Academy - tutustu osaajapulaa paikkaavaan sisaryritykseemme

Hidastaako osaajapula yrityksesi kasvua? Kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva sisaryrityksemme Academyn avulla saat nopeasti ja joustavasti tarpeitasi vastaavaa osaamista.

Academy on yrityksen tarpeisiin räätälöitävä rekrytointi- ja uudelleenkoulutusratkaisu, jonka avulla saat uutta osaamista matalalla riskillä. Lue, millaisissa tilanteissa Academy on ratkaisu resursointihaasteisiisi!

60+
Yritystä on löytänyt uusia osaajia Academyn avulla.
177
Uudelle uralle koulutettua Academy-konsulttia.
80%
Academy-konsulteista on korkeakoulutettuja - eli alanvaihtajia.

Milloin Academy on ratkaisu resursointihaasteisiisi?

  • Kun osaajia ei löydy
  • Kun tarvitset osaajia nopeasti
  • Kun tarvitset spesifiä osaamista esimerkiksi uuden teknologian myötä
  • Kun haluat sijoittaa tulevaisuuteen hankkimalla osaajia, jotka kasvavat yrityksesi mukana ja pystyvät uusiutumaan teknologioiden uusiutuessa

Miten Academy toimii?

Academy tarjoaa sekä täysin yrityksellesi räätälöityjä koulutusohjelmia että yksittäisiä, tiettyyn teknologiaan koulutettuja, konsultteja avoimilta luokilta. Tutustu tarkemmin kahteen eri koulutuskonseptiimme.

Haluatko sinäkin rekrytoida tuoretta osaamista Academyn avulla? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi pikimmiten!

Miten Academyn koulutusprosessi toimii?

Academyn toimintamalli on loppuun asti hiottu. Kaikki Academyn konsultit käyvät läpi tarkan hakuprosessin, jossa tunnistetaan kunnianhimoisimmat, parhaimmat oppimisvalmiudet ja korkeimman motivaation omaavat hakijat.

Tämän jälkeen seulan läpäisseet konsultit aloittavat 12 viikon kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan koulutusohjelman. Opiskelu on täyspäiväistä ja hyvin intensiivistä. Tutustu tarkemmin kiihdytetyn oppimisen menetelmään.

12 viikon jälkeen konsultit aloittavat asiakasyrityksissämme junioritason osaajina, joilla on parhaimmat mahdolliset valmiudet oppia uutta ja ennen kaikkea motivaatiota kehittyä asiakasyrityksen huippuosaajaksi.

Näin Academy paikkasi KPMG:n osaajapulaa

Yksi Academyn tyytyväisistä asiakkaista on KPMG, joka lähti pioneerimaisella asenteella mukaan heti Academyn ensiaskeleista asti. Lue, millaisilla ratkaisuilla Academy on paikannut KPMG:n osaajapulaa.

Tutustu referenssiin

Haluatko tietää Academy-konseptista lisää, tai kuulla, kuinka voimme sen avulla ratkaista sinun yrityksesi resursointihaasteita? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Olemme yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli