AW Academy – Uniikki ratkaisu osaajapulaan

Hidastaako osaajapula yrityksesi kasvua? Kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva sisaryrityksemme AW Academyn avulla saat nopeasti ja joustavasti tarpeitasi vastaavaa osaamista esimerkiksi IT:n ja tekniikan alojen rooleihin.

AW Academy on yrityksen tarpeisiin räätälöitävä rekrytointi- ja uudelleenkoulutusratkaisu, jonka avulla saat uutta osaamista matalalla riskillä.

Lue, millaisissa tilanteissa AW Academyn ja Academic Workin tarjoama palvelumalli on ratkaisu resurssihaasteisiin.

400+
asiakasyritystä on saanut riveihinsä AW Academyn läpikäyneitä osaajia
2400+
valmistunutta konsulttia Pohjoismaissa ja Saksassa vuodesta 2015 lähtien
120+
järjestettyä koulutusta mm. IT:n ja tekniikan aloille

AW Academy on ratkaisunne, kun:

  • Tarvitsemaanne osaamista ei löydy markkinoilta tai sitä on haastava rekrytoida
  • Tarvitsette tiettyä osaamista, jolloin räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeitanne vastaamaan
  • Tarvitsette osaajia nopeasti, jolloin avoimet luokkamme ovat ratkaisunne
  • Nykyisten työntekijöidenne osaamista halutaan kehittää

Mitä AW Academyn koulutusmalli tarkoittaa?

AW Academyn koulutukset perustuvat omaan pedagogiseen malliin, jota kutsumme AW Academy Wayksi. Sen avulla tarjoamme sekä täysin yrityksellenne räätälöityjä koulutusohjelmia että yksittäisiä, tiettyyn teknologiaan koulutettuja konsultteja avoimilta luokilta. Mallia voidaan hyödyntää myös nykyisen henkilöstön lisä- tai uudelleenkouluttamiseen tarpeidenne mukaan.

Miten AW Academyn koulutusprosessi toimii?

AW Academyn toimintamalli on loppuun asti hiottu. Kaikki AW Academyn konsultit käyvät läpi tarkan hakuprosessin, jossa tunnistetaan kunnianhimoisimmat, parhaat oppimisvalmiudet ja korkeimman motivaation omaavat hakijat.

Tämän jälkeen seulan läpäisseet konsultit suorittavat ensin itsenäisiä etäopintoja noin kuukauden ajan, jotta kaikki voivat aloittaa samalta viivalta. Itse koulutus kestää 12 viikkoa ja se perustuu kiihdytetyyn oppimiseen. Opiskelu on täyspäiväistä ja hyvin intensiivistä, minkä takia koulutettavien osaamista testataan viikoittain oppimistavoitteiden saavuttamisen varmistamiseksi. Intensiivijakson jälkeen konsultit ovat valmiita aloittamaan täysipäiväisen työskentelyn yrityksessänne juniortason osaajina. Oppimisen asenne on vahvasti läsnä, minkä myötä oppimiskäyrän kulmakerroin on korkea myös jatkossa.

Referenssi: Näin AW Academy paikkasi KPMG:n osaajapulaa

Yksi AW Academyn tyytyväisistä asiakkaista on KPMG, joka lähti pioneerimaisella asenteella mukaan heti AW Academyn ensiaskeleista asti. Lue, millaisilla ratkaisuilla AW Academy on paikannut KPMG:n osaajapulaa.

Tutustu referenssiin

Referenssi: Miten AW Academy on auttanut Digiaa?

AW Academy on ratkaissut Digian osaajatarvetta kouluttamalla AWS-osaajia juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidysti. Lue, miten prosessi eteni ja mitä AW Academy mahdollisti Digialle.

Lue lisää!

Tarvitsetko osaajia?

Haemme nyt asiakasyrityksiä mukaan mm. seuraaviin räätälöityihin koulutuksiin.

Ohjelmistorobotiikkakoulutus

Mitä? Koulutamme uusia ohjelmistorobotiikkaosaajia kesän 2021 aikana.


Aikataulu Toimimalla ennen 15.11.2021 pääset mukaan koulutusohjelman suunnitteluun sekä koulutettavien rekrytointiin. Koulutus järjestetään kevään 2022 aikana ja konsultit valmistuvat 19. huhtikuuta 2022.


Tutustu koulutussisältöön ja anna meidän kertoa lisää

Tämän lisäksi suunnitteilla on myös muita koulutuksia, joiden lisäksi voimme räätälöidä täysin teidän tarpeisiin soveltuvan koulutuskokonaisuuden.

Haluatko tietää AW Academy-konseptista lisää, tai kuulla, kuinka voimme sen avulla ratkaista sinun yrityksesi resursointihaasteita? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Olemme yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli