänyt uusia osaajia AW Academyn avulla.
220
Uudelle uralle koulutettua AW Academy -konsulttia.
80%
AW Academy -konsulteista on korkeakoulutettuja - eli alanvaihtajia.

AW Academy on ratkaisu resursointihaasteisiisi, kun:

  • Tarvitsemaasi osaamista ei löydy
  • Tarvitset osaajia nopeasti
  • Tarvitset spesifiä osaamista esimerkiksi uuden teknologian myötä
  • Haluat sijoittaa tulevaisuuteen hankkimalla osaajia, jotka kasvavat yrityksesi mukana ja pystyvät uusiutumaan teknologioiden uusiutuessa

Miten AW Academy toimii?

AW Academy tarjoaa sekä täysin yrityksellesi räätälöityjä koulutusohjelmia että yksittäisiä, tiettyyn teknologiaan koulutettuja, konsultteja avoimilta luokilta.

Haluatko sinäkin rekrytoida tuoretta osaamista AW Academyn avulla? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi pikimmiten!

Miten AW Academyn koulutusprosessi toimii?

AW Academyn toimintamalli on loppuun asti hiottu. Kaikki AW Academyn konsultit käyvät läpi tarkan hakuprosessin, jossa tunnistetaan kunnianhimoisimmat, parhaimmat oppimisvalmiudet ja korkeimman motivaation omaavat hakijat.

Tämän jälkeen seulan läpäisseet konsultit aloittavat 12 viikon kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan koulutusohjelman. Opiskelu on täyspäiväistä ja hyvin intensiivistä. Tutustu tarkemmin kiihdytetyn oppimisen menetelmään osoitteessa www.academy.fi.

12 viikon jälkeen konsultit aloittavat Academic Workin asiakasyrityksissä junioritason osaajina, joilla on parhaimmat mahdolliset valmiudet oppia uutta ja ennen kaikkea motivaatiota kehittyä asiakasyrityksen huippuosaajaksi.

Näin AW Academy paikkasi KPMG:n osaajapulaa

Yksi AW Academyn tyytyväisistä asiakkaista on KPMG, joka lähti pioneerimaisella asenteella mukaan heti AW Academyn ensiaskeleista asti. Lue, millaisilla ratkaisuilla AW Academy on paikannut KPMG:n osaajapulaa.

Tutustu referenssiin

Haluatko tietää AW Academy-konseptista lisää, tai kuulla, kuinka voimme sen avulla ratkaista sinun yrityksesi resursointihaasteita? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Olemme yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli