Academic_Work_AWAcademy

Academy – Uniikki ratkaisu osaajapulaan

Hidastaako osaajapula yrityksesi kasvua? Kiihdytetyn oppimisen malliin perustuvien koulutusten avulla saat nopeasti ja joustavasti tarpeitasi vastaavaa osaamista esimerkiksi IT:n ja tekniikan alojen rooleihin.

Maailmaamme muokkaavat nopea teknologinen kehitys ja digitalisaatio ja uusille ja uniikeille taidoille on kova tarve. Academic Workin Academy on juuri teidän tarpeisiinne skaalautuva ja räätälöitävä henkilöstöratkaisu.

Lue, minkälaisissa tilanteissa Academyn ja koulutuskumppanimme Brightsin tarjoama palvelumalli on ratkaisu resurssihaasteisiin.

500+

asiakasyritystä on saanut riveihinsä Academyn läpikäyneitä osaajia

3000+

valmistunutta konsulttia Pohjoismaissa ja Saksassa vuodesta 2015 lähtien

200+

järjestettyä koulutusta mm. IT:n ja tekniikan aloille

Academy-koulutusohjelmat ovat ratkaisunne, kun:

  • Tarvitsemaanne osaamista ei löydy markkinoilta tai sitä on haastava rekrytoida
  • Tarvitsette tiettyä osaamista, jolloin räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeitanne vastaamaan
  • Tarvitsette osaajia nopeasti, jolloin avoimet luokkamme ovat ratkaisunne

Mitä Academyn koulutusmalli tarkoittaa?

Koulutuksen käytännön toteutuksesta vastaa sisaryritykseme Brights, ja koulutuksissa hyödynnämme Brightsin omaa pedagogista mallia, jota kutsumme The Brights Wayksi. Sen avulla tarjoamme sekä täysin yrityksellenne räätälöityjä koulutusohjelmia että yksittäisiä, tiettyyn teknologiaan koulutettuja konsultteja avoimilta luokilta. Mallia voidaan hyödyntää myös nykyisen henkilöstön lisä- tai uudelleenkouluttamiseen tarpeidenne mukaan.

Academic_Work_AW_Academy

Miten koulutusprosessi toimii?

Academyn toimintamalli on loppuun asti hiottu. Kaikki Academyn konsultit käyvät läpi tarkan hakuprosessin, jossa tunnistetaan kunnianhimoisimmat, parhaat oppimisvalmiudet ja korkeimman motivaation omaavat hakijat.

Tämän jälkeen seulan läpäisseet konsultit suorittavat ensin itsenäisiä etäopintoja noin kuukauden ajan, jotta kaikki voivat aloittaa samalta viivalta. Itse koulutus kestää 12 viikkoa ja se perustuu kiihdytetyyn oppimiseen. Opiskelu on täyspäiväistä ja hyvin intensiivistä, minkä takia koulutettavien osaamista testataan viikoittain oppimistavoitteiden saavuttamisen varmistamiseksi. Intensiivijakson jälkeen konsultit ovat valmiita aloittamaan täysipäiväisen työskentelyn yrityksessänne juniortason osaajina. Oppimisen asenne on vahvasti läsnä, minkä myötä oppimiskäyrän kulmakerroin on korkea myös jatkossa.

academic_work_academy

Referenssi: Näin Academy paikkasi KPMG:n osaajapulaa

Yksi Academyn tyytyväisistä asiakkaista on KPMG, joka lähti pioneerimaisella asenteella mukaan heti Academyn ensiaskeleista asti. Lue, millaisilla ratkaisuilla Academy on paikannut KPMG:n osaajapulaa.

Referenssi: Miten Academy on auttanut Digiaa?

Academy-koulutusohjelmat ovat helpottaneet Digian osaajatarvetta kouluttamalla AWS-osaajia juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidysti. Lue, miten prosessi eteni ja mitä Academy mahdollisti Digialle.

Haluatko tietää Academy-konseptista lisää, tai kuulla, kuinka voimme sen avulla ratkaista sinun yrityksesi resursointihaasteita? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Olemme yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan!