My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Whistleblowing

Ilmoita epäeettisestä tai laittomasta käytöksestä.

Academic Work on sitoutunut noudattamaan liiketoiminnassaan korkeimpia avoimuuden, vastuullisuuden ja rehellisyyden standardeja. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että nämä keskeiset arvot ovat ominaista yhtiöllemme ja liiketoiminnallemme.

Työntekijöitämme kannustetaan ilmoittamaan esihenkilölleen tai tarvittaessa johdolle kaikesta toiminnasta, jonka he uskovat rikkovan lakeja, eettisiä periaatteita tai sisäisiä käytäntöjämme. Muut, kuten asiakkaat, toimittajat, liikekumppanit tai muut henkilöt, voivat ilmoittaa asiasta ensisijaiselle Academic Workin yhteyshenkilölleen.

Voi kuitenkin olla tilanteita, joissa ei ole mahdollista tai tarkoituksenmukaista ilmoittaa väärinkäytöksestä edellä mainittujen menettelyjen mukaisesti. Ilmoittavalla henkilöllä on myös oltava mahdollisuus olla täysin anonyymi, jotta kynnys ilmoittaa epäillystä väärinkäytöksestä olisi matalampi.

Academic Work on siksi ottanut käyttöön menettelyn epäeettisestä tai laittomasta väärinkäytöksestä ilmoittamiseen online-lomakkeella. Menettelyllä varmistetaan luottamuksellisuus, suljetaan eturistiriidat mahdollisimman pitkälle pois ja taataan haluttaessa täysi anonymiteetti. Ilmoitukset vastaanottaa ja arvioi kolmas osapuoli, joka huolehtii mahdollisesta lisäviestinnästä ilmoittavan henkilön kanssa ja välittää asian Academic Workin sisällä asianmukaiselle vastaanottajalle jatkotutkimuksia ja -toimia varten. Raportointipalvelu on täysin irrotettu Academic Workista, ja se täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset koskemattomuuden varmistamiseksi.

Jos raportoiva henkilö haluaa pysyä nimettömänä, hänen henkilöllisyytensä pidetään salassa sekä Academic Workilta että vastaanottavalta kolmannelta osapuolelta. Jos raportoiva henkilö haluaa raportoida väärinkäytöksestä puhelimitse tai fyysisen tapaamisen kautta, tämä on myös mahdollista. Ilmoittajalle ei aiheudu kielteisiä seurauksia ilmoitusta tehdessään eikä missään vaiheessa sen jälkeen.

Jos teet ilmoituksen omalla nimelläsi Academic Work ja palveluntarjoajamme Whistlelink käsittelevät antamiasi henkilötietoja. Tietojasi käytetään ainoastaan ilmoittamasi erehdyksen tutkimiseen ja mahdolliseen yhteydenpitoon kanssasi tämän prosessin aikana. Kaikkia raportissa antamiasi henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tämän tarkoituksen täyttämiseksi. Tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on Academic Workin oikeutettu etu tutkia ilmoittamasi erehdys ja toimia epäeettistä tai laitonta väärinkäytöstä vastaan, mutta se voi perustua myös oikeudelliseen velvoitteeseen erehdyksen luonteesta riippuen. Jos luovutamme tietojasi lainvalvontaviranomaisille tai sääntelyviranomaisille, se tapahtuu suostumuksellasi. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi saat tietosuojaselosteestamme.

Jos sinulla on kysyttävää ilmiantokanavistamme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen legal@aw.com. Huomaa, että tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit eivät ole nimettömiä.