AW Academy – Uniikki ratkaisu osaajapulaan

Hidastaako osaajapula yrityksesi kasvua? Kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva sisaryrityksemme AW Academyn avulla saat nopeasti ja joustavasti tarpeitasi vastaavaa osaamista esimerkiksi IT:n ja tekniikan alojen rooleihin.

AW Academy on yrityksen tarpeisiin räätälöitävä rekrytointi- ja uudelleenkoulutusratkaisu, jonka avulla saat uutta osaamista matalalla riskillä.

Lue, millaisissa tilanteissa AW Academy on ratkaisu resursointihaasteisiisi!

100+
Yritystä on löytänyt uusia osaajia AW Academyn avulla.
360+
Uudelle uralle koulutettua AW Academy -konsulttia.
80%
AW Academy -konsulteista on korkeakoulutettuja - eli alanvaihtajia.

AW Academy on ratkaisunne, kun:

  • Tarvitsemaanne osaamista ei löydy markkinoilta tai sitä on haastava rekrytoida
  • Tarvitsette osaajia nopeasti, jolloin avoimet luokkamme ovat ratkaisunne
  • Tarvitsette tiettyä osaamista, jolloin räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeitanne vastaamaan
  • Nykyisten työntekijöidenne osaamista halutaan kehittää

Miten AW Academy toimii?

AW Academy on koulutusmalli, jota voi soveltaa toimialasta riippumatta. AW Academy tarjoaa sekä täysin yrityksellenne räätälöityjä koulutusohjelmia että yksittäisiä, tiettyyn teknologiaan koulutettuja konsultteja avoimilta luokilta. AW Academy mahdollistaa lisäksi yrityksenne oman henkilökunnan lisä- tai uudelleenkouluttamisen juuri tarpeidenne mukaan.

Haluatteko rekrytoida tuoretta osaamista AW Academyn avulla tai kehittää nykyisten osaajien kyvykkyyksiä?  Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi pikimmiten!

Miten AW Academyn koulutusprosessi toimii?

AW Academyn toimintamalli on loppuun asti hiottu. Kaikki AW Academyn konsultit käyvät läpi tarkan hakuprosessin, jossa tunnistetaan kunnianhimoisimmat, parhaimmat oppimisvalmiudet ja korkeimman motivaation omaavat hakijat.

Tämän jälkeen seulan läpäisseet konsultit aloittavat 12 viikon kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan koulutusohjelman. Opiskelu on täyspäiväistä ja hyvin intensiivistä. Tutustu tarkemmin kiihdytetyn oppimisen menetelmään täällä.

12 viikon jälkeen konsultit aloittavat Academic Workin asiakasyrityksissä junioritason osaajina, joilla on parhaimmat mahdolliset valmiudet oppia uutta ja ennen kaikkea motivaatiota kehittyä asiakasyrityksen huippuosaajaksi.

Näin AW Academy paikkasi KPMG:n osaajapulaa

Yksi AW Academyn tyytyväisistä asiakkaista on KPMG, joka lähti pioneerimaisella asenteella mukaan heti AW Academyn ensiaskeleista asti. Lue, millaisilla ratkaisuilla AW Academy on paikannut KPMG:n osaajapulaa.

Tutustu referenssiin

Miten AW Academy on auttanut Digiaa?

AW Academy on ratkaissut Digian osaajatarvetta kouluttamalla AWS-osaajia juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidysti. Lue, miten prosessi eteni ja mitä AW Academy mahdollisti Digialle.

Lue lisää!

Haluatko tietää AW Academy-konseptista lisää, tai kuulla, kuinka voimme sen avulla ratkaista sinun yrityksesi resursointihaasteita? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla. Olemme yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli